Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bíznátok abban ha ezeket mondaná a párotok?
"Aztán gyorsan kitaláltam egy olyan hazugságot hogy mondom okè ha ennyire váltig állitod azt hogy nem csaltál meg ez idő alatt eljönne e hazugságvizsgálatra"
Na, itt buktál meg a kamu kérdéseddel...
Több dolog érthetetlen számomra.
Kiemelted, hogy nem megcsalás miatt tartottatok szünetet.
Akkor most mégis miért kattogsz a megcsaláson?
Ő miért nem kattog azon, hogy te vajon megcsaltad e ez idő alatt?
Amiért szünetet tartottatok megoldódott? Ha nem akkor miért nem azon munkálkodsz a féltékenykedés helyett?
Attól, hogy ő megmutatja a messengerét megnyugszol?
Tudod beszélgetéseket lehet törölni, archiválni, titkosítani stb...
Beszélhettek máshol is ha volt valakije. Sőt a megcsaláshoz még csak beszélgetni sem kell.
Ha a párom nekem azzal jönne, hogy mennyünk hazugságvizsgálatra elküldeném a bús p@csaba. Úgyhogy ebből a reakciójából sok következtetést nem kellene levonni.
Ha már szünet kell, akkor megette a fene.
Amúgy én simán odaadnám a telefonom, még ugy is hogy nem ertek egyet az abban való turkálással,
amit nem akarom hogy lásson, az el van rejtve.
Gondolom, te is megcsaltad, azért feltételezed, hogy megcsalt ő is.
A szünet nem annak a jele, hogy nagyon szeretitek egymást.
Ha ennyire bizalmatlan vagy, akkor soha nem leszel boldog.
2. Aki szünet alatt csal, az kapcsolat alatt is fog. Ha neked ez a véleményed a hűségről, akkor dobd el a gerinced, Bata.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!