Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hatalmas dilemma, szeretem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olivér79 kérdése:

Hatalmas dilemma, szeretem, de várjak rá? 45F

Figyelt kérdés
Sziasztok! 45 éves F vagyok a párom 60 éves csinos, fiatalos nő! 20 éve élünk együtt és tervezzük a további minimum 20at is. Viszont most jött egy férfi a párom életébe, akibe mint egy tini belebolondult. Neki ő az igazi szerető, sose volt jó még neki senkivel ennyire! Azt mondja hagyjam őt érvényesülni, hisz lehet neki már úgysem lesz senkije, hadd élje még ki magát 60 évesen. Nekem nagyon fáj az egész, de borzasztóan szeretem őt, viszont iszonyat érzés ezt elviselni, hogy mással, egy jobbal van és olyan vágyait éli ki, amiket talán velem még sosem! Azt mondja adjak neki egy hónapot, de mi a garancia, hogy utána véget ér ez a "tiniszerelem"? Mit tennétek?

2022. szept. 20. 10:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy viszony hazassag esetén mindig magában hordozza, hogy az illető elvesziti a párját. Úgy tűnik a te párodnak ez mindegy. Ha így is mellette maradsz jó, ha elhagynad az sem lenne számára tragédia. Nem lehet, jogy te sokkal jobban szereted mint O téged?
2022. szept. 20. 23:28
 12/24 A kérdező kommentje:
Igen biztos hogy én jobban szeretem, bár mindig azt mondja ő szeret jobban, és ezt nagyon sokszor érezteti is, de mivel én bármikor az ő érdekei alá vetem magam, ő meg mint látszik most mégsem tud "szeretni" ez választ is ad a kérdésre ki kit szeret jobban.
2022. szept. 21. 06:13
 13/24 A kérdező kommentje:
Mi Pesten élünk egy lakásban. Neki van egy háza vidéken azt éppen eladja. És emiatt most hétköznap ott tartózkodik. Kb egy hónap még míg van ott dolga és át kell adnia a házat. És ott jött össze egy ismerős férfival aki sokat segített neki az elmúlt hónapokban. És összejöttek. Ha a házat el kell hagynia, vajon képes lesz e lezárni ezt a kapcsolatot, ez a legnagyobb kérdés
2022. szept. 21. 06:17
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem alaznam magam ennyire Kérdező. Így azt érzi bármit megcsinalhat veled.
2022. szept. 21. 06:22
 15/24 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy mindegy h hatvan éves lepipal sok 30ast is! Csodálatos alakja van, és fiatalos, sportos. Hihetetlen szexuális intelligenciával rendelkezik. Nem megy h csak úgy lépjek. Azt terveztem kívárom ezt az időszakot (igaz közben naponta meghalok legalább egyszer) és utána ha képes lezárni ezt ami most van neki, folytatjuk új alapokkal. Még az is lehet jobb lesz mint előtte, mert most átélt néhány izgalmas éjszakát mással. Lehet tévedek és sosem lesz olyan mint szeretném. Ha nem képes teljesen lezárni, és kitörölni az életéből ezt a hapsit, akkor elhagyom, de nem azért mert nem szeretem, hanem mert szó szerint belelbetegszem ha folytatódik.
2022. szept. 21. 07:00
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Legyen már önbecsülésed és hagyd ott az ilyen nőt!

45 évesen 8 milliószor különb nőt találsz majd, akinek csak te fogsz létezni.

2022. szept. 21. 08:00
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nehéz lehet most neked

Én egy nálam 11 evvel fiatalabb férfival vagyok együtt, és mindig bennem van a félsz, hogy talál egy jobbat...

Nem lehet hogy a te párod is tudat alatt ettől fél?

49N

2022. szept. 21. 15:19
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha kivársz minden nap meg fogsz halmi kicsit egészen addig amíg már nem is tud majd férfiként tekinteni rád. Ha korához képest tip-top és lesz pénze is a lakásból akkor elég nagy az esély rá hogy "élni" szeretne. Nem kívánom de bent van a lehetőség, hogy keres akár egy fiatal szeretőt is. Ezzel hogy nyíltan teszi ezeket feled ezzel semmibe veszi az eddigi közös életeteket. Még arra sem méltat , hogy titokban tegye.

A tétlen kivárással nem segítesz magadon. Az önsajnálat sajnos az sem segít. Kell valami célt és módot találnod azért hogy becsüld önmagad! Ne várd tőle hogy becsüljön ha te sem becsülöd önmagad és megalkuvó leszel.

Sajnos az egészből az látszik a leírtak alapján, hogy téged már leírt! Sajnálom! Kitartást az új dolgokhoz!

2022. szept. 21. 15:49
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Biztos,hogy nem várnék rá egy percet se!

Ezek után hogy lehet folytani egy kapcsolatot?Mintha mi sem történt volna?

Csak azért vársz rá,mert jól néz ki a korához képest?

Ne alázd meg magad ennyire! Keress egy korban hozzád illőt!

2022. szept. 21. 18:03
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

"Ha nem képes teljesen lezárni, és kitörölni az életéből ezt a hapsit, akkor elhagyom"

Sajnálom, ő már megelőzött ebben, elhagyott téged azért a pasiért. És ha annak vége is lesz valamikor, és újrakezditek, mi a garancia rá, hogy nem teszi meg újra? Csak majd maximum titokban, ha úgy látja rajtad, hogy ezt már nem nyelnéd be. Magaddal b.szol ki, ha nem lépsz túl rajta mihamarabb, mert neki nem te vagy a fontosabb jelen pillanatban, hanem a másik pasi, akármennyire szar is.

2022. szept. 21. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!