Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megcsalt, mert híztam, én lennék a hibás?
A férjem magántanár, külön órákat szokott adni a lakásunkban, járnak hozzánk felnőtt emberek is.
Az eset 1 hónapppal ezelőtt történt, egy női tanulója volt nálunk, én pedig a munkából korábban mentem haza, és mikor bementem a nappaliba azt vettem észre, hogy a kanapén a nő egy szál melltartóban volt és szexeltek. Természetesen lesokkoltam, hatalmas balhé volt belőle, és összapakoltam a ruháimat elköltöztem vissza haza a szüleimhez.
Ő hív minden nap, próbáljuk megbeszélni a dolgokat, azt mondta az vezette megcsaláshoz, hogy az utóbbi 2 évben felszedtem 20 kilót, és már nem vonzódik hozzám fizikálisan, és neki a vékony nők jobban tetszenek, emiatt tette meg.
Hibásnak kellene éreznem magamat, amiért nem figyeltem magamra oda? Nagyon kevésnek érzem magam.
Te is megcsalhattad volna mondjuk mert öregedett pár évet, vagy azért mert unalmas .
Micsoda szemét ember!
Ő megy félre és még rád akarja hárítani a felelősséget!
Ilyen aljas ember soha nem kellene, ha egyedül lenne férfi a világon, akkor sem!
Még 20-30 kiló felesleggel sem és még 70 évesen sem!
20 kg-ot úgy szedtem fel, hogy ugyanúgy ettem mint előtte, de az utóbbi időszakban gondolom a korom előrehaladtával már nem tolerálta a testem és feljött.
Szeptemberben voltunk egy 2 hetes all inclusive nyaraláson ott rámjött 5-6 kiló és azzal együtt jött össze.
Most igyekszem figyelni a mennyiségekre, de nem egyszerű mert szeretem az édességeket, és a tésztákat.
Akkor több önkontroll, kevesebb agyatlankodás...
Vele vagy nélküle, de nyilván ettől függetlenül a tested egészsége egészen az utolsó órádig veled marad.
A nők sokkal hízékonyabbak mint a férfiak, sokkal jobban kell figyelned az évesre. Vagy keress ezután olyan pasit akinek a ducibb nők jönnek be. Pl nekem a ducibbak tetszenek. Egy vékony lány számomra nem annyira vonzó, szépnek szép, de a nagyágyú nálam a 80-100 kg között van, valahogy számomra ők testesítik meg a nőt, a szexiséget, stb-t. A férjed nem ilyen mint pl én, ezért elvitte a külső, egy számára szép, szexi ideál...kettesben, közel egymáshoz....
De az, hogy úgy, hogy te is ott vagy a házban....hát ez kemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!