Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olivér79 kérdése:
Hatalmas dilemma, szeretem, de várjak rá? 45F
Figyelt kérdés
Sziasztok! 45 éves F vagyok a párom 60 éves csinos, fiatalos nő! 20 éve élünk együtt és tervezzük a további minimum 20at is. Viszont most jött egy férfi a párom életébe, akibe mint egy tini belebolondult. Neki ő az igazi szerető, sose volt jó még neki senkivel ennyire! Azt mondja hagyjam őt érvényesülni, hisz lehet neki már úgysem lesz senkije, hadd élje még ki magát 60 évesen. Nekem nagyon fáj az egész, de borzasztóan szeretem őt, viszont iszonyat érzés ezt elviselni, hogy mással, egy jobbal van és olyan vágyait éli ki, amiket talán velem még sosem! Azt mondja adjak neki egy hónapot, de mi a garancia, hogy utána véget ér ez a "tiniszerelem"? Mit tennétek?2022. szept. 20. 10:50
21/24 anonim válasza:
Nem vagy jó helyzetben,lent vannak egy házban,ahol kb mást sem csinálnak.Nem valószínű hogy egyik napról a másikra befejeznék.Ha eladódik a ház majd lemegy a pasihoz.. Veled szexel egyáltalán? Ne kínozd magad.
22/24 anonim válasza:
Ha fèlne hogy elhagyod mivel ő 20évvel idősebb mint te akkor minek csalt meg !?Ha ennyire fontos lennél neki akkor èrtèkelnè hogy egy 45éves férfi meg mindíg mellette van. Ha az újdonság varázsa hajtja az az a vagy akkor ugy is kiderül mert az elmúlik elhalványul de csak akkor ha kiambràdul a palibol vagy rájön hogy veled tudja leèlni az életét nem a másik pasival .
23/24 anonim válasza:
Jó persze ha szereted mèg akkor várd meg az 1hónapot de nekem ebben az a fura hogy 60-èvesen kb egy 30-40év körüli nőnek néz ki jol tartja magát és ezáltal ràjöhetett hogy simàn kaphat más hapsikat is. Az önbizalom önbecsülès nem korkèrdèse.
24/24 anonim válasza:
Ez az egy hónapról szóló duma kábé annyi, hogy a jövőben csak barátok. Elhagyott, lecserélt. Sosem bocsátanám meg, hogy nem szeret, illetve beengedett valakit elém. Gondolj arra, hogy eleve arról beszél, hogy a kapcsolatotoknál - hiszen kockara teszi - fontosabb neki egy hónap az ismerős hapsival. Sosem várnám meg, persze nem tudom, mikyen esélyeid vannak a "piacon". Ha közel nulla, és mindenképpen akarsz párt magadnak vagy anyagilag is függsz, akkor persze előfordulhat, hogy érdemes megalázkodni. Én nem tenném soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!