Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 gyerekünk van. 9-5 éves és 1honapos .Férjemnek már több mint egy éve szeretői viszonya van. Kizárólag munkaidőben . Szerinte én vagyok a hibás mert ha szerettem volna, láttam volna rajta. ( semmi sem latszott) szerintetek is én vagyok a ludas?
Figyelt kérdés
nov. 10. 14:01
11/37 anonim válasza:
De könnyen vagytok,hogy dobja ki,azt ő meg nevelje tovább a három gyereket. Először tisztázni kellene a férjjel,hogy ő mit akar,válasszon,megy a szeretőjéhez,vagy marad a családdal de akkor nincs több félrejárás. Ha a szeretőt választja akkor egyértelmű a helyzet. Ha maradna a családjával akkor el lehet menni egy párterápiára kibeszélni a dolgokat,aztán vagy menthető még a dolog vagy nem. Általában kettőn áll a vásár,simán lehet hogy az asszonyka is sáros a dologban,csak azt itt nyilván nem fogja reklámozni.
12/37 anonim válasza:
El tudod tartani egyedül a 3 gyereket? Akkor is, ha apuka nem fizet gyerektartást?
13/37 anonim válasza:
12 A gyerekek nem csak varázsütésre lettek, apukának ahhoz volt minimum 3 jó estéje. Ha meg tudta csinálni, fizessen is érte, pláne, ha csak házi rabszolgának tartotta a feleségét.
14/37 anonim válasza:
idióta. 3 gyerek mellet szeretőt tart. a legroszabb hogy ezt is gyerekek fogják megszívni
15/37 anonim válasza:
A férfi ilyen helyzetben két dolog között választhat.
Család és szögre akasztja a farkát 40 évesen mert anyuka nem akar kefélni vagy azt mondja hogy inkább kilép ebből a helyzetből.
Természesen az összes hasonló cipőben járó frigid fapina szerint az első a helyes döntés.
16/37 anonim válasza:
12
Ez nem kívánságműsor, hanem a bíróság kiszabja neki a gyerektartást.
17/37 anonim válasza:
Miért szentírás az hogy az anyánál kell maradni a gyerekeknek ? Azért mert az apa nem impotens és vannak szexuális igényei ? Ezért ő már alkalmatan a gyerekek nevelésére ? És ha az anyának kell gyerektartást fizetni és az apa fogja nevelni a gyerekeket akkor az anya képes lesz megélni egyedül a maradék pénzből ?
18/37 anonim válasza:
15 Attól, mert terhesen nem kívánta a szexet, nem fapina. De nagyon úgy néz ki, hogy az általad védett szent már félrekavart, mivel 1 hónapos a legkisebb + 9 hónap várandósság = 10 hónap. Kevesebb, mint egy 1 év. És a gyerek nem lett volna, ha a feleség nem szexel a férjével. Nem kell védeni a férjet, itt ő a hunyó.
19/37 anonim válasza:
17-es a házasságtörést nem a feleség, hanem a férj követte el. Egy szoptatós babát ritkán vesznek el az anyától. Azt meg szokták indokolni.
20/37 anonim válasza:
17
99%, hogy az anyának adnak majd mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!