Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 gyerekünk van. 9-5 éves és 1honapos .Férjemnek már több mint egy éve szeretői viszonya van. Kizárólag munkaidőben . Szerinte én vagyok a hibás mert ha szerettem volna, láttam volna rajta. ( semmi sem latszott) szerintetek is én vagyok a ludas?
Figyelt kérdés
nov. 10. 14:01
21/37 anonim válasza:
"99%, hogy az anyának adnak majd mindent."
Tudom hogy ez a bírói gyakorlat. Sajnos.
22/37 anonim válasza:
Sokszor én is így vélem, de ez az eset bizony az, ahol a férj a hibás. Miért véded ilyen betegesen a férjet? Te is félrelépsz a feleséged/barátnőd mellett?
23/37 anonim válasza:
Miből gondolja bárki, hogy jelen esetben apuka egyáltalán akarja a gyerekeket nevelni? Pláne egy anyatejes újszülöttet.
Eddig is annyira a család volt neki az első, hogy a terhesség előtt, alatt és szülés után is csalta a feleséget.
24/37 anonim válasza:
Egy szó mint száz,a feleségnek legalább néha,hetente párszor le kellett volna cumizni az urát,vagy legalább kézzel elintézni,akkor most nem lenne ez.
25/37 anonim válasza:
24-es tehát ha az asszony lépett volna félre, akkor mondhatná, hogy legalább heti néhányszor ki kellett volna elégítenie a férjének? Milyen érvelés ez?
26/37 anonim válasza:
Na mégegy hímsoviniszta. 3 gyerek után egy tisztességes családapa szögre akasztja a farkát. Ez a társadalmi elvárás.
Különben is a 3 gyerek eltartásához annyit kell gürizni hogy azután már úgysem lesz kedve szexelni.
27/37 anonim válasza:
#25 Mondhatná azt,igen,mert ez házastársi kötelezettség! Régen is ha valamelyik fél nem teljesítette a házastársi kötelezettségét az váló ok volt a legprűdebb társadalmakban is. Az impotencia is ilyen ok volt,szóval ez nemtől függetlenül működött.
28/37 anonim válasza:
27 Ha nem teljesítette, hogy lett várandós? Szeplőtelen fogantatás?
29/37 anonim válasza:
Szerencsés esetben évi egy jól sikerült dugással is össze lehet hozni egy nagycsaládot.
30/37 anonim válasza:
Miért kerülted ki, hogy válaszolj arra, hogy ha a feleség ugyan ezen okból kufircolt volna félre, akkor ő is hivatkozhatna erre a hülyeségre, amire te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!