Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megcsalt, mert híztam, én lennék a hibás?
A férjem magántanár, külön órákat szokott adni a lakásunkban, járnak hozzánk felnőtt emberek is.
Az eset 1 hónapppal ezelőtt történt, egy női tanulója volt nálunk, én pedig a munkából korábban mentem haza, és mikor bementem a nappaliba azt vettem észre, hogy a kanapén a nő egy szál melltartóban volt és szexeltek. Természetesen lesokkoltam, hatalmas balhé volt belőle, és összapakoltam a ruháimat elköltöztem vissza haza a szüleimhez.
Ő hív minden nap, próbáljuk megbeszélni a dolgokat, azt mondta az vezette megcsaláshoz, hogy az utóbbi 2 évben felszedtem 20 kilót, és már nem vonzódik hozzám fizikálisan, és neki a vékony nők jobban tetszenek, emiatt tette meg.
Hibásnak kellene éreznem magamat, amiért nem figyeltem magamra oda? Nagyon kevésnek érzem magam.
Na látod!
Ezért nem kell összebútorozni senkivel, mind ilyen. Te mosol főzöl takarítasz egy életképtelen f@szjankóra és cserébe félremegy, ráadásul még le is akarja törni az önbizalmadat!
Engem is megcsalt a férjem, pedig 55 kiló vagyok!
Most válás óta, csak fiatalabb, csinos pasikkal randizok és élvezem az életet.
Újra járok bulizni, táncolunk minden hétvégén.
Annyi kiéhezett kis fiatal pasi van mint a nyű.
És még meg is hívnak moziba, vacsizni, nem sz@revősködnek.
Csak nem szabad velük összeköltözni, elköteleződni.
Mondjuk egyik munkatársamnak is 10 évvel fiatalabb a férje és szenvedélyes a kapcsolatuk.
Nem szabad beérned valami selejttel, aki a külsődet kritizálja.
A hűség és a megcsalás is döntés kérdése. Ha ő a megcsalás mellett döntött, akkor viselje a következményeket.
Ha nem kaptad volna rajta, akkor bizonyára nem is vallotta volna be.
Azért életképtelen f@szjankó, mert nem tetszik neki egy disznó?
1-es, téged másért csalt meg a férjed, látjuk is, miért....:D
Ha évente feleszel magadra 10 kilót, ne csodálkozz, elég igénytelen lehetsz.
Bolond lenne nem kihasználni, ha szép nőknek is tetszik.
Nem felmenteném a megcsalás bűne alól, de van egy olyan érzésem, eleve nem volt jól felépítve a kapcsolat; te is bőven hibáztál.
Még egyszer mondom, ő csalt meg és ez nem korrekt, de azért ha csak arra alapozunk, amit írtál, akkor bizony vastagon benne vagy ebben... Azért felteszem, a megcsalás előtt voltak figyelmeztetések, intő jelek...
Rossz értékrend, mind a kettőtöknél - és ide vezetett...
20 kg?? Mégis hogyan és miért?
Valóban nem volt fair, amit csinált, valószínű nem is első eset volt, hagynám a francba. Ezek után hogy bízz meg benne??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!