Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szerelmi háromszögben kerültem.
Figyelt kérdés
Nekem nagy problémám lenne van egy férjem és van 4 gyerekünk jól meg voltunk még a szomszédba nem költözött egy fiatal 5 gyerekes anya ő 28 éves párom 46 és párom belezugott most ott vagyunk hogy elengedem paromat legyen a nővel boldog de mit tegyek hogy össze is költözzenek? Vagy költöztek el én a gyerekekkel? Borzasztóan magam alatt vagyok de párom mindig nála van és a gyerekeit is szereti.2016. dec. 17. 16:01
1/7 anonim válasza:
Nehogy te költözz el, menjen csak a párod a szomszéd nőhöz, te pedig éld tovább az életed a gyerekeiddel.
2/7 anonim válasza:
Beszélj vele. Van két választása. Vagy kijózanodik, és sürgősen visszamegy a saját családjához, vagy elválsz tőle, és akkor annyi tartásdíjat vizethet, hogy vécépapírra se lesz pénze. Szar ügy, szar megoldás, sajnos nem tudok jobbat. Ha a ház közös, ki ne költözz!
3/7 anonim válasza:
Nehogy már te költözz el a 4 gyerekkel!
Döntsd el, hogy megbocsájtasz-e neki vagy nem. Ha nem, add eb a válópert. Ha igen, adj neki döntési időt. Ha utána sem fejezi be a kapcsolatot, akkor válás.
4/7 A kérdező kommentje:
Sajnos telorol tettem fel a kérdést ezért választotta el utolsó előtti ne haragudj.:(((
2016. dec. 17. 17:06
5/7 A kérdező kommentje:
A többieknek köszönöm szépen én itt maradok a gyerekekkel de sajna akkor minden nap látnom kell ahogy párom kijön a szomszédból ez nekem nagyon fájna.
2016. dec. 17. 17:08
6/7 anonim válasza:
El is lehet adni. De a feléből tudsz venni bármit is?
7/7 A kérdező kommentje:
Most is átment hozzá nagyon magam alatt vagyok.:(((
2016. dec. 17. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!