Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bíznátok abban ha ezeket mondaná a párotok?
"hogy megcsalt e ez idő alatt vagy sem"
Ha ez idő alatt mással szexelt, az nem megcsalás, mert szünetet tartottatok.
Nekem, ha ilyen esetben a párom megcsalást említene, ez azonnal szakítási ok lenne, mert alapvető dologról (hűség) egészen másképp vélekedünk.
"voltak problémák a kapcsolatban de nem megcsalás vagy ilyesmi hanem mások."
Milyen problémák? Olyan problémák, amik a szünettől megoldódhatnak vagy a szünet csak azért kellett, mert már tele volt a hócipőtök egymással?
"És ugye most megint újra folytatjuk onnan ahonnan abba hagytuk a kapcsolatunkat."
Anélkül, hogy az eddigi problémákat megoldottátok volna??
"Nekem viszont vannak párom felé kételyeim egész nap ezeken kattogok hogy megcsalt e ez idő alatt vagy sem."
Miért van benned ilyen félelem?
OKkal vagy ok nélkül?
"akkor meg jajj beszéltem barátaimmal olyanokat a kapcsolatunkrol amiket nem szeretném hogy láss meg ilyenek."
Nekem szwmélyszerint ez nem férne bele, hogy a hátam mögött kibeszélne.
Én nem értem, hogy milyen életvitelt éltek ti, hogy 1 hónap "szünet" alatt feltételezed, hogy munka, miegymás+problémás párkacsolat mellett neki volt ideje, leheősége és KEDVE új ismeretséget kötni és kapcsolatot létesíteni (ezesetben minek kezdené veled újra?) , vagy rosszabb: kinézed belőle, hogy az első szembejövő részeg nőt megd.gta egy buliban?
HA kételyeid vannak, az bizalmi probléma, nincs értelme folytatni. Erre ő is rá fog jönni, ha nem hagyod abba az agyszüleményeiddel való nyaggatást, és kidob a francba akkor is, ha még fotón se nézett másra, mert visszasírja majd a nyugodt 1 hónapot, nélküled!
De, sajnos a szünet az már egy kimondatlan szakítás. Exem csinálta ugyanezt. Szünetet tartottunk, aztán 1 hónap alatt 2 nővel is összefeküdt. Újra összejöttünk, de csak kínlódtam vele. Pár hónap után szakítottam vele végleg.
Férjem ugyanígy volt anno az exnőjével. A csaj külföldön volt, szünetet tartottak, megismert engem, aztán rájött ő is, hogy a szünettel már rég szakítottak. Ahogy haza jött a csaj, ki is rajta a nőt.
Leírtak alapján ti sem vagytok már együtt, pláne, hogy nem bízol benne. Hagyd a francba az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!