Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két expasimmal futottam össze a napokban külön-külön, s a "szia" után az egyik azt kérdezte, hogy hol dolgozok és mennyiért, a másik pedig azt, hogy a szülőknél lakok-e még, mint annak idején–Szerintetek is félreismertem őket?
10-12 éve jártunk (19-21 évesek voltunk akkor), azóta a napokban futottunk össze véletlenül. Ők egyáltalán nem kerestek engem, illetve nem válaszoltak, amikor írtam nekik. Szerelmes voltam mindkettőbe külön-külön (nem egyidőben). Nem volt közöttünk semmilyen veszekedés, kölcsönösen megadtuk mindig egymásnak a kellő eleganciát, soha nem csaltam meg őket. A helyükben azért megkérdeztem volna azt a lányt, aki annak idejét sokat megtett értük, hogy mégis hogy van mostanság, boldog-e, stb.
Köszönöm a komoly válaszokat.
szerintem az tök alap, hogy rég nem látott ismerőstől megkérdezi az ember, hogy van, mi van vele. furcsa, hogyha ezt ők egyáltalán nem tették meg, hanem rögtön konkrét kérdést tettek fel.
ugyanakkor az sem mindegy, hogy ez milyen helyzet volt. egy hosszabb, kötetlenebb beszélgetés, vagy csak egy rövid, futó találkozás, ahol csak 1-2 kérdés fért bele.
a hogy vagy elég általános, sablonos kérdés, nincs igazán tartalma, sőt a legtöbb ember udvariasan és felületesen csak azt válaszolja rá, hogy "köszi, jól éste?"
szóval szerintem nem biztos, hogy érdemes ennyi alapján ítélkezni. arról nem is beszélve, hogy akár furcsa/rossz hangulatban is lehettek, meglepődhettek a találkozáson, stb.
>kölcsönösen megadtuk mindig egymásnak a kellő eleganciát
>a kellő eleganciát
>eleganciát
:D Nem tudom pontosan elképzelni, hogy azt hogy kell, de menő dolognak hangzik.
Viccet félretéve: lehet, hogy bennük tüske maradt, vagy csak simán kellemetlennek érezték a helyzetet, és azért ilyen béna dolgokat kérdeztek. Nem hiszem, hogy ebből bármi konkrétat le lehet vonni. Picit tényleg furcsa amúgy, egy "hogy vagy?" elég alapvető lenne ilyenkor, még ha puszta formalitás is.
Elég fura, 10 év után lényegében idegen... fizetésről és lakáshelyzetről a barátokat.
lehet zavarban voltak, nem tudom.
De szerintem ne rágódj ezen 20 éves kora után sokat változik még az ember, lehet, hogy nem félreismerted őket, csak ez az indiszkrét oldaluk akkor még nem volt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!