Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismét vissza akar jönni a nárcisztikus ex, vajon miért?
Sajnos évekkel ezelőtt hozzámentem egy nárcisztikus férfihez, akitől született egy gyermekem. Már a terhesség alatt kimutatta a foga fehérjét, a szerelembombázása ekkor ért véget...majd leértékelt és mint utólag megtudtam a gyermekem megszületése után rendszeresen megcsalt. Mikor az első megcsalásra rájöttem, még megbocsátottam. Mint kiderült kár volt, mert ugyanott folytatta. Végül beadtam a keresetet és elváltam tőle. No igen ám, de innentől, hogy visszakapta a szabadságát, idővel újra kedves lett és elkezdett szerelembombàzni. Hisz ott volt a gyermekünk, akit látogatott és közben már én is fátylat borítottam a múltra, mert annyira megnyerő és lehengerlő volt. Azt gondoltam talán ha külön élünk, nagyobb szabadsággal majd működni fog a kapcsolat. Mondanom sem kell egy darabig így is volt...aztán hirtelen belépett egy sokkal fiatalabb lány a képbe (a munkája során ismerkedtek össze)..aki az ország másik felén lakik és diák (21 éves).Az exem közölte, hogy új életet kezd, felejtsem is el,nagyon belehabarodott. A szakítás megviselt, szenvedtem ezután,viszont pár hónap elteltével már úgy éreztem, hogy jobban vagyok, de még messze nem zártam le. A gyerekünket is hanyagolta, ami miatt haragudtam rá nagyon.
Aztán egyszer csak elkezdett egyre többet írogatni viberen (ott beszéljük meg a gyerekkel kapcsolatos dolgokat stb.)..egyre intimebb témákról..majd egyenesen a szexuális vágyairól, hogy miket tenne velem plusz nosztalgiázott, hogy mennyire jó volt velem. Nagyon meglepődtem, de nem állítottam le. Kíváncsi voltam mire akar kilyukadni, mivel szentül azt gondoltam, hogy szakított a barátnőjével. De jött a hidegzuhany, hogy nem. Így én újra visszazuhantam a szakítás utáni állapotba, de ő továbbra is folytatná ezt az egész flörtölgetést velem, tán még az ágyamba is visszatérne. És a legnagyobb döbbenetemre ebben semmi kivetnivalót nem talál.
Egy hónapja szórakozik így velem és ezzel a másik nővel is, akivel kb.5 hónapja jár. Miért csinálja ezt? Mi lehet a baj az új lánnyal? Lehet én vagyok ennyire merev ilyen téren, de ez szerintem már megcsalásnak is nevezhető, amit művel.
36/N 39/F
Isten ments még egy gyerek..a meglévőt szerettem volna viszonylag közös erővel felnevelni. Azt meg úgy nehéz, ha ő úgy viselkedik lassan 40 évesen, mintha újra 20 lenne.
Én már ott tartottam, hogy kezdtem túllenni az egészen, 7 év után az nem megy csettintésre, ő jött vissza. És tegye a szívére a kezét egy érzelmileg nem független ember, hogy ellen tudna állni.
A gyerek egy kapocs, de neked attól nem kell vele összefeküdni ismét, ezt ugye tudod? A te felelőtlenséged lesz ismét és ki fogja megszívni te és a gyereke(i)d.
Neked ebben mi jó van???
Különbséget kellene tenni az között, hogy az apa és férfi, aki megcsalt és elhagyott gyerekestül és észre kellene venni, hogy csak magad alatt vágod a fát, mert ő nem fog megváltozni.
Ahhoz, hogy az ellenséget ki tudd cselezni, meg kell ismerned. Nekem még bő 12 éven keresztül valahogy együtt kell vele működnöm.
Eleve a szakításunk 5 hónapja történt, és a lezárás is lassabb, mert nem zárhatom ki az életemből. És akkor most, mikor végre jobban lettem, nekiállt visszaédesgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!