Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők, akik miatt a férj elhagyta a családját! Milyen most a kapcsolatotok? Megérte elvenni egy apát a családjától? Nem féltek, hogy, ti is a megcsalt feleség sorsára fogtok jutni? Hogyan jöttök ki a gyerekekkel?
azt nem értem miért akartok követni egy 2000 éves vagy régebbi szabályrendszert, hogy "ne paráználkodj, felebarátod házastársát ne kivánd" stb.. meg bünhődni fogsz büneidér, hagyjuk már ezt tömeggyilkos uralkodók pont azért találták ki hogy létszámukban csökkentsék ,irányitsák az embereket.
Ugyanaz a zsarnok rendszer van mint ami mindig is volt.
Annak is igaza van aki megcsalja a másikat. Nem mindegy h ki kefél kivel meg ki kinek a gyereke?? Végig (kitartani?)szenvedni egy életen át egyetlen nő/férfi mellett,ez szintiszta önzőség! Egy börtön! hogy lehet ennek bedőlni? Én akkor inkább már hazudok mindenkinek de leszek több nővel egyszerre, mintsem éljek magányosan vagy csak egy nővel életem végéig. Aminek sosem lesz vége, mert csak csontkukacokká változok 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!