Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A párom megcsalt, mert híztam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom megcsalt, mert híztam, én lennék a hibás?

Figyelt kérdés

A férjem magántanár, külön órákat szokott adni a lakásunkban, járnak hozzánk felnőtt emberek is.

Az eset 1 hónapppal ezelőtt történt, egy női tanulója volt nálunk, én pedig a munkából korábban mentem haza, és mikor bementem a nappaliba azt vettem észre, hogy a kanapén a nő egy szál melltartóban volt és szexeltek. Természetesen lesokkoltam, hatalmas balhé volt belőle, és összapakoltam a ruháimat elköltöztem vissza haza a szüleimhez.

Ő hív minden nap, próbáljuk megbeszélni a dolgokat, azt mondta az vezette megcsaláshoz, hogy az utóbbi 2 évben felszedtem 20 kilót, és már nem vonzódik hozzám fizikálisan, és neki a vékony nők jobban tetszenek, emiatt tette meg.

Hibásnak kellene éreznem magamat, amiért nem figyeltem magamra oda? Nagyon kevésnek érzem magam.

2024. máj. 14. 18:48
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
88%

Te is megcsalhattad volna mondjuk mert öregedett pár évet, vagy azért mert unalmas .

Micsoda szemét ember!

Ő megy félre és még rád akarja hárítani a felelősséget!

Ilyen aljas ember soha nem kellene, ha egyedül lenne férfi a világon, akkor sem!

Még 20-30 kiló felesleggel sem és még 70 évesen sem!

2024. máj. 14. 19:42
 12/39 anonim ***** válasza:
84%
Nem vagy hibás. Megcsalt volna akkor is ha vékony lennél. Lefogyni nem árt ettől független.
2024. máj. 14. 19:50
 13/39 A kérdező kommentje:

20 kg-ot úgy szedtem fel, hogy ugyanúgy ettem mint előtte, de az utóbbi időszakban gondolom a korom előrehaladtával már nem tolerálta a testem és feljött.

Szeptemberben voltunk egy 2 hetes all inclusive nyaraláson ott rámjött 5-6 kiló és azzal együtt jött össze.

Most igyekszem figyelni a mennyiségekre, de nem egyszerű mert szeretem az édességeket, és a tésztákat.

2024. máj. 14. 19:52
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

Akkor több önkontroll, kevesebb agyatlankodás...

Vele vagy nélküle, de nyilván ettől függetlenül a tested egészsége egészen az utolsó órádig veled marad.

2024. máj. 14. 19:54
 15/39 anonim ***** válasza:
81%
Az ok hogy figyeled mit eszel de mozogni is kell.
2024. máj. 14. 19:55
 16/39 anonim ***** válasza:
88%
Nem mindegy mennyi idő alatt szedted fel mert lehetnek hormonális problémák is.
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Többször kell enni keveset.
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Vékony nőket is megcsalnak. Hozzáállás kérdése.
2024. máj. 14. 20:01
 19/39 anonim ***** válasza:
95%
Abban, hogy elkezdett tönkremenni a kapcsolatotok te is hibás vagy. A megcsalásért nem, az az ő döntése volt, amibe nem volt beleszólásod.
2024. máj. 14. 20:02
 20/39 anonim ***** válasza:
94%

A nők sokkal hízékonyabbak mint a férfiak, sokkal jobban kell figyelned az évesre. Vagy keress ezután olyan pasit akinek a ducibb nők jönnek be. Pl nekem a ducibbak tetszenek. Egy vékony lány számomra nem annyira vonzó, szépnek szép, de a nagyágyú nálam a 80-100 kg között van, valahogy számomra ők testesítik meg a nőt, a szexiséget, stb-t. A férjed nem ilyen mint pl én, ezért elvitte a külső, egy számára szép, szexi ideál...kettesben, közel egymáshoz....

De az, hogy úgy, hogy te is ott vagy a házban....hát ez kemény.

2024. máj. 14. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!