Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél éve szerető vagyok, egyre több a vita es ha kinyitom a szamat en vagyok a szemétláda. Miert?
Fel éve bejelentettem döntsön, azota egyre több a vita es miután belémkot en vagyok a gazos no, es halat ad annak h legalább idő előtt kiderült h en milyen vagyok ... miközben o kotekszik :)
Miert van az h egy vita ket ember kozott átmegy egyeseknél személyeskedésbe es miert lesz hirtelen gaz az, aki felszólal. Nekem eszembe sem jutna soha sértegetni a masik személyiséget azert mert idegesen mas hangstilusban es hanglejtesben beszél...
Nektek ez mit árul el? ( igy általánosagban)
Kezd beköszönteni a valóság.
Amíg csak 1-1 dugasra találkoztok, addig könnyű mindig vidámnak, jókedvűnek, kedvesnek lenni. Ti viszont készítek egymás valódi arcát is megismerni.
Lol. A beosztottad, a szeretőd, és még kezelni sem vagy képes.
Valamit tud az biztos 😀
Azért vagy te a szemétláda mert hagyod hogy az egyenlő szeretőd vagy a beosztott alkalmazottad a fejedre nőjön.
El sem kellett volna kezdeni, de ha már benne vagy elfogadni a helyzetet vagy megszüntetni valamelyik viszonyt.
Mi kell jobban a farka vagy a munkája?
Döntsd el mert a barátnője vagy a felesége nem leszel soha ha még jobban hagyod hogy alázzon akkor sem.
Az ő szemében te kötekedsz, és ő szólal fel.
Te is ideges vagy, és ezt felé is kiadod, csak máshogy csináljátok, de ugyanazt teszitek lényegileg.
Ezeket árulja el.
A szeretői viszonyhoz is kellenek kompromisszumok, csakúgy mint a párkapcsolathoz.
Egyedülálló vagyok, én is szeretője voltam 2 évig egy biszex családos pasinak.
Kompromisszumot kötöttünk, hogy csak barátok leszünk extrákkal, neki ott az asszony és a gyerekek, belementem, nem is akartam őket szétszedni, egyedül voltam kellett a szex és a törődés, neki meg az amit otthon nem kapott meg.
Van hogy a kompromisszumok után is az egyik fél többet érez, ez én voltam, mikor eljutottam oda, véget vetettem az egésznek.
Engem csak az érdekelne, ha fél éve választás elé állítottad és nem tudott dönteni (vagyis de, mert ott maradt ahol eddig volt, az asszonnyal), akkor még meddig vagy képes várni rá?
Zárd le a szeretői kapcsolatot, attól még mint alkalmazott, nem kell kidobnod, viszont hasonló hangnemben beszéljetek egymással, ahogy a többi alkalmazottal is teszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!