Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti bíznátok olyan férfiban aki 3-4 hónapig távol van a barátnőjétől?
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt,külföldön dolgozik.Keveset van évközben itthon,inkább télen.Eddig vakon bíztam,eszembe sem jutott,mert mindenki csodálkozott mennyire imád,szeret engem,de ez megváltozott.Kezd egy kicsit furcsán viselkedni,hamarosan jön haza,1-2 hónapra. Nem skypolunk 9 napja,félórákat várok hogy visszaírjon,nem akar nálam jönni. Nekem ezek furcsák mert nem volt ilyen,és hiába kérdezem mi a baj,mert csak belémköt ok nélkül,vagy minden kérdésben a hátsószándékot látja,pedig én tényleg nem kötekszem.Szóval nem értem.Lehet nem szeret már annyira? 3 hónapja nem volt velem.2016. nov. 1. 17:27
1/7 anonim válasza:
Összességében érezheti azt, amit te most feltettél kérdést, hogy vajon van-e szeretője. Ki szereti ha ilyennel vádolják ugye... Persze ezt csak te tudhatod, mi nem látunk bele az életetekbe.
2/7 A kérdező kommentje:
Én nem vádoltam meg azzal hogy megcsal,csak hogy látom hogy van valami baj.
2016. nov. 1. 17:42
3/7 anonim válasza:
Szerintem nehéz lehet ott egyedül külföldön, volt ismerősöm is így kint. Az hogy ritkán ír meg nem akar skypolni, nem feltétlen jelenti azt, hogy baj lenne.
4/7 A kérdező kommentje:
Nincs egyedül,3-an vannak pasik :)
hát nem tudom,reméled igazad van,és csak összekombinálom.
2016. nov. 1. 17:46
6/7 anonim válasza:
Ő is gondolhatja azt hogy esetleg van valakid míg ő kinn keményen melozik !Mivel nem egyedül van sztem könnyen a bogarat ültethetnek a pàrod fülébe !
7/7 anonim válasza:
nem,biztos dug a tudtod nélkül mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!