Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltatok már meg egy nárcisztikus embert? Hogyan viseli ha megcsalják?
Figyelt kérdés
Ugye mint tudjuk a nárcisztikus személyiség zavarral küzdő ember csak egy tárgyként, ez eszközként kezeli a párját. Nem tudja őszintén szeretni a párját, csak birtokolni akarja. De mi van ha ez a "tárgy" megcsalja őt? Miként éli meg ezt egy nárci?aug. 28. 10:01
2/6 anonim válasza:
Nem csaltam meg, viszont szakításunk után 10 hónappal randiztam valakivel, mikor megtudta nagyon kiakadt. Undorítónak és k*vának nevezett. Pedig ő hagyott el egy másik nőért, akivel csalt.
3/6 anonim válasza:
Nekem sincs ilyen tapasztalatom, így csak a máshol látott dolgokból tudok találgatni. Szerintem kétfajta reakció is lehetséges, az egyik hogy végleg megundorodik az adott embertől, úgymond örökre végez vele, és rágalomhadhjáratot indít ellene az ismerősei között is. A másik opció pedig az, ahol nem szakad el az illetőtöl, de iszonyatos elmebeteg bosszút fog állni, a többszörösét megpróbálva visszaadni az őt ért sérelmnek, és a legaljasabb eszközöktől se fog visszaradni ebben a büntető és kontrollt visszaszerző játszmában. Összegezve én azt mondanám hogy normális embernek ez nem jó praktika, hogy így akarjon bosszút állni nárcisztikus személyen, hogy megcsalja őt. Feltéve ha valóban nárcisztikus személyiségzavaros személyről van szó, mert nagyon sokan tévesen használják a kifejezést, mivel manapság divat lett bárkit annak bélyegezni már a legkisebb nézeteltérés esetén is.
4/6 anonim válasza:
Ha a nárci mellé még erőszakos is, kiszaggatná a hajadat.
Ha csak gyáva nárci, mint a legtöbb, akkor csak elhordana minden reteknek. Mondjuk, ha megcsalnád, akkor jogosan...
5/6 anonim válasza:
Dühöng, még akkor is, ha ő se volt hűséges. Sőt, ha pluszban még pszichopata, akár ölhet is, bár ez utóbbi nem túl gyakori. A bosszúvágy mindenesetre megvan nála, általában valami pitiáner bosszúja van (pl. utána nem sokkal adóellenőrzést kapsz, vagy valami hasonló).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!