Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél éve szerető vagyok, egyre több a vita es ha kinyitom a szamat en vagyok a szemétláda. Miert?
Fel éve bejelentettem döntsön, azota egyre több a vita es miután belémkot en vagyok a gazos no, es halat ad annak h legalább idő előtt kiderült h en milyen vagyok ... miközben o kotekszik :)
Miert van az h egy vita ket ember kozott átmegy egyeseknél személyeskedésbe es miert lesz hirtelen gaz az, aki felszólal. Nekem eszembe sem jutna soha sértegetni a masik személyiséget azert mert idegesen mas hangstilusban es hanglejtesben beszél...
Nektek ez mit árul el? ( igy általánosagban)
Mert neki volt egy kényelmes helyzet az életében, volt egy élettársa meg sutyiban egy dugómacája. Ezzel gondolom minden igénye ki volt elégítve, anélkül hogy neki különösebb energiát kellett belefektetnie.
Erre a maca felszólalt a helyzet ellen, neki ez nyilván kényelmetlen helyzet, hisz nem akar változást. Tehát mi a legegyszerűbb? A dugópajtit hibáztatni...
"Fel éve bejelentettem döntsön, azota egyre több a vita" - következetlen vagy és képtelen vagy az akaratodat érvényre juttatni
"Másfél éve szerető vagyok" - nem tartod magad semmire.
"Miert van az h egy vita ket ember kozott átmegy egyeseknél személyeskedésbe" - nem sokat tudsz az emberi kapcsolatokról ld még játszmák.
Nekem ennyit árul el így általánosságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!