Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a páromat és egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a páromat és egy szerelmi háromszögbe keveredtem, mit tegyek? Többi lent

Figyelt kérdés

Jelenlegi párommal 5 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt is lakunk (27/L,29F). Sajnos nem volt zökkenőmentes a költözés es azota a kapcsolat is megromlott, mostanra mar csak mint két lakótárs úgy élünk, szex kb havonta 1-2x. Pénzt nem hoz a házhoz, kezdeményezni programokkal nem jön. egyszóval nagyon ellaposodott az egész.

Kb 2 hónapja egy buliban megismertem egy srácot (35F) és részegen csókolóztunk, majd elkezdtünk beszélgetni, párszor találkoztunk is és egyszer lefeküdtem vele. Lehordhattok mindennek, de iszonyat jó volt vele, személyiségre is nagyon vonz és azt hiszem elkezdtem érezni iránta valamit (viszont nem hiszem h hosszútávon működne vele kapcsolat ha összejönnénk, kicsit félek a csalódástól, ezért nem kockáztatnék). Na de, egyik nap furcsa volt, mondta h vár vendéget (egy órányira autóval lakik tőlem) s végül kiderült hogy az egyik ex csaja volt az akivel allitolag 8 éve voltak együtt, es mondta hogy a csaj erdeklődött h van-e programja erre a hetvegere. Azóta elég furcsán viselkedik, chatelünk és random eltünik 5-6 órára majd mikor előkerül azt mondja h aludt. Azóta egyszer lefekudtunk meg es nagyon jo volt, simogatott, csokologatott (amugy egyaltalan nem volt nyomulos/tapizos, uriembernek nevezném ilyen téren) viszont mikor beszeltunk utoljara mondtam neki hogy felhivnám telefonon (letisztázni h mi is van az exével) s kijelentette h majd csak ejfel utan hivjam miután jelez h felébredt, mert addig aludni fog. Mikor kerdeztem tole mik a tervei hetvegere azt mondta csak munka es munka, de szerintem a csaj most nála van.

nov. 23. 19:29
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%

És akkor elmeséli a sztorit mintha csak randizgatna éppen valakivel, és fel van háborodva azon, hogy a dugópartnere mással is dug. Ja ez szarul esik mi? Pedig mindketten igénytelenek vagytok. A te értékrended (ahelyett hogy helyrehoznád a kapcsolatod/ szakítanál) se semmi, miközben a barátod meg otthon vár??? A te fajtád nem érdemel semmit mert gerinctelen vagy. Meddig fogod elszínészkedni a kapcsolatod? A barátod megtudja, lehányni is sajnálni fog.

Téged az bánt, de főleg az egódat, hogy azt hitted majd rögtön összejön a másikkal, te lelkiismeretfurdalás nélkül otthagyod a változatosságért a barátod és vígan meglesztek, de nem jött össze a számításod.

Mivel a másik csávónak nem vagy prioritás, érted?

Meg is érdemled a helyzeted. Egyébként 35 éves faszitól nem tudom mit akarsz főleg aki 35 évesen is ott tart ahogy leírtad a delikvenst: óvodás szinten.

nov. 24. 10:05
 42/42 anonim ***** válasza:
100%

#39 a férfi se különb!! Jókat írsz,igaz!

Szar ember mindkettő,hülyére veszik egymást is és a "párjukat"is!

nov. 24. 10:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!