Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a páromat és egy szerelmi háromszögbe keveredtem, mit tegyek? Többi lent
Jelenlegi párommal 5 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt is lakunk (27/L,29F). Sajnos nem volt zökkenőmentes a költözés es azota a kapcsolat is megromlott, mostanra mar csak mint két lakótárs úgy élünk, szex kb havonta 1-2x. Pénzt nem hoz a házhoz, kezdeményezni programokkal nem jön. egyszóval nagyon ellaposodott az egész.
Kb 2 hónapja egy buliban megismertem egy srácot (35F) és részegen csókolóztunk, majd elkezdtünk beszélgetni, párszor találkoztunk is és egyszer lefeküdtem vele. Lehordhattok mindennek, de iszonyat jó volt vele, személyiségre is nagyon vonz és azt hiszem elkezdtem érezni iránta valamit (viszont nem hiszem h hosszútávon működne vele kapcsolat ha összejönnénk, kicsit félek a csalódástól, ezért nem kockáztatnék). Na de, egyik nap furcsa volt, mondta h vár vendéget (egy órányira autóval lakik tőlem) s végül kiderült hogy az egyik ex csaja volt az akivel allitolag 8 éve voltak együtt, es mondta hogy a csaj erdeklődött h van-e programja erre a hetvegere. Azóta elég furcsán viselkedik, chatelünk és random eltünik 5-6 órára majd mikor előkerül azt mondja h aludt. Azóta egyszer lefekudtunk meg es nagyon jo volt, simogatott, csokologatott (amugy egyaltalan nem volt nyomulos/tapizos, uriembernek nevezném ilyen téren) viszont mikor beszeltunk utoljara mondtam neki hogy felhivnám telefonon (letisztázni h mi is van az exével) s kijelentette h majd csak ejfel utan hivjam miután jelez h felébredt, mert addig aludni fog. Mikor kerdeztem tole mik a tervei hetvegere azt mondta csak munka es munka, de szerintem a csaj most nála van.
Egyébként pedig ez a megvacsoràztatás meg jófejkedès is olyan, hogy valószínűleg az exènek is megteszi,akàr ennèl mèg többet is.Nem ez a mèrvadó.
Nekem is főztek,àgyba reggeli,borozgatás, aztán szépen belém rúgtak.Azt kell nézni, hosszú távon hogy bànik veled, nem akkor,amikor puncit remél.
Pfu most nagyon ideges lettem, egyrészt a helyzetre, másrészt magamra. Nem mondom, hogy nincs igazatok, de összezavarodtam rendesen.
Ami furcsa, hogy szex közben nagyon figyel rám, kérdezi hogy hogyan szeretem, mit csináljon stb. Volt már régebben alkalmi partnerem de azok csak magukra figyeltek h nekik legyen jó.
Amugy az ilyen patkany fajta noknek, mint te nincs lelkiismeret furdalasa?😂 ember, en 24 eves lanykent orulnek egy normalis parnak, te meg ugy meseled el a sztorit mintha total normalis lenne. Haha, csak nehogy te rajtad nevessenek a vegen, megerdemelned.
Nem kellesz a csavonak, kurogatni jo vagy, de igazabol egyikotok se erdemel egy forintot se.
Ne az itteni lúzerekkel beszéld meg, hogy mi legyen.
Mondd meg ennek a fickónak, hogy beszélnél vele komolyan arról, hogy mi van és mi lehetne köztetek.
Itt találgatod, hogy mit gondolohat az egészről, ahelyett hogy tőle kérdeznéd meg.
Én a helyedben elmondanám neki, hogy miért csalod a mostani párod és akkor megtudná, hogy alapvetően nem megcsalós típus vagy.
Ugyanezt csinálta az exem is, amit a kérdező. Soha, de soha semmit nem közölt velem, hogy beszélgessünk el, javítsunk a kapcsolatunkon. Ha szóba is került, kizárólag én hoztam fel, aztán a vége felé már belefáradtam abba, hogy ha komolyan kell beszélgetni valamiről, mindig nekem kell kezdeményeznem. Soha nem vette a fáradságot, hogy komoly dolgokról beszélgessünk. Azt az utat látta könnyebbnek, hogy megcsaljon, hazudjon a szemembe, 99%-ban meg voltam győződve róla, hogy nem mond igazat, persze tagadott mindent, pedig az észlelt jelek egyértelműen alátámasztották a megcsalás tényét, még ha nem is volt konkrétan inflagranti rajtakapás.
Talán minden másképp alakult volna, ha színt vall, ha elmondja, igen, megtette. Nagyobb eséllyel bocsátottam volna meg, hiszen az őszinteség mindig nagy erény, méltányolandó emberi tulajdonság, mindannyian elkövetünk hibákat, a súlyosságától függően akár megbocsáthatókat is, de a mai napig tagad mindent.
Ilyen nővel nem lehet megalapozni egy egész életet, ahol nincs meg alapból az őszinteség, ahol úgy kell harapófogóval kihúzni mindent a másikból, ahol a különös, furcsa tettek miatt gyanakszik az ember és nincs rá épkézláb magyarázat.
Ő megcsalással oldott meg mindent, én meg úgy, hogy szakítottam vele. Ennyi a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!