Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a páromat és egy szerelmi háromszögbe keveredtem, mit tegyek? Többi lent
Jelenlegi párommal 5 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt is lakunk (27/L,29F). Sajnos nem volt zökkenőmentes a költözés es azota a kapcsolat is megromlott, mostanra mar csak mint két lakótárs úgy élünk, szex kb havonta 1-2x. Pénzt nem hoz a házhoz, kezdeményezni programokkal nem jön. egyszóval nagyon ellaposodott az egész.
Kb 2 hónapja egy buliban megismertem egy srácot (35F) és részegen csókolóztunk, majd elkezdtünk beszélgetni, párszor találkoztunk is és egyszer lefeküdtem vele. Lehordhattok mindennek, de iszonyat jó volt vele, személyiségre is nagyon vonz és azt hiszem elkezdtem érezni iránta valamit (viszont nem hiszem h hosszútávon működne vele kapcsolat ha összejönnénk, kicsit félek a csalódástól, ezért nem kockáztatnék). Na de, egyik nap furcsa volt, mondta h vár vendéget (egy órányira autóval lakik tőlem) s végül kiderült hogy az egyik ex csaja volt az akivel allitolag 8 éve voltak együtt, es mondta hogy a csaj erdeklődött h van-e programja erre a hetvegere. Azóta elég furcsán viselkedik, chatelünk és random eltünik 5-6 órára majd mikor előkerül azt mondja h aludt. Azóta egyszer lefekudtunk meg es nagyon jo volt, simogatott, csokologatott (amugy egyaltalan nem volt nyomulos/tapizos, uriembernek nevezném ilyen téren) viszont mikor beszeltunk utoljara mondtam neki hogy felhivnám telefonon (letisztázni h mi is van az exével) s kijelentette h majd csak ejfel utan hivjam miután jelez h felébredt, mert addig aludni fog. Mikor kerdeztem tole mik a tervei hetvegere azt mondta csak munka es munka, de szerintem a csaj most nála van.
húha, sok mindent nem értek. Pl miért vagy féltékeny, ha te is vele csalsz valakit?
Miért nem szakítasz? Mit vársz?
"inkabb meg varok a jelenlegi kapcsolatommal hatha helyrejon"
Hiába vársz, ha nem teszel/tesztek semmit, hogy újra jó legyen.
Levágta hogy odavagy, övé a keret és diktálni kezdett.
Gonosz dolog ez.
Én azzal csináltam ezt akit semmibe nem néztem.
Mondjuk most, hogy már idősebb vagyok, eleve nem tennék ilyet senkivel se.
Ha együtt lenne megint az exével akkor miért utazik miattam egy órát az itteni lakásába és tölti velem az estét, s majd csak reggel utazik haza?!
Azóta is chatelünk, csak van egy olyan érzésem hogy a másik csajjal is találkozgat mellettem. Ami amúgy nem is az én dolgom, hisz vele jelenleg csak egy viszonyom van, de jó lenne tudnom hogy mi a helyzet vele, hisz én az elejétol kezdve nem árultam zsakbamacskát.
Amúgy meg mindig kerdezi hogy mikor talalkozunk legkozelebb, jovo hétvegen is tervez jönni a városba mert van elinteznivaloja, s kerdeztem hogy van e meg mas dolga, mondta hogy ha talalkozunk az elinteznivaloja csak masodlagos lenne. Emellett azt is mondta hogy neki barmikor jo talalkozni velem, csak szoljak idoben neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!