Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehet jót a szerető a kapcsolatnak?
Schindler menekülésekor a szeretőjével és a feleségével együtt menekült.
Szóval volt rá példa :)
Szerintem igen! Viszont az elején meg kell húzni a határokat. Én kizárólag csak házas nőkkel mennék bele, mivel én is házas vagyok. Leszögezném, hogy nem fogok elválni, csak a szexualitást keresem egy olyan nővel, akinek ugyancsak nem adatott meg ez a házasságában. Érzelmileg meg annyi legyen, hogy szeressünk egymás társaságában lenni abban ez 1-2 órában.
Viszont ezt, az első percben közölni kell, amennyiben mást keresne, ne később derüljön ki. Nálam a szex hiánya mindenben érezhető negatívan. Szóval nálam biztosan sokat dobna az amúgy taposómalom szerű kapcsolatomban.
Még sosem láttam a környezetemben olyat, hogy amikor valakinek szeretője lett volna, az jót tett volna a házasságának is. Nagyon intelligensnek kell lenni ahhoz, hogy valaki azt mondja: Menj, keress magadnak szeretőt, mert ha te boldogabb vagy, akkor az a házasságunkra is hatással lesz.
Ezt maximum akkor tudom elképzelni, ha a házastársak egyike sem akar már a másiktól semmit, de leéltek együtt 30-40 évet és nem akarnak kilépni ebből a szoros kötelékből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!