Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmi megcsalást követtem el? Szerintem a párom brutálisan túlreagálja.
A barátom rajtakapott azon, hogy beszélgetek egy korábbi osztálytársammal (10 éve volt a gimi..). A rajtakapott elég nagy idézőjel, mert soha nem rejtegettem, csak nekem ő egy olyan személy, akinek hetente egyszer-kétszer visszaírok valamit illemből és mehet tovább a nap. Említésre sem méltó. Még a telefont is odaadtam neki, hogy pörgessen bele a beszélgetésbe, nincs mit rejtegetnem, és mutattam neki egy 10 éves insta fotót is, ahol ott vagyunk rajta mindketten. Az ő álláspontja az, hogy én egy számára tök idegen férfivel beszélgetek rendszeresen, amiről neki nem számoltam be. Ez így kisarkítva igaz, nem említettem neki, de utólag mindent megtettem, hogy visszanyerjem a bizalmát. Most duzzog és a kanapén alszik, azt mondja nem tud bízni bennem.
Csak én gondolom azt, hogy ez kontrollmánia? Vagy valóban igaza van, és el kellett volna mondanom, hogy írt nekem valaki a múltból?
26 évesek vagyunk mindketten, együtt élünk, 3 éves kapcsolat.
Nem teregeti ki a párkapcsolati gondjainkat, bár kb meg sem említ.
Ismerem barátnőmet, és sokszor mutatott már nekem beszélgetést. Velem is szokott neten beszélni, amikor épp nem vagyunk együtt. Barátnőm az a fajta, aki kényelmetlenül sok idő után válaszol, általában félszavakban, és csak a dolgok tizedére reagál. Nem láttam még olyat, hogy ő valakinek ennyire terjedelmesen írjon. Egyetlenegyszer kaptam tőle ekkora üzeneteket, ismerkedésünkkor..
De az is lehet, hogy rémeket látok.
Én a másik kérdés alatt azt jelöltem be, hogy tudnia kéne a párjának a barátról. Nagyon kevesen jelölték be a másikat.
Ugyanazt gondolod, hogy tudnod kellett volna róla és most annak a lehetőségét elutasítod, hogy viszonyuk volt a múltban? 100%! Nincs férfi és nő között barátság testiség nélkül ha tőled eltitkolta a barát létét.
Ha soha az életben nem történt volna köztük semmi akkor biztos, hogy a kapcsolat eleje óta tudnád, hogy a lelki barátja! Ha nincs takargatnivalója az embernek akkor nem titkol semmit!
Azt nem állítom, hogy most jóban vannak, vagy a barátnőd érez iránta több mint barátság, de, hogy nagyon gyanús az fix.
Vagy pont azért titkolta mert tudja hogy a kérdező extra féltékeny, de mivel nincs semmi köztük és őt különösebben nem is érdekli még mint barát sem ezért nem akart felesleges balhét.
De amikor a kérdező neki állt hisztizni odaadta neki a telefont hogy nézze át a beszélgetést.
De egyébként kérdező akármi is az igazság, ha ennyire bizalmatlan vagy a barátnőddel kapcsolatban akkor megette a fene ezt a kapcsolatot.
#37:
Írta a kérdező, hogy a többi barátairól tudott és soha nem csinált balhét belőle. Az a baj igen, hogy ezt a barátot eltitkolta sőt a 10 év barátságot lealacsonyítta annyira, hogy "illemből" beszélget vele, ír neki nagyon hosszú üzeneteket! Ha ez nem hazugság akkor nem tudom minek neveztem! Ha meg igaz akkor milyen nő lehet a barátnő, de komolyan? Akkor simán lehet, hogy a kérdezővel is "illemből" van együtt. Minden hogyan gáz a csaj és meg kéne tőle szabadulni örökre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!