Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A párom megcsalt, mert híztam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom megcsalt, mert híztam, én lennék a hibás?

Figyelt kérdés

A férjem magántanár, külön órákat szokott adni a lakásunkban, járnak hozzánk felnőtt emberek is.

Az eset 1 hónapppal ezelőtt történt, egy női tanulója volt nálunk, én pedig a munkából korábban mentem haza, és mikor bementem a nappaliba azt vettem észre, hogy a kanapén a nő egy szál melltartóban volt és szexeltek. Természetesen lesokkoltam, hatalmas balhé volt belőle, és összapakoltam a ruháimat elköltöztem vissza haza a szüleimhez.

Ő hív minden nap, próbáljuk megbeszélni a dolgokat, azt mondta az vezette megcsaláshoz, hogy az utóbbi 2 évben felszedtem 20 kilót, és már nem vonzódik hozzám fizikálisan, és neki a vékony nők jobban tetszenek, emiatt tette meg.

Hibásnak kellene éreznem magamat, amiért nem figyeltem magamra oda? Nagyon kevésnek érzem magam.

máj. 14. 18:48
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Jó kifogás sose rossz, de ez nem az.

Nem igaz, hogy 2 év alatt rád se nézett, és nem vette észre a tendenciát.

Valami más az igazi ok, a csalás pedig soha nincs rendben.

máj. 14. 20:12
 22/39 anonim ***** válasza:
60%

Nem vagy hibás! Érett, felnőtt emberként meg kellett volna veled ezt réges-rég beszélnie. Amint felmerült benne a gondolat, hogy valami nem oké, szólnia kellett volna. Szerintem elfogadható dolog jelezni azt, hogy ha az ember partnere nagyon "elengedi magát", már nem figyel úgy oda az egészségére és a külsejére, mint anno, akkor ez hatással van a másik fél vonzalmára. Lehet, hogy ez egy kínos és kellemetlen beszélgetés, de mégis egy kísérlet arra, hogy megoldódjon egy probléma. A megcsalás nem az. Az csak a megkerülése egy (vagy több) olyan problémának, amelyet őszinte kommunikációval, odafigyeléssel meg lehetne próbálni megoldani.

Szerintem jó, hogy kiderült, hogy ő egy ilyen ember, mert legalább nem vesztegetitek most már egymás idejét. Fogsz te találni olyat, akinek 20+ kilóval is pont te vagy az esete!

máj. 14. 20:19
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy csak Isten tudja, hogy ez hanyadik ilyen volt, ugye ez az egy volt amit láttál, de mennyi lehetett amit nem láttál.
máj. 14. 20:21
 24/39 anonim ***** válasza:
77%

Sajnos az nagy igazság, hogy vékony nőket is megcsalnak, kidobnak.

A férjed tette undorító és nem megbocsátható (bár ez nyilván rajtad áll, hogy meg tudsz-e majd bocsátani neki).

Ennek ellenére azt megértem, hogy plusz húsz kilóval már nem kívánt. De ilyenkor nem félrekúrunk, hanem meg kell beszélni a problémákat, és ha nagyon nem látszik megoldás, akkor egyértelműen kimondani a szakítást.

máj. 14. 20:26
 25/39 anonim ***** válasza:
87%
Két hét alatt 5-6 kiló??? Nem semmi. All inclusiv nyraláson kipihenten naponta szeretkezni kellett volna evés helyett. Én elvált nővel voltam az egy ágyas felár elkerülése érdekében de jobb volt mint nászutam régebben.
máj. 14. 20:35
 26/39 anonim ***** válasza:
30%

Kedveském! Ez nem a te hibád, egy percig se érezd magad rosszul! Hány éves vagy, ha szabad megkérdezni? Mert írtad, hogy a kor előrehaladtával hízékonyabb vagy. Egy normális férfi szemében gyönyörű marad a párja akkor is ha felment rá néhány plusz kg, ha zavarja akkor pedig lekommunikálja, nem pedig gerinctelen, gyenge módon ezt a megoldást választja, hogy megcsalja. Ne bánkódj emiatt a férfinak sem nevezhető gyenge alak miatt, ebből is látszik, hogy nem lehetett volna rá számítani komolyabb helyzetekben a későbbiekben! Jellemtelen!

Ha téged zavar a súlyod, akkor kalóriadeficit és mozgás. De csak akkor ha tényleg téged zavar, sose más miatt akarj fogyni. Sőt, vannak férfiak akik szeretik a teltebb hölgyeket, nem is kevés! Úgyhogy tedd vissza a koronát a fejedre és emlékezz rá, hogy ki is vagy te és, hogy mit érdemelsz! 🤍

máj. 14. 20:40
 27/39 anonim ***** válasza:
89%
Ha ez megnyugtat engem azért dobtak egyszer ,mert azt mondta vékony vagyok,és a vastagabb nőket szereti. Mintha előtte vak lett volna mindig is ilyen voltam 🤣. Szerintem nem a súlyod volt a probléma csak kifogás kellett,inkább az hogy egyszerűen rád unt sajnos,majd találsz olyat akinek így is tetszel. Ne hibáztasd magad.
máj. 14. 21:22
 28/39 anonim ***** válasza:
87%

Mindketten hibásak vagytok.

Te azért, mert képes voltál elhagyni magad annyira, hogy 20 kiló pluszt felszedj, és azt gondolod, hogy ez mindenki számára vonzó és ugyanúgy gusztusosnak kellene tartania, holott nem így ismert meg. Ha a kövérek tetszenének neki, kövér nőt keresett volna.

Ő pedig nyikván hibás, mert egy problémára nem a megcsalás a megoldás, hanem mondjuk ha első körben leül veled és szembesít a problémával.

Ez megtörtént? Ha igen, és leszartad, akkor sem jogos a megcsalás, akkor szimplán szakítani kellett volna.

máj. 14. 21:23
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy hibás, ne engedd vissza
máj. 14. 21:36
 30/39 anonim ***** válasza:
82%

"A nők sokkal hízékonyabbak mint a férfiak"

Valahogy mégis több a túlsúlyos a férfiak között. (KSH adatai)

máj. 14. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!