Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 gyerekünk van. 9-5 éves és 1honapos .Férjemnek már több mint egy éve szeretői viszonya van. Kizárólag munkaidőben . Szerinte én vagyok a hibás mert ha szerettem volna, láttam volna rajta. ( semmi sem latszott) szerintetek is én vagyok a ludas?
Nem te vagy a hibàs.
Egy kapcsolat mindig két emberen múlik. Az ő szeretői viszonya is: rajta és a szeretőn. Pont.
De te mit vársz? Hogy őszinte lesz egy megcsaló, és a szemedbe fogja mondani, hogy mennyire bánja, milyen szemét volt veletek, és sajnálja, hogy ekkorát hibázott? Ugyan már! Akkor is neked támadna, ha szex közben kapod őket rajta, hogy most kinek hiszel, neki vagy a szemednek?
Majd most rájön, hogy ezt bexopta, ha mehet a szeretőhöz (amennyiben befogadja!) és jó zsíros gyerektartást fizet a következő 20 évben...
Szerintem az ilyen párkapcsolati problémák alapja egy tipikus női téveszme.
A nő kiteszi a lelkét a családért a férjéért, mindent megtesz amiről úgy gondolja hogy meg kell tennie. Anya vagyok és dolgozó nő.
És itt rontják el a nők.
A férfiak 90 százaléka leszarja hogy hetente 2x ki van porszívózva. Neki az kell hogy hetente 2x jól leszopja az asszony.
Kedves Kérdező, sajnálom, hogy csak most derült ki a férjedről, hogy érzelmileg éretlen, megbízhatatlan, felelősséghárító hazudozó. Javaslom, keress egy jó válóperes ügyvédnőt. A férjed pedig tegye meg a pénzügyi kötelességeit a gyerekei felé, téged meg hagyjon békén.
Nem, az hogy ő folytatólagosan megcsal, nem a te hibád.
Rád akarja hárítani...
Ki kell dobni sajnos:( Légy erős! Remélem a család tud neked segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!