Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ki hogyan dolgozta fel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan dolgozta fel, hogy megcsalták?

Figyelt kérdés

Volt olyan, aki képes volt megbocsátani? Ha igen, hogyan alakult a kapcsolat azután?

34/F

aug. 30. 13:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, megbocsátottam, de megbántam. Sosem lett már olyan a kapcsolatunk, mint előtte, illetve sosem tudtam már megbízni benne annyira. 12 évig voltunk együtt.
aug. 30. 13:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Jelen. Zavarossá vált a folytatás, lelkileg megsínylettem. Kár volt visszafogadni.
aug. 30. 13:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok ismét, a közvetlen környezetemben is rámentek a kapcsolatok idővel, hiába békültek ki. Volt 30 éves házasság is köztük, de frissebb kapcsolatok is.
aug. 30. 14:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Válással.
aug. 30. 14:17
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, és , hogy megosztottátok velem a tapasztalataitokat. Pontosan az általatok leírtak miatt vannak félelmeim. Engem 1,5 héttel a szakításunk után csalt meg a barátnőm azzal a férfival, aki miatt megromlott a kapcsolatunk és szétmentünk. Ezek után visszafogadtam még őt, de már nem volt ugyan az a részemről, valami megtört bennem, és szerintem ezt már nem lehet újra feléleszteni.
aug. 30. 14:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
5. Szerintem ne is. Csak magadat gyötröd vele, plusz az önbecsülésedet dönti romokba. Nem jó ez neked, hidd el.
aug. 30. 14:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Megint kihassználtak csak. Így jártam. Kb ennyit gondolok
aug. 30. 14:33
 8/10 anonim ***** válasza:

“ Engem 1,5 héttel a szakításunk után csalt meg a barátnőm azzal a férfival,”

Ha szakitottatok, akkor nem csalt meg. Igen, hiba volt visszafogadni, miutan -ahogy irod- alapbol a kapcsolatotok alatt kacsintott felre. A szakitas utan mar azt csinalt amit akart, semmikeppen nem csalt meg, de ez mar lenyegtelen. Nem pazarolnek ra tobb idot, engedd utjara.

aug. 30. 15:32
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
Én berúgtam, mint az állat szétvertem a lakását.. majd megdugattam magam vkivel és egyből visszamentem hozzá és kinyalattam a másik g€cijét vele.. majd bepakoltam a kocsiba és elköltöztem jó messzire.. nagyon megtört és rá se birok nézni egy férfire se hónapok óta! Munkába temetkeztem.. ha egyedűl vagyok nagyon kínoz a hiánya és a lelkem darabokban.. de majd idővel jobb lesz.. adok időt magamnak amíg kiheverem..
aug. 30. 15:56
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Első alkalommal elnéztem neki, túltettem magam rajta, mert szerettem, és vele akartam lenni. Nem sokkal később kiderült, hogy még mindig össze-összejárogat a másik pasassal.

Sokáig magamat hibáztattam, hogy biztos nem vagyok elég jó, de az azóta kiderült tettei alapján világossá vált, hogy ez a nő ilyen, nem fog megváltozni, akár érdekből, akár kíváncsiságból, vagy a vágy által hajtva bármikor bárkivel lefekszik. Ez segített túllépni rajta.

aug. 30. 16:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!