Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmi megcsalást követtem el? Szerintem a párom brutálisan túlreagálja.
A barátom rajtakapott azon, hogy beszélgetek egy korábbi osztálytársammal (10 éve volt a gimi..). A rajtakapott elég nagy idézőjel, mert soha nem rejtegettem, csak nekem ő egy olyan személy, akinek hetente egyszer-kétszer visszaírok valamit illemből és mehet tovább a nap. Említésre sem méltó. Még a telefont is odaadtam neki, hogy pörgessen bele a beszélgetésbe, nincs mit rejtegetnem, és mutattam neki egy 10 éves insta fotót is, ahol ott vagyunk rajta mindketten. Az ő álláspontja az, hogy én egy számára tök idegen férfivel beszélgetek rendszeresen, amiről neki nem számoltam be. Ez így kisarkítva igaz, nem említettem neki, de utólag mindent megtettem, hogy visszanyerjem a bizalmát. Most duzzog és a kanapén alszik, azt mondja nem tud bízni bennem.
Csak én gondolom azt, hogy ez kontrollmánia? Vagy valóban igaza van, és el kellett volna mondanom, hogy írt nekem valaki a múltból?
26 évesek vagyunk mindketten, együtt élünk, 3 éves kapcsolat.
Aki azt írja, hogy baj, hogy lelki dolgokról is beszélgetnek, akkor elárulom, hogy az igazi barátság pont az, amikor mélyebb dolgokról is tudsz a másikkal beszélgetni. Ehhez nem kell szexualitás. Csupán haverság az, ahol felszínes a kapcsolat.
Emiatt teljesen mindegy, hogy milyen nemű a másik fél.
Azzal se értek egyet, hogy minden barátot el kell mondani a másiknak. Egy párkapcsolat nem arról szól, hogy nem lehet privát szférája a másik félnek és minden barátról, ismerősről tudnia kell a másiknak. A telefonba való belenézegetés se normális.
Épeszű ember képes felfogni a különbséget barát és szerető közt. Nem féltékeny, mert tudja, ha szereti a másik, úgyis vele marad, ha elhagyja, nem lehet úgyse visszatartani. Egy kapcsolat nem börtön.
"Azzal se értek egyet, hogy minden barátot el kell mondani a másiknak. Egy párkapcsolat nem arról szól, hogy nem lehet privát szférája a másik félnek és minden barátról, ismerősről tudnia kell a másiknak. A telefonba való belenézegetés se normális."
Ez tipikusan azoknak a nőknek és férfiaknak a dumája akiknek takargatni valójuk van. Jobban teszed ha te nem szaporodsz, ilyen dolgokat továbbadni egy gyereknek, akiből kb ugyanilyen felfogású nő lesz mint te, semmi jó nem származik belőle. Kérlek, használj gumit, vagy menj el pszichológushoz. És amúgy ezer százalek, hogy nő vagy, csak ti vagytok ilyen, nem kell tudnia mindenkiről a pasimnak, nem kell belenézzen a telefonomba....undorító és szánalmas vagy, es az összes többi olyan nő akik ezt valják amit te, azok is mind szánalmasok.
Szerintem pedig inkább ő szaporodjon, mint te, akinek csak a paranoia jutott osztályrészül. Tudod, az érzelmileg kiegyensúlyozott embereknek ilyen a hozzáállása egy másik emberi lényhez, hogy nem csupán egy genitáliát lát egy másik emberben, hanem egy személyiséget, akivel vagy jól ki tud jönni vagy nem.
45.: Eleve nem olvasgatom a másik leveleit. Vannak női ismerősei, de nem foglalkozom azzal, hogy mit csinál velük. Majd szól, ha el akar hagyni.
Aki hűtlen lesz, az akkor is az lesz, ha a másik állandóan ellenőrizgeti. Aki meg nem lesz az, az akkor se lesz az, ha nem foglalkozik ezzel a másik. Sőt, a nagyon féltékeny emberek sokszor előidézik azt, amitől rettegnek. A párjuknak egy idő után elege lesz ebből és szakít velük, vagy máshoz menekül, tehát szépen előáll az a helyzet, amitől a féltékeny rettegett.
amibe tilos belenézned?
De nem tilos belenezned. Megmutatta a levelezést.
""Azzal se értek egyet, hogy minden barátot el kell mondani a másiknak. Egy párkapcsolat nem arról szól, hogy nem lehet privát szférája a másik félnek és minden barátról, ismerősről tudnia kell a másiknak. A telefonba való belenézegetés se normális."
Nem nézett bele a telójába magától mutogatta. Másrészt de kellene tudni jó barátról akivel 10 éve barátkozik. Nem pár hónapos, hetes "haverságról" van szó és mégis azt mondta a csaj, hogy "illemből" ír neki paragrafusokat vissza.
Szakítani kell függetlenül attól, hogy megcsalta a kérdezőt vagy se. Aki 10 éves barátságra azt mondja, hogy "illemből" beszélget vele hetente hosszan az hazudik és képes a kérdezőt is kihasználni, átvágni. A bizalomvesztést már amúgy se fogja helyreállítani ezek után soha!
Utolsoval ertek egyet.
Ha jo barat, minek titkolja?? Aztan csodalkozik, ha feltkeeny a parja ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!