Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők, akik miatt a férj elhagyta a családját! Milyen most a kapcsolatotok? Megérte elvenni egy apát a családjától? Nem féltek, hogy, ti is a megcsalt feleség sorsára fogtok jutni? Hogyan jöttök ki a gyerekekkel?
Mindhárom hibás. A férj akiben nincs tartás, a feleség akiben nincs odafigyelés, és a szerető akiben nincs tisztelet.
Én ugyan házasságban élek de édesapám egy jóval fiatalabb nő miatt hagyta ott a családját 15 éve. Akkor 30! év volt közte és a szeretője között.....15 éve együtt vannak....szerintem ők nem bánták meg.
Azért sok esetben rendesen hibás a szerető is! Nem egy csajkákét a hobbija, hogy egyik foglalt pasi után mászik a másikra, de csak addig érdekli, amíg a feleségével versenghet. Aztán amikor a pasi őt választja, már nem édes a nem tilos. Gyorsan kitáncol.
Nem egy ilyen esetről tudok a környezetemben. Van, ahol pont a szeretőt ismerem. Ő is az a típus, aki véletlenül pont mindig nős férfiba zúg bele. Addig zsarolja, amíg elhagyja a családot. Utána hisztizik, hogy nem szakítja meg a kapcsolatot a feleséggel teljesen. Utána szakítanak. A pasi meg les, mert se család, se szerető.
Nem véletlen, hogy kik lesznek szeretők.
A családot meg jellemzően pont azok a pasik hagyják el, akik azt hiszik magukról, hogy hűségesek.
A megcsaló típus nem válik, ő vigyáz a stabil háttérre.
"Nem egy ilyen esetről tudok a környezetemben. Van, ahol pont a szeretőt ismerem. Ő is az a típus, aki véletlenül pont mindig nős férfiba zúg bele. Addig zsarolja, amíg elhagyja a családot. Utána hisztizik, hogy nem szakítja meg a kapcsolatot a feleséggel teljesen. Utána szakítanak. A pasi meg les, mert se család, se szerető."
Na most elmorzsoltam pár könnycseppet a pasiért.... Ja, mégsem. Nem a szerető a hibás azért, mert hagyja magát neki hisztivel zsarolni. A saját jellem gyengeségéről nem más tehet. Talán nem kéne hisztis, zsaroló rib.ancokkal összefeküdni a meglévő házassága mellett. Tudom most sikerült újat írnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!