Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit választana, engem, akivel már fél éve együtt van, vagy a lányt, aki 1 hónapig hatalmas szerelme volt?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a párom augusztusban nagyon szerelmes volt egy lányba, akivel végül nem maradt párkapcsolatban, mert a lány külföldön lakik (csak 1 hónapot töltött Mo-on), és a lány nem akarta vállalni a távkapcsolatot (a párom vállalta volna). Ez nagyon összetörte a szívét, tiltotta a lányt mindenhonnan, tudtommal nem hallott róla nyár óta. Velem októberben ismerkedett meg, azóta együtt is vagyunk, szeretjük egymást, viszont nem tudom, hogy szerelmes-e belém. Mostanában nagyon sokat gondolkodom, hogy ha a lány újra eljönne a nyáron, és találkoznának, vajon visszamenne-e hozzá.2019. ápr. 2. 20:51
1/5 anonim válasza:
Nem kéne problémát gyártanod oda, ahol nincs.
2/5 anonim válasza:
Szerintem a párod elkönyvelte magában már hogy azzal a lánnyal nem fog össze jönni neki bármennyire is akarja. Most amúgy is veled van és minden rendben van köztetek elvileg nem? Úgyhogy nem éri meg ilyeneken törni a fejed mert csak bele bolondulsz és féltékeny leszel ami sem neked sem a kapcsolatotoknak nem lenne jó.
3/5 anonim válasza:
Kockázatos a dolog, ha ilyen lehetőség adódna, én biztos nem engedném hogy találkozzon vele. Persze ha nagyon bejön neki akkor sajnos könnyen borulhat a bili egy ilyen helyzetben.
4/5 anonim válasza:
Az már eleve gáz, hogy nem tudod, szerelmes-e beléd, azt viszont igen, hogy belé az volt. Én a helyedben nem erőltetném ezt a kapcsolatot. Ne cseszd el az életed.
5/5 anonim válasza:
Szeretitek egymást vagy nem?
Ha igen, akkor javasolom, hogy ne bombázd szét a kapcsolatodat mondvacsinált problémák miatt. Olyan miatt ne aggódj, ami nagy valószínűséggel meg sem történne (pl már az sem, hogy találkoznak). Visszamenne? Minek? Megpróbálták, nem működött, kész, vége.
Ha nem, akkor pedig ne egy múltbéli dologra fogd, hogy miért kötsz belé. Húzd ki magad, és szépen felnőtt módjára szakíts vele, ne raboljátok egymás idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!