Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Most ez megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez megcsalás?

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok, férjemmel 4 éve vagyunk házasok van egy 4éves kislányunk, kissé megcsomorlott a szexuális életünk, aztán úgy alakult hogy egy régi barátnőmmel egyszer összegabajodtunk sose voltam előtte lánnyal és imádtam.

Szóval azóta többször is összejárunk a barátnőmmel és azóta a férjemmel a szexuális életünk is fellendült, és mondjhatjuk hogy most jó sokkal jobban megrtjuk egymást és minden jól megy most.

Nagyon rosszul érzem magam emiatt mert gyakorlatilag megcsalom, igaz hogy nem férfivel, és a férjem mondta többször is ilyen vicces hogy nem zavarná ha lánnyal kavarnék meg is nézné...

Belegondoltam az ellenkezőjébe is, abba hogy mit éreznek ha ő meg egy másik férfival csinálná, hát nem is tudom mit gondolnék biztos hogy kiverné a biztosítékot...

Szóval furdal ez miatt a lelkiismeret, de mégis azt érzem hogy ez jobbá tett mindent, de nem csinálgatom a végletekig.

Ti mit tennétek?

aug. 31. 14:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
40%
Ne érezd magad rosszul,nem hiszem hogy probléma. Jobb lett otthon minden ezzel foglalkoz a többi nem számít. Érezd jól magad.
aug. 31. 14:29
 2/13 A kérdező kommentje:
1# attól félek rámegy erre a családom, de ha minden e régi lenne előbb utóbb akkor is...
aug. 31. 14:41
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Akkor ezek szerint a férjed nem tudja? Mert ha nem tudja, akkor igen, megcsalod. Teljesen mindegy, hogy kukival vagy nunival történik a szexuális aktus. Ez akkor lenne nem megcsalás, hogyha mondtad volna a férjednek és ő azt mondja, hogy menj, nem zavarja. Úgyhogy valószínűleg okkal érzed azt amit, hiszen a párod háta mögött csinálod, titkolózol stb.
aug. 31. 14:45
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem az, nem kell túlreagàlni.
aug. 31. 16:47
 5/13 anonim ***** válasza:
97%

"a férjem mondta többször is ilyen vicces hogy nem zavarná ha lánnyal kavarnék"

Szóval lehet csak viccelődött vele, de ha tudna róla, akkor zavarná? Így igen, ez megcsalás. Ha komolyan megbeszéltétek volna, hogy ez belefér nektek, akkor végülis nem lenne az. De abból nem lehet kiindulni, hogy viccelődve miket mondott.

aug. 31. 17:53
 6/13 anonim ***** válasza:
38%
Engem nem zavarna, még izgatna is. De azért akkor is félnék, hogy érzelmileg ne kerüljenek közel. Tehát szexuálisan nem probléma, még izgat is, de ezzel a szigorú feltétellel.
szept. 1. 00:12
 7/13 anonim ***** válasza:
93%
Igen, megcsalás. Mi más lenne? A férjed beleegyezése nélkül szexeltél valakivel, ráadásul többször is.
szept. 1. 01:17
 8/13 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem te is annak venned, ha ot kurna a legjobb haverja seggbe... Meg szopnak egymast, aztan haza megy hozzad...
szept. 1. 05:05
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez ilyen formában igen, mindenképp beszélj vele erről.

Én csakis engedéllyel próbálnám ezt ki, úgy hogy a párom is tud róla. Nálunk 3as n opció.

Bár mi nem vagyunk házasok.

szept. 1. 12:09
 10/13 anonim ***** válasza:
87%
Mi más lenne mint megcsalás?
szept. 1. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!