Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 gyerekünk van. 9-5 éves és 1honapos .Férjemnek már több mint egy éve szeretői viszonya van. Kizárólag munkaidőben . Szerinte én vagyok a hibás mert ha szerettem volna, láttam volna rajta. ( semmi sem latszott) szerintetek is én vagyok a ludas?
De azt hol olvasta bárki, hogy a felesége nem szexelt a férjjel? Itt csak egy frusztrált, elhanyagolt férj éli ki magát, akit már a felesége se kíván, szeretőről meg csak álmodik. De a kérdezőhöz és a kérdéshez semmi köze sincs.
Vagy te vagy a férj, bogaram?
Nem érzed az ellentmondást abban amit írsz ?
Egyik oldalról azt sugallod, hogy a feleség szexelt a férjjel
"De azt hol olvasta bárki, hogy a felesége nem szexelt a férjjel?"
Aztán azt írod hogy a férj frusztrált, elhanyagolt.
Vajon mitől ? A hajnalig tartó párnacsatáktól ?
Ennyire hülye vagy tényleg? Azt írtam, hogy az itt hisztikéző válaszoló is biztosan egy frusztrált, toszatlan férjecske. Ezért védi ennyire a kérdező férjét. Nincs itt semmi ellentmondás, csak te nem tudsz értelmezni.
"Ha a férj a szeretője helyett mondjuk besegített volna a gyerekek nevelésébe, a feleségnek is többe ereje lett volna"
Röviden : Egy nagy lóf.szt.
Ez sosem így működik. Megint csak egy női önámítás.
A francba. 4 gyerekkel nem lépett félre apám. De helyette vitt minket különórákra, fellépésekre, versenyekre, ott volt a kórházi ágyunk mellett, a gyengébb képességű testvéremmel tanult, amúgy remekül főz és az egész család imádja a sütijeit.
Nem mindenki olyan sejthalmaz selejt, hogy hogy csak a spermát adja a gyerekhez, onnantól leszarja, mint egyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!