Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a páromat és egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a páromat és egy szerelmi háromszögbe keveredtem, mit tegyek? Többi lent

Figyelt kérdés

Jelenlegi párommal 5 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt is lakunk (27/L,29F). Sajnos nem volt zökkenőmentes a költözés es azota a kapcsolat is megromlott, mostanra mar csak mint két lakótárs úgy élünk, szex kb havonta 1-2x. Pénzt nem hoz a házhoz, kezdeményezni programokkal nem jön. egyszóval nagyon ellaposodott az egész.

Kb 2 hónapja egy buliban megismertem egy srácot (35F) és részegen csókolóztunk, majd elkezdtünk beszélgetni, párszor találkoztunk is és egyszer lefeküdtem vele. Lehordhattok mindennek, de iszonyat jó volt vele, személyiségre is nagyon vonz és azt hiszem elkezdtem érezni iránta valamit (viszont nem hiszem h hosszútávon működne vele kapcsolat ha összejönnénk, kicsit félek a csalódástól, ezért nem kockáztatnék). Na de, egyik nap furcsa volt, mondta h vár vendéget (egy órányira autóval lakik tőlem) s végül kiderült hogy az egyik ex csaja volt az akivel allitolag 8 éve voltak együtt, es mondta hogy a csaj erdeklődött h van-e programja erre a hetvegere. Azóta elég furcsán viselkedik, chatelünk és random eltünik 5-6 órára majd mikor előkerül azt mondja h aludt. Azóta egyszer lefekudtunk meg es nagyon jo volt, simogatott, csokologatott (amugy egyaltalan nem volt nyomulos/tapizos, uriembernek nevezném ilyen téren) viszont mikor beszeltunk utoljara mondtam neki hogy felhivnám telefonon (letisztázni h mi is van az exével) s kijelentette h majd csak ejfel utan hivjam miután jelez h felébredt, mert addig aludni fog. Mikor kerdeztem tole mik a tervei hetvegere azt mondta csak munka es munka, de szerintem a csaj most nála van.

nov. 23. 19:29
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező te mit elmélkedsz itt erkölcsi kérdésekben??? Te aztán ne tedd. Azt csinál a csávó amit akar. Ennyi.
nov. 23. 20:19
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

De nem vár rád. Azt várja hogy mikor dugtok, nem téged.

Önző mód lenne ilyet kérni, kerheted de nem kaphatod. Mivel hogy ő mással van és ezt jobb ha minél előbb tudomásul veszed. Van nője és te meg vagy a dugi dugopajtija

nov. 23. 20:20
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az ostobát
nov. 23. 20:22
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted mennyire fog komolyan venni téged? Hát latja, tapasztalja, hogy csalfa vagy.
nov. 23. 20:27
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
Ki kérheti a másiktól,hogy ne dugjon mással? A párod,vagy a szeretőd? Szerinted önzőség,ha a szeretőd mással van együtt. Te nem ugyanezt teszed a mostani kapcsolatodban?
nov. 23. 20:32
 26/42 A kérdező kommentje:

Köszi, be kell valljam baromira igazatok van. 😅 Nagy valószinuseggel lefogom en is epiteni lassan, azzal viszont nem feltetlenul ertek egyet hogy ha ugy alakulna nem venne komolyan.

Volt mar errol szo koztunk, es mas a felfogasa. Meg meg is mondtam neki hogy ha osszejonnenk valoszinuleg vele is ezt csinalnam amit most a pasimmal (hozzatenném h 5 év alatt most csaltam meg vele előszor es a tobbi pasijaimat soha). Razta a fejet s ratapitontt a lenyegre, hogy valoszinuleg a hapsim nem foglalkozik eleget velem, es hogy ha megcsalas tortenik el kell gondolkozni hogy miert van.

Nem mellesleg nem egy párt ismerek akik ugy jottek ossze h mindketten csalták a parjukat es most házasok.. de az teny hogy az ilyen megcsalasbol alakult kapcsolatok nagyresze zatonyra fut.

nov. 23. 20:36
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

Total egyertelmu a helyzet.

Meg csak alakul az exevel a kapcsolata, amig nem jonnek ossze, addigte ott vagy neki.

Az meg nem barmikor raeres, hogy idoben kell szolnod xd a barmikor raeres az, amikor ha irsz neki, azonnal el tud indulni xd

nov. 23. 20:54
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

Amíg van párod, ne várj el a másik féltől hűséget. Elég vicces ez így. :D

Az hogy mit csinálsz a te dolgod, vagy szexelj még egy párat de ne láss bele többet, vagy hagyd el a pasidat és próbálkozz az új 'szerelmednél, vagy dobd ki a szeretőt és próbáld meg helyre hozni inkább a kapcsolatodat.

nov. 23. 20:56
 29/42 A kérdező kommentje:
#27 Valami ilyesmit sejtek én is. Van értelme egyáltalán rákérdezzek hogy mi a helyzet, vagy csak beégetem magam?
nov. 23. 20:58
 30/42 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj!

Szerintem ha felhozod neki a témàt,azt szàmonkérésnek fogja venni.Szóval értelme nincs, valószínűleg kitér majd az őszinte válasz elől, plusz feleslegesen vitàt generàlsz.Ezen felül túl sok jogod, illetve közöd nincs is ilyen szempontból, nem vagy te senkije, csupán az àgyasa.

Màsrészt nem akar ő tőled egyelőre semmi màst, mindössze kötetlen légyottokat,így aztán belelovalni magad egyenesen butaság.Nincs mire fel kapcsolatban reménykedned.Alkalom adtàn becsúsznak az ujjai ide-oda,aztàn hello...

nov. 23. 21:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!