Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 3 gyerekünk van. 9-5 éves és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 gyerekünk van. 9-5 éves és 1honapos .Férjemnek már több mint egy éve szeretői viszonya van. Kizárólag munkaidőben . Szerinte én vagyok a hibás mert ha szerettem volna, láttam volna rajta. ( semmi sem latszott) szerintetek is én vagyok a ludas?

Figyelt kérdés
nov. 10. 14:01
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%
Ott van a #27-es kommentben a válasz,Cuki. Teljesen pártatlan vagyok a kérdésben,nem vagyok hímsoviniszta.
nov. 10. 19:51
 32/37 anonim ***** válasza:
45%

De azt hol olvasta bárki, hogy a felesége nem szexelt a férjjel? Itt csak egy frusztrált, elhanyagolt férj éli ki magát, akit már a felesége se kíván, szeretőről meg csak álmodik. De a kérdezőhöz és a kérdéshez semmi köze sincs.

Vagy te vagy a férj, bogaram?

nov. 10. 19:55
 33/37 anonim ***** válasza:
29%

Nem érzed az ellentmondást abban amit írsz ?

Egyik oldalról azt sugallod, hogy a feleség szexelt a férjjel

"De azt hol olvasta bárki, hogy a felesége nem szexelt a férjjel?"

Aztán azt írod hogy a férj frusztrált, elhanyagolt.

Vajon mitől ? A hajnalig tartó párnacsatáktól ?

nov. 10. 20:01
 34/37 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon úgy tűnik, hogy igaza van a kérdezőnek. Ha a férj a szeretője helyett mondjuk besegített volna a gyerekek nevelésébe, a feleségnek is többe ereje lett volna és a férjnek is kevesebb energiája félrelépni. Hiába próbálod mosdatni, itt a férj a ludas. Egy bíróság nem fog neki igazat adni.
nov. 10. 20:05
 35/37 anonim ***** válasza:
58%

Ennyire hülye vagy tényleg? Azt írtam, hogy az itt hisztikéző válaszoló is biztosan egy frusztrált, toszatlan férjecske. Ezért védi ennyire a kérdező férjét. Nincs itt semmi ellentmondás, csak te nem tudsz értelmezni.

nov. 10. 20:48
 36/37 anonim ***** válasza:
14%

"Ha a férj a szeretője helyett mondjuk besegített volna a gyerekek nevelésébe, a feleségnek is többe ereje lett volna"

Röviden : Egy nagy lóf.szt.

Ez sosem így működik. Megint csak egy női önámítás.

nov. 10. 21:58
 37/37 anonim ***** válasza:
78%

A francba. 4 gyerekkel nem lépett félre apám. De helyette vitt minket különórákra, fellépésekre, versenyekre, ott volt a kórházi ágyunk mellett, a gyengébb képességű testvéremmel tanult, amúgy remekül főz és az egész család imádja a sütijeit.

Nem mindenki olyan sejthalmaz selejt, hogy hogy csak a spermát adja a gyerekhez, onnantól leszarja, mint egyesek.

nov. 10. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!