Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Bíznátok abban ha ezeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bíznátok abban ha ezeket mondaná a párotok?

Figyelt kérdés
Az elmúlt egy hónapban időt hagytunk egymásnak mert voltak problémák a kapcsolatban de nem megcsalás vagy ilyesmi hanem mások. És ugye most megint újra folytatjuk onnan ahonnan abba hagytuk a kapcsolatunkat. Nekem viszont vannak párom felé kételyeim egész nap ezeken kattogok hogy megcsalt e ez idő alatt vagy sem. Ő váltig állítja hogy bem tett semmi rosszat és ha kell a messengerét is odaadja hogy megnyugodjak.Mikor én meg elkértem hogy akkor annyit hagy nézzek meg kikkel beszélt vagy volt e valami csaj akkor meg jajj beszéltem barátaimmal olyanokat a kapcsolatunkrol amiket nem szeretném hogy láss meg ilyenek. Aztán gyorsan kitaláltam egy olyan hazugságot hogy mondom okè ha ennyire váltig állitod azt hogy nem csaltál meg ez idő alatt eljönne e hazugságvizsgálatra és annál is rögtön hogy ez milyen dolog már meg hogy annyira fél hogy elront valamit és akkor nem azt fogja mondani a géo stb és hogy az ő szavába bizzak már.

aug. 28. 10:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
80%
Ha már szünet kell, akkor jobb szakítani. A problémák gondolom nem oldódtak meg a szünet alatt sem, milyen meglepő. Viszont a meglévő sz@rok mellé már bizalmatlan is vagy, ami valahol jogos, de mindegy hogy jogos e vagy sem, mert ha nincs bizalom, a fene megette az egészet. Szerintem hagyd, szakíts vele.
aug. 28. 10:46
 2/22 anonim ***** válasza:
54%

"hogy megcsalt e ez idő alatt vagy sem"

Ha ez idő alatt mással szexelt, az nem megcsalás, mert szünetet tartottatok.

Nekem, ha ilyen esetben a párom megcsalást említene, ez azonnal szakítási ok lenne, mert alapvető dologról (hűség) egészen másképp vélekedünk.

aug. 28. 10:47
 3/22 A kérdező kommentje:
És az normális dolog hogy szünet alatt összefekszik mindenkivel?
aug. 28. 10:57
 4/22 anonim ***** válasza:
19%
#2 vagyok: Igen, ha ezeket a kapcsolatokat a szünet alatt kezdeményezte, nem akkor, amikor még együtt voltatok.
aug. 28. 10:58
 5/22 A kérdező kommentje:
Első válaszoló értem mit mondasz és köszönöm a választ de inkább itt az a kerdes hogy mondjuk te hinnél ezeknek amit mondd
aug. 28. 10:58
 6/22 A kérdező kommentje:
2. Válaszoló sajnálom ezzel nemtudok egyet érteni a szünet még nem azt jelenti hogy teljesen szétmentünk hanem azt hogy elgondolkodjunk egymáson nem pedig az hogy basszunk össze vissza
aug. 28. 11:00
 7/22 anonim ***** válasza:
72%
Ezt elmondtad neki akkor, amikor eldöntöttétek, hogy szünet lesz?
aug. 28. 11:08
 8/22 anonim ***** válasza:
69%

"voltak problémák a kapcsolatban de nem megcsalás vagy ilyesmi hanem mások."

Milyen problémák? Olyan problémák, amik a szünettől megoldódhatnak vagy a szünet csak azért kellett, mert már tele volt a hócipőtök egymással?

"És ugye most megint újra folytatjuk onnan ahonnan abba hagytuk a kapcsolatunkat."

Anélkül, hogy az eddigi problémákat megoldottátok volna??

"Nekem viszont vannak párom felé kételyeim egész nap ezeken kattogok hogy megcsalt e ez idő alatt vagy sem."

Miért van benned ilyen félelem?

OKkal vagy ok nélkül?

"akkor meg jajj beszéltem barátaimmal olyanokat a kapcsolatunkrol amiket nem szeretném hogy láss meg ilyenek."

Nekem szwmélyszerint ez nem férne bele, hogy a hátam mögött kibeszélne.

aug. 28. 11:15
 9/22 anonim ***** válasza:
56%

Én nem értem, hogy milyen életvitelt éltek ti, hogy 1 hónap "szünet" alatt feltételezed, hogy munka, miegymás+problémás párkacsolat mellett neki volt ideje, leheősége és KEDVE új ismeretséget kötni és kapcsolatot létesíteni (ezesetben minek kezdené veled újra?) , vagy rosszabb: kinézed belőle, hogy az első szembejövő részeg nőt megd.gta egy buliban?

HA kételyeid vannak, az bizalmi probléma, nincs értelme folytatni. Erre ő is rá fog jönni, ha nem hagyod abba az agyszüleményeiddel való nyaggatást, és kidob a francba akkor is, ha még fotón se nézett másra, mert visszasírja majd a nyugodt 1 hónapot, nélküled!

aug. 28. 11:29
 10/22 anonim ***** válasza:
67%

De, sajnos a szünet az már egy kimondatlan szakítás. Exem csinálta ugyanezt. Szünetet tartottunk, aztán 1 hónap alatt 2 nővel is összefeküdt. Újra összejöttünk, de csak kínlódtam vele. Pár hónap után szakítottam vele végleg.

Férjem ugyanígy volt anno az exnőjével. A csaj külföldön volt, szünetet tartottak, megismert engem, aztán rájött ő is, hogy a szünettel már rég szakítottak. Ahogy haza jött a csaj, ki is rajta a nőt.

Leírtak alapján ti sem vagytok már együtt, pláne, hogy nem bízol benne. Hagyd a francba az egészet.

aug. 28. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!