Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Érzelmi megcsalást követtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmi megcsalást követtem el? Szerintem a párom brutálisan túlreagálja.

Figyelt kérdés

A barátom rajtakapott azon, hogy beszélgetek egy korábbi osztálytársammal (10 éve volt a gimi..). A rajtakapott elég nagy idézőjel, mert soha nem rejtegettem, csak nekem ő egy olyan személy, akinek hetente egyszer-kétszer visszaírok valamit illemből és mehet tovább a nap. Említésre sem méltó. Még a telefont is odaadtam neki, hogy pörgessen bele a beszélgetésbe, nincs mit rejtegetnem, és mutattam neki egy 10 éves insta fotót is, ahol ott vagyunk rajta mindketten. Az ő álláspontja az, hogy én egy számára tök idegen férfivel beszélgetek rendszeresen, amiről neki nem számoltam be. Ez így kisarkítva igaz, nem említettem neki, de utólag mindent megtettem, hogy visszanyerjem a bizalmát. Most duzzog és a kanapén alszik, azt mondja nem tud bízni bennem.

Csak én gondolom azt, hogy ez kontrollmánia? Vagy valóban igaza van, és el kellett volna mondanom, hogy írt nekem valaki a múltból?

26 évesek vagyunk mindketten, együtt élünk, 3 éves kapcsolat.

aug. 2. 18:40
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
82%

Számomra van egy pont ami alapján így más a leányzó fekvése.

Itt az azt írod h illembők válaszolsz meg semmi extra. A másiknál azt írod h mélyebb témákról is beszéltek.

Na ez sztem nem mind1.

aug. 3. 08:42
 22/52 anonim ***** válasza:
82%
En ott is azt jeloltem be, hogy el kellett volna mondani a parodnak. Itt is ugyanazt mondom.
aug. 3. 09:06
 23/52 A kérdező kommentje:
21: Az egyik így látja, a másik úgy.
aug. 3. 09:15
 24/52 anonim ***** válasza:
69%
És veled melyik történt meg?
aug. 3. 09:31
 25/52 anonim ***** válasza:
42%

Hát rohadtul nem egyformán írtad ki a kérdést.

Az egyikben azt írod hogy nem az időjárásról beszélgettek hanem mélyebb dolgokról. És egy szóval sem említed hogy heti egyszer.

Aztán másodjára azt írod hogy heti egyszer illemből visszaírsz. Nekem ebből nem az jön le hogy tuti mély dolgokról beszélgettek hanem kB ilyen időjárás szerű dolgokról.

A heti egy beszélgetés szerintem alapjában véve nem igazán emlitesre méltó gyakoriság. Ha valaki illemből ír vissza, nekem az is úgy jön le hogy a háta közepére sem kívánja a dolgot amúgy és ha csak rajta múlna ennyi beszélgetés sem lenne.

Mély dolgokról beszélgetni egy ellenkező nemuvel viszont gáz. És igen, ezt érzelmi megcsalasnak hívják. De biztosan én vagyok rosszul beallitva hogy úgy gondolom ahhoz hogy valakinek kibeszeljem az érzéseimet egy kicsit közelebbi kapcsolat kell mint az hogy heti egyszer illemből visszairok neki.

Szóval ha közvélemény kutatást akarsz csinálni akkor legalább egyformán és következetessen hazudj már.

aug. 3. 09:37
 26/52 anonim ***** válasza:
47%
25. Köszi nekem nem volt erőm így leírni.
aug. 3. 09:56
 27/52 anonim ***** válasza:
82%
De ki az a hulye, aki heti egyszer rendszeresen visszair valakinek illembol? Hagyjuk mar.
aug. 3. 10:22
 28/52 A kérdező kommentje:

Nem hazudtam, csak két nézőpontból írtam le a kérdést. Ez a két nézőpont tökéletesen valóságos volt/van a vitánkban.

Kicsit kifejtem, mert nagy szükségem lenne egy reality checkre. Én vagyok a férfi, és azért írtam ki így ezt a kérdést, mert a párom így gondolkozik most. Viszont semmit nem lódítottam.

Megláttam egy idegen férfit, rákérdeztem, hogy ki ő. Elmondta, de mivel össze-vissza belezavarodott a mondókájába gyanús lett, és éltem a lehetőséggel amikor elém rakta a telefont és engedélyt adott, hogy belenézzek miről beszélgetnek.

Nekem az nem az időjárásról való beszélgetés, amikor a barátnőm minden válaszban akkora üzenet küld, ami nem fér ki a mobil képernyőjére. Az sem felszínesség, amikor az idegen férfi elmondja a lelki gondjait, és barátnőm próbál lelket önteni bele.. ráadásul úgy, hogy sztorikat mesél el a múltból neki, hogy milyen helyzetet hogyan kezelt. Ez lelkizés, egy idegen férfival, a hátam mögött, ami hónapok óra megy, és nem is heti egyszer. És nem érdekel, hogy 10 éve ismerős, meg osztálytárs vagy családi barát, az évek alatt lett volna lehetősége megemlíteni, de nem tette, pedig vannak férfi barátai, akikről tudok és nincs semmi bajom azzal, hogy beszélgetnek.

Ő azzal védekezik, hogy nem ő kezdeményezi, csak illemből próbál vele kedves lenni, mert szegény nehéz helyzetben van, bla bla.

aug. 3. 10:34
 29/52 anonim ***** válasza:
41%

Érzelmileg ez a csaj már lecsatlakozott rólad. A nők egobol élnek, és az egojukat nem lehet kitölteni, de üresen sem maradhat, ezért vannak az ilyenek mint most is. Több pasi kell neki, hogy valamilyen szinten az egoja kilegyen töltve. Persze ehhez mennek még plusz dolgok, flört, szemezés, különböző kis megnyilvánulások, munkahelyen, baráti társaságban amikről te nem tudsz, vagy épp a neten vannak kis mocskos dolgai. Láttam én már három gyerekes anyát is hűtlenkedni a neten úgy, hogy a három gyerek totálisan leszívta a nő energiáját, de amikor netribncot kellett játszania, na ahhoz volt energiája.

Jól jegyezd meg, a nők rosszabbak mint az állatok, félelmetesebbek mint a legkiszámíthatatlanabb vad, mert képesek tudatosan irányítani és bántalmazni másokat úgy, hogy még ők maguk sem tudják, hogy az amit tesznek az bántalmazás, vagy épp hazugság, hűtlenség, patkányság, ezt az egojuk teszi, mert az ego nem engedi be a dolgot az agyba, hogy felismerjék, hogy amit tesznek, az egy igazi patkány dolog. Egobol élnek, és az ego mindent tagad, mindent szépít, a határokat kitolja a nőknél, ezért van az, hogy a 40-es nők csorgatják a nyálukat a 18-20 éves pasikra, mert az ego akarja őket, és ezért van az, hogy éveken át tudnak a nők hűtlenek lenni úgy, hogy felismernék egyáltalán magát azt, hogy hűtlenséget követtek/követnek el.

Szerintem lépj le ettől a nőtől, mert jó nem fog származni belőle ha vele maradsz.

aug. 3. 10:46
 30/52 anonim ***** válasza:
76%

Amennyiben a barátnőd nem önti ki neki ugyanígy a lelki gondjait, pláne esetleg a párkapcsolatotokat akkor szerintem nem gáz.

Ha visszair neki valami lelki fröccsöt hogy jobban érezze magát akkor nyilván nem az van hogy a háta közepére sem kívánja az illetőt, de amég nem ő a kezdeményező fél addig nem is éli bele magát különösebben és igaz lehet amit mond hogy "visszair neki aztán megy tovább a nap".

Én mondjuk nem tudok értékelhető választ adni olyan emberek gondjaira akik nem annyira érdekelnek, de én bunkó vagyok, szóval elhiszem hogy vannak olyanok akiknek ez udvariassagbol nem okoz nagy gondot.

Szerintem túlreagalod és én a helyedben elgondolkoznek azon hogy miért akarsz mindenáron belelatni valamit a dologba ami nehezen rafoghatoan van ott..

aug. 3. 10:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!