Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez megcsalás?
27 éves nő vagyok, férjemmel 4 éve vagyunk házasok van egy 4éves kislányunk, kissé megcsomorlott a szexuális életünk, aztán úgy alakult hogy egy régi barátnőmmel egyszer összegabajodtunk sose voltam előtte lánnyal és imádtam.
Szóval azóta többször is összejárunk a barátnőmmel és azóta a férjemmel a szexuális életünk is fellendült, és mondjhatjuk hogy most jó sokkal jobban megrtjuk egymást és minden jól megy most.
Nagyon rosszul érzem magam emiatt mert gyakorlatilag megcsalom, igaz hogy nem férfivel, és a férjem mondta többször is ilyen vicces hogy nem zavarná ha lánnyal kavarnék meg is nézné...
Belegondoltam az ellenkezőjébe is, abba hogy mit éreznek ha ő meg egy másik férfival csinálná, hát nem is tudom mit gondolnék biztos hogy kiverné a biztosítékot...
Szóval furdal ez miatt a lelkiismeret, de mégis azt érzem hogy ez jobbá tett mindent, de nem csinálgatom a végletekig.
Ti mit tennétek?
"a férjem mondta többször is ilyen vicces hogy nem zavarná ha lánnyal kavarnék"
Szóval lehet csak viccelődött vele, de ha tudna róla, akkor zavarná? Így igen, ez megcsalás. Ha komolyan megbeszéltétek volna, hogy ez belefér nektek, akkor végülis nem lenne az. De abból nem lehet kiindulni, hogy viccelődve miket mondott.
Ez ilyen formában igen, mindenképp beszélj vele erről.
Én csakis engedéllyel próbálnám ezt ki, úgy hogy a párom is tud róla. Nálunk 3as n opció.
Bár mi nem vagyunk házasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!