Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Másfél éve szerető vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másfél éve szerető vagyok, egyre több a vita es ha kinyitom a szamat en vagyok a szemétláda. Miert?

Figyelt kérdés

Fel éve bejelentettem döntsön, azota egyre több a vita es miután belémkot en vagyok a gazos no, es halat ad annak h legalább idő előtt kiderült h en milyen vagyok ... miközben o kotekszik :)

Miert van az h egy vita ket ember kozott átmegy egyeseknél személyeskedésbe es miert lesz hirtelen gaz az, aki felszólal. Nekem eszembe sem jutna soha sértegetni a masik személyiséget azert mert idegesen mas hangstilusban es hanglejtesben beszél...

Nektek ez mit árul el? ( igy általánosagban)

2019. szept. 2. 19:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Kezd beköszönteni a valóság.

Amíg csak 1-1 dugasra találkoztok, addig könnyű mindig vidámnak, jókedvűnek, kedvesnek lenni. Ti viszont készítek egymás valódi arcát is megismerni.

2019. szept. 3. 07:49
 12/20 A kérdező kommentje:
Storyt a kovetkezo :) elkövettem azt a hibát h adtam neki munkat azaz az alkalmazottam. Hónapokkal ezelőtt jeleztem h megyek nyaralni akar jon akar nem... persze nem, erre en vqgyok a szemétláda mert ot ugymond egyedül hagyom ( hozzáteszem 4en vannak) a meloval... nem eleg h nem jon velem, meg a sajat alkalmazottam mondja azt h en milyen majom vqgyok h elmerek menni nyaralni... na itt ki csapott a biztosíték h azert ne fordítva vigyük mar a puskát... majd utana en hogy beszelek... persze ot nem az érdekli h elmegyek hanem h a munka miatt.... na ez volt a rövid story ...
2019. szept. 3. 08:13
 13/20 anonim ***** válasza:
86%
Szerető vagy. Vállaltad az elején, hogy nem leszel több, csak egy ürítőtartály. Nyilván nem vagy olyan fontos neki, nem akart veled párkapcsolatot, így noncs jogod számonkérni vagy követelőzni.
2019. szept. 3. 08:24
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Lol. A beosztottad, a szeretőd, és még kezelni sem vagy képes.

Valamit tud az biztos 😀

2019. szept. 3. 08:25
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért vagy te a szemétláda mert hagyod hogy az egyenlő szeretőd vagy a beosztott alkalmazottad a fejedre nőjön.

El sem kellett volna kezdeni, de ha már benne vagy elfogadni a helyzetet vagy megszüntetni valamelyik viszonyt.

Mi kell jobban a farka vagy a munkája?

Döntsd el mert a barátnője vagy a felesége nem leszel soha ha még jobban hagyod hogy alázzon akkor sem.

2019. szept. 3. 10:47
 16/20 anonim ***** válasza:
24%
Na ezért nem való egy csomó nőnek a vezető pozíció. (Meg férfinak se)
2019. szept. 3. 11:11
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Duplán ki vagy használva, csak ezt nem értem hogyhogy nem látod?
2019. szept. 3. 14:50
 18/20 anonim ***** válasza:

Az ő szemében te kötekedsz, és ő szólal fel.

Te is ideges vagy, és ezt felé is kiadod, csak máshogy csináljátok, de ugyanazt teszitek lényegileg.

Ezeket árulja el.

2019. szept. 3. 16:57
 19/20 anonim ***** válasza:
47%
Engem is elhord mindenfélének a volt csajom, de azt veszem észre, hogy amiket mond hibákat, azok benne vannak gazdagon. Szerintem legyél az én "szeretőm", egyedülálló vagyok.
2019. szept. 4. 10:09
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

A szeretői viszonyhoz is kellenek kompromisszumok, csakúgy mint a párkapcsolathoz.

Egyedülálló vagyok, én is szeretője voltam 2 évig egy biszex családos pasinak.

Kompromisszumot kötöttünk, hogy csak barátok leszünk extrákkal, neki ott az asszony és a gyerekek, belementem, nem is akartam őket szétszedni, egyedül voltam kellett a szex és a törődés, neki meg az amit otthon nem kapott meg.

Van hogy a kompromisszumok után is az egyik fél többet érez, ez én voltam, mikor eljutottam oda, véget vetettem az egésznek.

Engem csak az érdekelne, ha fél éve választás elé állítottad és nem tudott dönteni (vagyis de, mert ott maradt ahol eddig volt, az asszonnyal), akkor még meddig vagy képes várni rá?

Zárd le a szeretői kapcsolatot, attól még mint alkalmazott, nem kell kidobnod, viszont hasonló hangnemben beszéljetek egymással, ahogy a többi alkalmazottal is teszed.

2019. szept. 4. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!