Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 'szerelmi' háromszögben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 'szerelmi' háromszögben miért gondolják azt, hogy a szerető van a második helyen, ő csak második?

Figyelt kérdés
A szeretőnek jutnak az ajándékok, a minőségi idő, a jó szex, a frissen borotvált test, míg a feleségnek vagy a férjnek jut a gyereknevelés, a házimunka, nagybevásárlás, ügyintézés, szerelés, javítás, fűnyírás, stb.
2022. jan. 12. 18:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%
Kinek-mi a fontos, ugye. Speciel én azt gondolom, hogy a tisztelet lenne az első minden felsorolt felett, de hát azt meg egyik se kapja meg, így tárgytalan.
2022. jan. 12. 18:25
 2/15 anonim ***** válasza:
80%

Ja, minőségi idő... Azaz megy, szexel, és irány haza. Lopott fél órák, kocsiban, erdő szélén, legjobb esetben a szerető lakásán.

Aztán minden hétvégén és ünnepnap dömping van szeretős kérdésekből, a nyaralás és a karácsony környékét meg se említem.

Jó szex...hmmm...most valaki vagy jó az ágyban, vagy nem. Vagy azt hiszed, hogy a felesége nem ugyanazt kapja? Dehogynem! Ha szerencséd van, úgy kapod be, hogy előtte legalább megmosta. 🙈

Gyereknevelés, mosogatás, fűnyírás: ezt úgy hívják, hogy "otthon" meg "család". A felesége/férje ezt adja meg.

Amúgy aki komolyan abban hisz, hogy a családos szeretője neki adja a minőségi időt, az anyagi pluszt, az nem gondol bele, hogy mekkora rohadékkal van együtt? Ez az idő és energia tudod, hogy honnan van elvéve? A gyerektől! Igen, attól a gyerektől, akire akkor mutogat, mikor megy a de miért nem válsz el.

2022. jan. 12. 18:39
 3/15 anonim ***** válasza:
79%
Nagyjából összességében annyi időt tölt a szeretőben, mint wc-n. Csak ürít. Erre nem lennék büszke.
2022. jan. 12. 18:41
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
Minőségi idő? Egy gyors kufirc. Nem a szeretővel tölti a hétvégét, ünnepeket, szabadságot.
2022. jan. 12. 19:04
 5/15 anonim ***** válasza:
79%
Semmi igazán fontosat nem kap a szerető. Csak a felesleget.
2022. jan. 12. 19:05
 6/15 anonim ***** válasza:
71%
Ha minősegi időnek tartod a gyors kamatyot meg azt a pár tingli-tangli percet, hajrá. Vagy ajándéknak azokat a vackokat, amivel kvázi, mint egy prostit, megvásárol. Vagy azt a nemiváladékot is ide sorolod, amit neked nyújt mindeközben?
2022. jan. 12. 19:29
 7/15 anonim ***** válasza:
46%

Karàcsonykor pl hova megy a nagy ő?

Hozzád vagy a családjàhoz?

Na ugye

Attól még hogy néha lerendez pl:a gyerekèhez fog rohanni ha szüksége van rà

Miért kell felülèrtèkelni a csicska szeretői stàtuszt, amikor csak üritèsre vagy jó - ha ajándékot is kapsz a szexèrt akkor lehet prosti èrzèsed is

2022. jan. 12. 20:11
 8/15 anonim ***** válasza:
80%

😂😂😂

18 évesen gondoltam ilyen baromságokat, mikor behülyített egy 42 éves nős pasi, akit a konditeremben ismertem meg.

Szerencsére képes vagyok fejlődni, és szépen kiléptem a nagy lamúrból, hogy keressek olyat, akit hétvégén is felhívhatok, és lehet este összebújva aludni.

Az a helyzet, hogy ezek a pasik egy dologban nagyon jók: ügyesen ki tudják választani azokat a nőket, akiket át lehet verni. Pont ugyanazt adja elő a feleségének, amit neked: csak téged szeretlek, te vagy az igazi, ő nem jelentett semmit, minden percben te jársz a fejemben, mindenben sokkal jobb vagy, csak ne hagyj el! 😂😂😂 Azért keveri néha össze a neveket, mert előtte a szöveg ugyanaz.

Teljesen felesleges vetélkedni, mindketten ugyanolyan hülyék vagytok: tudod, hogy dugja a másikat is, de nem dobod ki, mert félsz egyedül maradni.

2022. jan. 12. 20:30
 9/15 anonim ***** válasza:

A szeretőnek jutnak az ajándékok, a minőségi idő, a jó szex, a frissen borotvált test

Én 3 évig voltam egy házas szemétláda szeretője "barátnője" (a "szerelmem" azt sose mondta ki, az már neki is sok lett volna).

Nekem nem jutott minőségi idő, sem semmi ajándék, sem frissen borotvált test.

Jó szex, talán. Néha.

Miért maradtam benne? Féltem egyedül maradni.

2022. jan. 12. 23:01
 10/15 anonim ***** válasza:
Ajándékok? Te mirol beszélsz? A szerető ingyen prosti. Azért nem hivatasoshoz megy a pasi mert az pénzbe kerülne. Otthon meg az asszony kezeli a fizetését, ő mondja meg mikor mire kell költeni. Én meg olyanról nem hallottam, hogy a szerető ajándékot kapott volna.
2022. jan. 12. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!