Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ismét vissza akar jönni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismét vissza akar jönni a nárcisztikus ex, vajon miért?

Figyelt kérdés

Sajnos évekkel ezelőtt hozzámentem egy nárcisztikus férfihez, akitől született egy gyermekem. Már a terhesség alatt kimutatta a foga fehérjét, a szerelembombázása ekkor ért véget...majd leértékelt és mint utólag megtudtam a gyermekem megszületése után rendszeresen megcsalt. Mikor az első megcsalásra rájöttem, még megbocsátottam. Mint kiderült kár volt, mert ugyanott folytatta. Végül beadtam a keresetet és elváltam tőle. No igen ám, de innentől, hogy visszakapta a szabadságát, idővel újra kedves lett és elkezdett szerelembombàzni. Hisz ott volt a gyermekünk, akit látogatott és közben már én is fátylat borítottam a múltra, mert annyira megnyerő és lehengerlő volt. Azt gondoltam talán ha külön élünk, nagyobb szabadsággal majd működni fog a kapcsolat. Mondanom sem kell egy darabig így is volt...aztán hirtelen belépett egy sokkal fiatalabb lány a képbe (a munkája során ismerkedtek össze)..aki az ország másik felén lakik és diák (21 éves).Az exem közölte, hogy új életet kezd, felejtsem is el,nagyon belehabarodott. A szakítás megviselt, szenvedtem ezután,viszont pár hónap elteltével már úgy éreztem, hogy jobban vagyok, de még messze nem zártam le. A gyerekünket is hanyagolta, ami miatt haragudtam rá nagyon.

Aztán egyszer csak elkezdett egyre többet írogatni viberen (ott beszéljük meg a gyerekkel kapcsolatos dolgokat stb.)..egyre intimebb témákról..majd egyenesen a szexuális vágyairól, hogy miket tenne velem plusz nosztalgiázott, hogy mennyire jó volt velem. Nagyon meglepődtem, de nem állítottam le. Kíváncsi voltam mire akar kilyukadni, mivel szentül azt gondoltam, hogy szakított a barátnőjével. De jött a hidegzuhany, hogy nem. Így én újra visszazuhantam a szakítás utáni állapotba, de ő továbbra is folytatná ezt az egész flörtölgetést velem, tán még az ágyamba is visszatérne. És a legnagyobb döbbenetemre ebben semmi kivetnivalót nem talál.

Egy hónapja szórakozik így velem és ezzel a másik nővel is, akivel kb.5 hónapja jár. Miért csinálja ezt? Mi lehet a baj az új lánnyal? Lehet én vagyok ennyire merev ilyen téren, de ez szerintem már megcsalásnak is nevezhető, amit művel.

36/N 39/F

2023. febr. 18. 17:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
73%
Persze, mert kell neki az energia, nem talált másik balfasz nőt (még). Eszedbe ne jusson visszamenni, egyáltalán rá gondolni, kivéve ha imádod a nyomorúságos életet vele, akkor fogadd vissza azonnal és élvezd a választásod.
2023. febr. 18. 18:28
 12/27 anonim ***** válasza:
61%

Miért hagyod? Még most sem érthető, hogy miért kell 12 év az analízisre. De komolyan, érthetetlen az egész, egyedül úgy kapisgálható, hogy egy lábtörlő vagy, nincs emberi tartásod, önbecsülésed és se magad, se a gyereked nem szereted.

Gondolj bele, hogy azért mert "kötődsz" hozzá - valójában egy 0 vagy ő úgy rángat, ahogy ő szeretné éveken keresztül!!! És megint ott kötsz ki, hogy megcsal és elhagy, de benne van a pakliban, hogy most már még egy gyereked lesz tőle (vagy ikrek).

Az ég áldjon meg gondolj már a gyerekedre, mi a lósz@r jó lesz neki ebben, hogy az "apja" ki be sétálgat az életében? Hogy az anyja szenved? Te miért csak magaddal foglalkozol úgy őszintén? Tisztára látszik, hogy kifogás a gyerek, mert ha nem éreznél beteges vágyat a semmirekellő "férfi" iránt csak annyi történne régen, hogy üzenetet írsz, vagy rövid telózás mikor jöjjön el a kicsiért.

Te mit csinálsz? "Kíváncsiságból" valójában, mert viszket leálltál vele koketálni miközben megcsalt és otthagyott más nő miatt! Mit akarsz elérni, hogy most visszacsalja a másik nőt, vagy hogy téged válasszon? Nem fog, hiszen sosem kellettél neki igazán, csak ürítésre!!!

Tényleg ennyire tartod magad? A gyereked is ennyire nézed? Akkor vagy egy f@széhes ribizli vagy, vagy egy önző anya mentális problémával!

Irány keresni valakit szexre, vagy pszichológushoz menj el.

Ne a gazemberre mássz már rá. Eszed van legalább egy kicsit?

2023. febr. 18. 18:32
 13/27 A kérdező kommentje:
Neked nincs eszed kedves utolsó és te vagy egy nulla, hogy másokat itt ekézel..ha nem tudsz értelmes választ adni, ami nem sértő, akkor inkább maradj csendben.
2023. febr. 18. 18:43
 14/27 anonim ***** válasza:
60%

Fúh, valaki dühbe gurult, te beteg kérdező nekem te hiába kívánsz rosszat privátban én nem fogok oda jutni mint te.🙂

Nekem van önmagam iránti szeretetem és a gyerekeim is imádni fogom.☺️

Arról sem tehetek, hogy a "nárcisztikus" férfi miatt szenvedsz, de azért a flörtölés az megy nyugodtan.😂

Más nő rég nem venné figyelembe csak te teszed, mert imádod, hogy megaláz és persze az aranyból készült mijét. Nyugodtan csináltasd fel magad újra, aztán gyere ide picsogni is, hogy miért. Egyébként azért, mert hagyod magad, mert neked úgy jó. Sok boldogságot továbbra is a "nárcisztikus" pasi mellett. 🤗👍

2023. febr. 18. 18:49
 15/27 A kérdező kommentje:

Te vagy beteg...nem veszed észre, hogy te sértegetsz folyamatosan. Hát ki a fene akarja azt, amit te itt leírtál? Mi vagy te, szappanoperaíró? Jobb is, ha lépsz innen a tökéletes életeddel. Tudod, ha segíteni nem akarsz csak kritizálni, akkor inkább bele ne rúgj másokba. De ez is inteligencia kérdése....

Minden jót!

2023. febr. 18. 18:56
 16/27 anonim ***** válasza:
76%

Ez nem beléd rúgás volt, a igazi tényeket közöltem és te inkább sértésnek veszed ahelyett, hogy elgondolkodnál azon, amit írtam.

Írták ma már többen, hogy ne foglalkozz vele, te mit írtál vissza? Nem bírsz ellenálni neki, kötődsz hozzá, de mire fel? Magyarázd már el hogy mi az oka. Az, hogy nem bírsz a nuniddal, vagy mentálisan nem vagy rendben.

Épeszű ember, sem nő, sem férfi nem írná azt amit te!!! Csak abból táplálkoztam, amit írtál.

Egyáltalán nem azt pötyögted be, hogy igazatok van, vagy lehet van benne igazság, én ettől többet érdemlek, hanem őt akarod megfejteni, mint a keresztrejtvényt miért hülyít miközben nyilvánvaló, hogy nem akadt neki egyelőre(!) más nő, akit befűzhetne. Jó leszel neki te, mert visszafogadtad miután szétcsalt, sőt gyereked is van tőle.

Tudja, hogy azt csinálhat veled amit csak akar! Miért? Mert tisztában van azzal, hogy megfektethet milliószor, félreléphet te akkor is visszafogadod! Mindez mire utal? Hogy nem szereted önmagad még egy kicsit se és óriási egoista vagy, mert neked legfőképpen a gyermekednek kellene nyugodt életét biztosítani. Nem elég, hogy az apja nem törődött vele már te is azt teszed lassan de biztosan, hát nem látod? Miért nem mész el pszichológushoz? Nem teheted meg? Oké, akkor olvass önfejlesztő, önismereti könyveket és rájössz magadtól, hogy nem beléd rúgtam hanem a szemed felnyitni a cél, de azt nem lehet szépen, mert már írták többen, de te csak a saját ömlengéseddel jöttél. Nem ér semmit, egyik fuleden be a másikon ki, neked jókora fejbekólintásra van szükséged nem pátyolgatásra. Abból talán valamit felfogsz, vagyis remélem... Ha nem, akkor magadra vess. 🤷‍♀️

2023. febr. 18. 19:09
 17/27 A kérdező kommentje:
Jaj istenem,még mindig itt vagy te megmondó ember,látatlanban igazságosztó. Nézzél már kicsit magadba és igazíts végre a stílusodon. Nincs jogod másokat ilyen ocsmány módon kritizálni. Ráadásul nem is ismersz, de te tudod, hogy én milyen vagyok...egy faszéhes céda...szánalmas vagy. És érthetetlen számomra, hogy a válaszaimból hogy tudtad ezt kitekerni, dehát ez vagy te 😃 egy kis szarkevergető, környezetét idegesítő valaki lehetsz akinek meg egy seggberúgás kellene. Látod én meg így látlak. Na ugye, hogy szarul esik?
2023. febr. 18. 19:29
 18/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi értelmes válaszokat!
2023. febr. 18. 19:34
 19/27 anonim ***** válasza:
76%

Rosszul? Nem, inkább szánalmas, mert utánzol mint egy makimajom, önálló gondolataid nincsenek. 🙈

És nem tekertem ki, te írtad önmagad, hogy:

"érzelmileg nem független ember, hogy ellen tudna állni."

Mit jelent, szereted és senki, semmi más nem számít.

Na, megnyugodhatsz békén hagylak, az utolsó szó a tiéd ha úgy érzed, tudom annak akinek

2023. febr. 18. 19:42
 20/27 anonim ***** válasza:
76%
kellene nem szólsz egy mukkot sem. Szánalmas anyaszomorító vagy. 🤡
2023. febr. 18. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!