Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggódnom kéne? Én lennék a hibás? Vagy meg fog csalni?
Figyelt kérdés
Már többször észrevettem, hogy a férjem, ha látja az utcán a volt szeretőjét, aki a férje mellett járt össze a párommal (ezt később tudtam meg, mikor már együtt voltam vele, korábban senki nem mondta, mikor ismerkedtünk),akkor látványosan megbámulja. Volt hogy kocsival mentünk a nő meg jött szembe és összemosolyogtak. Ha jön a nő kocsival akkor benéz a házhoz. Kapott SMS-t is a férjem csak szám volt, azt írta a valaki:most nem zavarlak? Ma reggel is jött a nő a boltba a férjem látta, mikor elindultunk kocsival akkor még vissza is nézett, stírölte a nőt. A férjem elégedetlen velem folyton, minden téren, butának tart. A velem való szex neki kevés. Volt, hogy mondta ezzel a nővel milyen jó volt. Össze is akartak költözni, de a nő a férjéhez visszament. A férjem a szex minősége miatt (nem akarok anált, meg minden aktus róla szól, az hogy nekem milyen nem érdekli) , fenyeget szinte naponta, hogy hoz nőt aki akarja stb. Érez valamit a másik nő iránt? Lehet néha együtt vannak titokban? Tartok tőle, aztán rám hoz valami betegséget, mert csak gumi nélkül hajlandó csinálni.szept. 11. 08:21
1/7 anonim válasza:
Én nem aggódnék a helyedben, hanem lapátra tenném. Mit aggódsz egy ilyen gyökér miatt?
3/7 anonim válasza:
De szánalmas vagy kérdező 😑 Nem csoda, hogy férjed semmibe vesz. Nulla tartásod van és bűzlesz tőle, ezért megengedi magának ezt a stílust.
5/7 A kérdező kommentje:
4# mert minden a nevére van íratva (kijátszott, mert bíztam benne-hüly_e voltam, nem létezik az örökké) nekem a sok pénzem {örökség} , meg munkám van benne, és még mondta, hogy nem kapok semmit, és még kiszámoltatja egy ügyvéddel mennyi pénzt tettem bele a közösbe, és a gyereket is el akarja venni, mert ő nem lesz vasárnapi apa. Tehát 12 év és sok millió forint után sz@ros seggel kitenne
szept. 11. 09:55
6/7 anonim válasza:
Ez már csak érdekkapcsolat. Ha meg is csal, mit számít? Nincs köztetek érzelmi kötődés. Ha nem mersz kilépni tarts te is szeretőt és próbáld meg kihozni a legtöbbet az életedből. Egyébként pedig mindig van kiút, csak merni kell bevállalni és megdolgozni érte, hogy működjön. Egy válás soha nem könnyű, de még mindig jobb, mint így leélni egy életet. Én 3évig tipródtam a döntéssel, de már bánom, hogy egy percet is vártam, elvesztegett idő volt.
7/7 anonim válasza:
És mondd, minek is mentél hozzá? Talán valaki kényszerített?
Nos, mindegy kinek mi van a nevén házasságban. A vagyonmegosztásnál nem számít. Az örökség a te magánvagyonod. Hogy örököltél, azt nyilván tutod bizonyítani. És feltehtően azt is, hova került az a pénz.
Nyugodj le, keress egy ügyvédet. A dolgok nem úgy vannak, ahogy a férjed szeretné.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!