Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt kapcsolata nárcisztikus férfival?? Mit tett vele?
"Az hogy vele szexelhetsz csak es o ezt kijelentette az nem narcisztikusagra utal"
De igen, pont arra utal. Nincs párkapcsolat, nincs elköteleződés, nincs szeretet, mégis milyen alapon határozná meg, hogy az én testemmel mi történhet, hogyan éljem az életem? Mit követelőzne? Nem biztos, hogy emiatt egyből nárcisztikus, de a gyanút felveti, az tuti, hogy valami gond van a fejében, ha erre jogot formál és hangot is merészel neki adni.
Egyszer igen. Nagyon jó pasi volt, én meg átlagos vagyok, kicsit túlsúlyos is. Meg idösebb volt 19 évvel. Na és ráírtam, hogy tetszik nekem. Találkoztunk és elképesztőt dugtunk. Közben szembesültem vele, hogy ő nemcsak jópasi, hanem ilyen igazi férfi is. Lakás, kocsi, süt főz takarít.
Jön értem hoz visz. Teljesen belezúgtam, írogattam neki egész nap mint egy hülye.
És akkor előjött egy ilyennel, hogy a férfit minősíti a nője. És hogy egy dolog hogy elképesztőket dugunk, de ha a csaja akarok lenni, akkor le kellene fogynom és hogy ő megírja nekem az étrendem, meg is csinálja a kaját, nekem csak meg kell enni. Kú rva szarul esett, de valahol jogos is volt, mert 1 év alatt felhíztam vagy 15 kilót. Azután jött elő ezzel hogy mutattam neki 1 évvel azelőtti képeket és kicsúszott a száján, hogy bakker milyen fullos nő voltál... Én meg mi a fa sz? De nem kért bocsánatot. És aztán teljesen rákattant hogy neki az 1 évvel ezelőtti énem kell. Meg hogy nem tartom be az étrendet. Aztán elmondtam neki hogy én tetszem így magamnak, erre hogy ne hazudjak már. És hogy az edzés meg az étrend az egészséges külső ugyanolyan alap igényszint mint a napi tisztálkodás.
Mivel nyár volt elutaztam barátnőkkel pár napra. Hívott este én meg piás voltam nem hallottam. És akkor másnap írt hogy nem veszem fel, vissza se hívom, ilyesmi neki fér bele úgyhogy ennyi volt pá.
Aztán én bocsánatot kértem, meg hívtam, írtam neki, de letiltott meg fészről is törölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!