Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ismét vissza akar jönni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismét vissza akar jönni a nárcisztikus ex, vajon miért?

Figyelt kérdés

Sajnos évekkel ezelőtt hozzámentem egy nárcisztikus férfihez, akitől született egy gyermekem. Már a terhesség alatt kimutatta a foga fehérjét, a szerelembombázása ekkor ért véget...majd leértékelt és mint utólag megtudtam a gyermekem megszületése után rendszeresen megcsalt. Mikor az első megcsalásra rájöttem, még megbocsátottam. Mint kiderült kár volt, mert ugyanott folytatta. Végül beadtam a keresetet és elváltam tőle. No igen ám, de innentől, hogy visszakapta a szabadságát, idővel újra kedves lett és elkezdett szerelembombàzni. Hisz ott volt a gyermekünk, akit látogatott és közben már én is fátylat borítottam a múltra, mert annyira megnyerő és lehengerlő volt. Azt gondoltam talán ha külön élünk, nagyobb szabadsággal majd működni fog a kapcsolat. Mondanom sem kell egy darabig így is volt...aztán hirtelen belépett egy sokkal fiatalabb lány a képbe (a munkája során ismerkedtek össze)..aki az ország másik felén lakik és diák (21 éves).Az exem közölte, hogy új életet kezd, felejtsem is el,nagyon belehabarodott. A szakítás megviselt, szenvedtem ezután,viszont pár hónap elteltével már úgy éreztem, hogy jobban vagyok, de még messze nem zártam le. A gyerekünket is hanyagolta, ami miatt haragudtam rá nagyon.

Aztán egyszer csak elkezdett egyre többet írogatni viberen (ott beszéljük meg a gyerekkel kapcsolatos dolgokat stb.)..egyre intimebb témákról..majd egyenesen a szexuális vágyairól, hogy miket tenne velem plusz nosztalgiázott, hogy mennyire jó volt velem. Nagyon meglepődtem, de nem állítottam le. Kíváncsi voltam mire akar kilyukadni, mivel szentül azt gondoltam, hogy szakított a barátnőjével. De jött a hidegzuhany, hogy nem. Így én újra visszazuhantam a szakítás utáni állapotba, de ő továbbra is folytatná ezt az egész flörtölgetést velem, tán még az ágyamba is visszatérne. És a legnagyobb döbbenetemre ebben semmi kivetnivalót nem talál.

Egy hónapja szórakozik így velem és ezzel a másik nővel is, akivel kb.5 hónapja jár. Miért csinálja ezt? Mi lehet a baj az új lánnyal? Lehet én vagyok ennyire merev ilyen téren, de ez szerintem már megcsalásnak is nevezhető, amit művel.

36/N 39/F

2023. febr. 18. 17:23
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne engedd neki, hogy visszacsábítson. Tudom, hogy milyen nehéz, de ellen kell állj, hiszen nem véletlenül váltál el tőle. Neked kell tudni lezárni ezt magadban. Az meg, hogy ő megcsalja a fiatal barátnőjét vagy sem, az már nem a te dolgod.
2023. febr. 18. 17:27
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, hogy miért hagyod az egészet. Úgyse maradna veled, akkor mi értelme van? Ne érdekeljen miért teszi, egyszerűen ilyen "ember" téged a gyerekeden kívül más nem köt vele össze, még az is sok, mit akarsz még, még egy gyereket tőle? 😆
2023. febr. 18. 17:30
 3/27 A kérdező kommentje:

Isten ments még egy gyerek..a meglévőt szerettem volna viszonylag közös erővel felnevelni. Azt meg úgy nehéz, ha ő úgy viselkedik lassan 40 évesen, mintha újra 20 lenne.

Én már ott tartottam, hogy kezdtem túllenni az egészen, 7 év után az nem megy csettintésre, ő jött vissza. És tegye a szívére a kezét egy érzelmileg nem független ember, hogy ellen tudna állni.

2023. febr. 18. 17:36
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Kell neki az egotunning. Élvezi a tudatot, hogy téged még mindig dróton tud rángatni.
2023. febr. 18. 17:36
 5/27 anonim ***** válasza:
93%
Hát nem nem esne nehezemre, eszembe jutna, hogy megcsalt és főleg, hogy a gyerekét is letojta, olyan gyűlöletet éreznék, hogy a hányinger kerülgetne minden alkalommal, hogy a gyerekről egyeztetünk.
2023. febr. 18. 17:38
 6/27 A kérdező kommentje:
Szerencsés ember vagy 5ös válaszoló. Sosem tudtam volna én sem ilyen megbocsátó lenni..viszont sajnos ez az ember kialakított bennem egy olyan kötődést felé, amitől szabadulni próbálok. És akkor sikerülne is, ha teljesen eltűnne az életemből. Ez pedig a gyerek miatt nem lehetséges.
2023. febr. 18. 17:43
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

A gyerek egy kapocs, de neked attól nem kell vele összefeküdni ismét, ezt ugye tudod? A te felelőtlenséged lesz ismét és ki fogja megszívni te és a gyereke(i)d.

Neked ebben mi jó van???

Különbséget kellene tenni az között, hogy az apa és férfi, aki megcsalt és elhagyott gyerekestül és észre kellene venni, hogy csak magad alatt vágod a fát, mert ő nem fog megváltozni.

2023. febr. 18. 17:47
 8/27 A kérdező kommentje:
Nem szándékoztam vele...csak ledöbbentett, hogy ennyire aljas módon, nyíltan visszatáncikálna hozzám is, mert úgy tűnik a másik nő nincs kéznél mindig a távolság miatt és lehet fiatal/tapasztalatlan révén nem elég neki, amit kap tőle.
2023. febr. 18. 17:53
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért akarod őt megfejteni amikor egyértelmű, hogy egy csúszómászó.
2023. febr. 18. 17:57
 10/27 A kérdező kommentje:

Ahhoz, hogy az ellenséget ki tudd cselezni, meg kell ismerned. Nekem még bő 12 éven keresztül valahogy együtt kell vele működnöm.

Eleve a szakításunk 5 hónapja történt, és a lezárás is lassabb, mert nem zárhatom ki az életemből. És akkor most, mikor végre jobban lettem, nekiállt visszaédesgetni.

2023. febr. 18. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!