Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismét vissza akar jönni a nárcisztikus ex, vajon miért?
Sajnos évekkel ezelőtt hozzámentem egy nárcisztikus férfihez, akitől született egy gyermekem. Már a terhesség alatt kimutatta a foga fehérjét, a szerelembombázása ekkor ért véget...majd leértékelt és mint utólag megtudtam a gyermekem megszületése után rendszeresen megcsalt. Mikor az első megcsalásra rájöttem, még megbocsátottam. Mint kiderült kár volt, mert ugyanott folytatta. Végül beadtam a keresetet és elváltam tőle. No igen ám, de innentől, hogy visszakapta a szabadságát, idővel újra kedves lett és elkezdett szerelembombàzni. Hisz ott volt a gyermekünk, akit látogatott és közben már én is fátylat borítottam a múltra, mert annyira megnyerő és lehengerlő volt. Azt gondoltam talán ha külön élünk, nagyobb szabadsággal majd működni fog a kapcsolat. Mondanom sem kell egy darabig így is volt...aztán hirtelen belépett egy sokkal fiatalabb lány a képbe (a munkája során ismerkedtek össze)..aki az ország másik felén lakik és diák (21 éves).Az exem közölte, hogy új életet kezd, felejtsem is el,nagyon belehabarodott. A szakítás megviselt, szenvedtem ezután,viszont pár hónap elteltével már úgy éreztem, hogy jobban vagyok, de még messze nem zártam le. A gyerekünket is hanyagolta, ami miatt haragudtam rá nagyon.
Aztán egyszer csak elkezdett egyre többet írogatni viberen (ott beszéljük meg a gyerekkel kapcsolatos dolgokat stb.)..egyre intimebb témákról..majd egyenesen a szexuális vágyairól, hogy miket tenne velem plusz nosztalgiázott, hogy mennyire jó volt velem. Nagyon meglepődtem, de nem állítottam le. Kíváncsi voltam mire akar kilyukadni, mivel szentül azt gondoltam, hogy szakított a barátnőjével. De jött a hidegzuhany, hogy nem. Így én újra visszazuhantam a szakítás utáni állapotba, de ő továbbra is folytatná ezt az egész flörtölgetést velem, tán még az ágyamba is visszatérne. És a legnagyobb döbbenetemre ebben semmi kivetnivalót nem talál.
Egy hónapja szórakozik így velem és ezzel a másik nővel is, akivel kb.5 hónapja jár. Miért csinálja ezt? Mi lehet a baj az új lánnyal? Lehet én vagyok ennyire merev ilyen téren, de ez szerintem már megcsalásnak is nevezhető, amit művel.
36/N 39/F
Szia!
Nem akarlak megbántani,de tényleg nincs benned semmi tartás,büszkeség,önbecsülés,ha ezek után még elgondolkodtál azon,hogy leállj az exférjeddel.
A gyereked érdekeit is nézni kellene,hiszen neki sem jó,hogy jellemtelen,kétszínű élvhajhász apja van.Milyen példa áll így előtte?...
Voltam fiatal lány és biztosan állíthatom,hogy az ilyenek önmagukon kívül senkit nem szeretnek.Amint megenyhülnél felé,az első adandó alkalommal hátba szúrna,ez ezer százalék.
Köszönöm a választ.
Szeretném tisztázni, hogy itt a végére teljesen ki lett minden forgatva, de én nem akarom folytatni. Ha elolvassátok a kérdéseimet, egy szóval nem említem azt, hogy összejöjjek-e vele újra, vagy hogy mennyire jó lenne újra...
Örültem volna, ha olyan emberek írnak, akik voltak már ilyen kapcsolatban és tudják mennyire romboló ez a másik emberre..aki nem, az soha nem fogja átérezni, megérteni.
És kérek mindenkit, tiszteljük egymást..mert borzalmas, hogy egyes emberek ide járnak hobbiból másokat bántani.
Kedves kérdező ne vedd magadra, akik írtak gondolom nem éltek együtt nárcisztikus emberrel.
Mikor olvastam a történeted azt hittem én írtam az este félelemben csak nem emlékeztem rá.
Hidd el jobb lesz nélküle, ne is keresd csak ha ő keres a gyerekkel kapcsolatban akkor válaszolj. Ne tedd magad tönkre egy ilyen féreg miatt.
Nálunk szép lassan elmaradtak a megkeresések és 6 éve nem látta a lányát... fontosabbak voltak a nők. Azóta nem is tudom hanyadiknál tart...
Tudom és soha többé nem fog esélyt kapni. És igen, tuti vannak tartalékos nők..mindig van aki benyeli a dumáját.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!