Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki a barátnőjétől sajnál egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki a barátnőjétől sajnál egy tábla csokit, vagy egy csokor virágot. Annak való kapcsolat?

Figyelt kérdés
Egyik munkatársam kifejtette hogy ő a barátnőjének nem vesz semmit. Nem lepi meg semmivel. Szerinte a barátnője azért van hogy őt szeresse és kiszolgálja. A lány nagyon szép, de viszont 20 éves és nem látja át hogy a 32 éves barátja kihasználja majd dobja is egy jobbért idővel. Mert nála így megy. Ilyennek való kapcsolat? Vagy a lány megérdemli a "sorsát"?
2016. febr. 27. 16:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem.

Nincs olyan, hogy ki mit érdemel csak, hogy ki mit kap.

2016. febr. 27. 16:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Érett, normális nőnek úgysem kell.
2016. febr. 27. 16:56
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

250 forintom maradt fizetésig, meg egy kis kaja a hûtôben. Hidd el, lenne az a lány, aki elvárná így is a tárgyi ajándékot. Két éve minuszban voltam, de megsértôdött az akkori lány, hogy nem vettem neki nônapra virágot...

Undorító ez a hozzáállás szerintem. Nem sok ilyen anyagias lány van, aki ilyen szinten nincs tekintettel a másikra, de én valahogy gyakran belebotlok. :/

2016. febr. 27. 17:03
 4/8 anonim ***** válasza:
27%

Hozzáteszem, azért a "barátnôje azért van, hogy kiszolgálja" hozzáállás is elég gusztustalan. Mindkét nemnek megvannak a maga díszmadarai :)

(#3)

2016. febr. 27. 17:05
 5/8 A kérdező kommentje:
#3: Ez teljesen más a mit te mondasz. De viszont hogy 250 ft-od volt fizetésig az a felelőtlenséged oka. Főleg ha tudod jön a nőnap és nem teszel félre rá legalább 1000 ft-ot.
2016. febr. 27. 17:06
 6/8 anonim ***** válasza:
A lány majd tanul az esetből, és legközelebb nem kezd egy sóherrel. Természetesen van az a helyzet, amikor éppenhogy kijönnek anyagilag, de a kérdésben szereplő pasi nem úgy tűnik, hogy ilyen helyzetben lenne, egyébként is szerényebb körülmények között is annyi kreatív lehetőség van alkalmanként meglepni a másikat, csak az nem talál megoldást, aki nem is akar kedveskedni a párjának.
2016. febr. 27. 17:08
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván felelôtlenség, meg inkább nônapra fogok félrerakni mint hogy legyen fûtés meg áram a lakásban :D Inkább maradj csendben, ha nem tudsz érdemben hozzátenni ahhoz, amit írtam.
2016. febr. 27. 17:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Szexkapcsolat való neki, de komoly nem, mert undorító ez a hozzáállás. Mintha a nő valami rabszolgája lenne...
2016. febr. 27. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!