Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem első házasságban volt egy nő akivel csalta a feleségét .Kesöbb elváltak és , minket összehozott az élet. hatalmas szerelem volt, házasság , gyerekek …mint egy hollywoodi álmom. 5 év házasság után újra a régi szeretője oldalán van. Bolond?
Miért lenne bolond? :D
Csak hiányzik neki a nő, na meg már unja hogy csak te vagy neki, kell a változatosság.
Lehet,hogy csak veled "nem egy szex imádó".
Nem sértésnek kérdező,de itt a "Bolond?" Te vagy,foglalkoztat a dolog
Tudsz róla
Kérdést írsz ki
Megyében nem találod a bíróságot ami kimondja a válást?
Egyszerűen anno nem jött a szeretővel össze komolyabban, ez pedig évekig idegesítette, hogy mi lett volna, ha. Az első adandó alkalommal le is lépett. Ahogy attól a nőtől is le fog lépni. Örök boldogtalan az ilyen ember.
Nyilván azt egy percig sem nézik, hogy kiken, miken taposnak át.
Sajnos velem is megtörtént. Én megbocsátottam egy viszonyt, pár hónap múlva a szerető megkereste, hogy válik otthon. Exférj azonnal rohant, mindent hátrahagyva. Kamu volt a válás egyébként, próbált visszajönni az exfêrj, mai napig teper, de nem.
A szerető pont azert jo mert vele nem jött össze es csak a felszint kapja mikor mindig üde a nő. Ha összejonnének őt is csalná.
Amugy mit vársz azoktol akik a nagy őt is csalják?
Nagyon nagy mélységei vannak a létezésnek, amit nem is érzékel az emberek nagy része. Nekem sem volt fogalmam egy csomó dologról, ami alapvetően befolyásolja a viselkedésemet, de még csak elmondani sem tudom, hogy milyen természetű dolgok ezek, egyszerűen csak nem tudok tőlük szabadulni. A nyelv és a beszéd nem alkalmas ezeknek a dolgoknak a megbeszélésére. Nagyon sok téma van ezek közt, ami a párkapcsolatokat érinti. Ez abból is látszik, hogy minden időszaknak vannak felkapott dolgai, amik látszólag teljesen eltérnek a korábbi dolgoktól, de a végén szerintem minden összefügg.
Ez a szeretősdi dolog nagyon benne van ebben az érthetetlen kategóriában. Szerintem a férj itt nem tudná megmondani miért ment vissza a régi szeretőjéhez és az is nehezen magyarázható, hogy akinek egyszer szeretője volt valszeg lesz megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!