Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Voltatok már szerelmi háromszö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már szerelmi háromszögben?

Figyelt kérdés
Úgy érzem most abba csöppentem... Van egy párom, akit nagyon szeretek. Viszont van egy férfi barátom, aki iránt elkezdtem érezni, sőt, vonzódni... Hiába is akarom tagadni saját magam elött... Valahogy fura ez az egész. :(
2016. okt. 15. 00:08
 1/5 anonim ***** válasza:
38%
Ez nem szerelmi háromszög, csak meg akarod csalni a barátod, és a világon semmi egyedi nincs a szituációban.
2016. okt. 15. 00:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Sajnos igen, és bánom is így utólag. Tapasztalatból tudom, mennyire tud fájni mind a három szögének...
2016. okt. 15. 01:13
 3/5 anonim ***** válasza:

+1

2016. okt. 15. 01:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Voltam bizony, és rá kellett jönnöm egy nagyon fontos dologra.
2016. okt. 15. 01:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Volt két lány, barátok voltunk az egyik, A szerette másikat B-t, én pedig A-t. Mivel tudtam, hogy A szereti B-t ezért nem akartam összezavarni az érzelmeit. Később B bevallotta A-nak hogy szerelmes belé, és összejöttek.

Eléggé rossz érzés volt, amikor megírta nekem, hogy bevallotta neki az érzéseit, és most járnak. Utána legalább egy óráig sírtam. 3 hónap után sikerült elengednem A-t. Később bevallottam neki, mikor már nem voltak iránta érzéseim, valamint ők szakítottak, hogy annó szerelmes voltam belé. Mondta, hogy vonzónak talált egyébként, de ugye B-t nem akarta elhagyni. :D

Azóta is barátok vagyunk mindhárman.

Szóval mondhatni vannak ilyen szerencsésebb esetek is.

2016. okt. 15. 05:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!