Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Érzelmi megcsalást követtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmi megcsalást követtem el? Szerintem a párom brutálisan túlreagálja.

Figyelt kérdés

A barátom rajtakapott azon, hogy beszélgetek egy korábbi osztálytársammal (10 éve volt a gimi..). A rajtakapott elég nagy idézőjel, mert soha nem rejtegettem, csak nekem ő egy olyan személy, akinek hetente egyszer-kétszer visszaírok valamit illemből és mehet tovább a nap. Említésre sem méltó. Még a telefont is odaadtam neki, hogy pörgessen bele a beszélgetésbe, nincs mit rejtegetnem, és mutattam neki egy 10 éves insta fotót is, ahol ott vagyunk rajta mindketten. Az ő álláspontja az, hogy én egy számára tök idegen férfivel beszélgetek rendszeresen, amiről neki nem számoltam be. Ez így kisarkítva igaz, nem említettem neki, de utólag mindent megtettem, hogy visszanyerjem a bizalmát. Most duzzog és a kanapén alszik, azt mondja nem tud bízni bennem.

Csak én gondolom azt, hogy ez kontrollmánia? Vagy valóban igaza van, és el kellett volna mondanom, hogy írt nekem valaki a múltból?

26 évesek vagyunk mindketten, együtt élünk, 3 éves kapcsolat.

aug. 2. 18:40
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim válasza:
68%
Azonnal menekülj ettől az embertől a saját érdekedben, mert később csak rosszabb lesz. Sokkal rosszabb.
aug. 2. 18:43
 2/52 anonim ***** válasza:
35%
Ez a Te szemszögedből nagyon kényelmes, de képzeld bele magad a helyzetébe. Hogy reagálnál, ha kiderülne, hogy a pasid már fél éve rendszeresen beszélget egy tök idegen csajjal akiről nem mesélt még soha?
aug. 2. 18:48
 3/52 anonim ***** válasza:
15%
Ez teljes érzelmi megcsalás, én azon nyomban szakítanék a pasi helyében, ha egy ilyet megtudtál tenni hónapokig, évekig, mik lehetnek még ott...kellenél a francnak. 🤢🤮
aug. 2. 18:54
 4/52 anonim ***** válasza:
49%
Nekem meg van egy legjobb netes haverom, aki férfi, és minden nap chatelünk egy csomót az üresjáratokban (tömegközlekedés, szünet, stb.), az én párom erre sincs kiakadva, mert nincs mire. Random napi történésekről beszélgetünk meg küldünk egymásnak vicces videókat, mémeket 10 éve. Ha itthon vagyok a párommal, akkor ritkán írok vissza. A párommal is 9 éve vagyok együtt. De ha kiakadna egy random arcra a neten, akkor kereshetne mást nyugodtan.
aug. 2. 19:01
 5/52 anonim ***** válasza:
56%

Ha heti szinten beszelsz vele, akkor hogy nem emlitesre melto? Ha meg nem emlitesre melto, akkor miert beszelgetsz vele? Nem az a gaz, hogy dumalsz egy ellenkezo nemuvel, hanem hogy ezt titkoltad a parod elott…

26N

aug. 2. 19:04
 6/52 anonim ***** válasza:
69%

4-es, az meredek, hogy akár még 9 évet is kidobnál az ablakon, ha a párodnak valami rosszul esne.

Nem állást foglalok, nem mondom, hogy igaza van, és azt se, hogy nincs.

Viszont egy párkapcsolatban előfordulhatnak olyan dolgok, amik a másiknak rosszul esnek. Erre nem az a megoldás, hogy kibaszni az egészet az ablakon, ha hibás a csap, akkor új házat keresni...

Ha kontrollmániát kéne megjelölni, akkor inkább azt nevezném annak, ahol a másik nem tűr ellentmondást, nem tűr negatív feedbacket.

aug. 2. 19:06
 7/52 anonim ***** válasza:
63%
Azért a #4 válaszoló eléggé odalehet a párjáért, ha 9 évet csak így kidobna az ablakon azért mert valami rosszul esik a pasijának. Szerintem nagyon jól járna a pasi ha dobna téged #4!
aug. 2. 19:11
 8/52 anonim ***** válasza:
31%

Számomra nem létezik érzelmi megcsalás 🤷

Abban meg nincs semmi, ha szimplán beszélsz valakivel, de a vannak olyan témák amiken lehetne duzzogni

aug. 2. 19:58
 9/52 anonim ***** válasza:
68%
Kicsit tul van tolva a dolog. Ha bizalmas dolgokról beszélgetnének,mondjuk a kapcsolata problémáit vele beszélné meg akkor megérteném de így...
aug. 2. 19:58
 10/52 anonim ***** válasza:
61%

4-es vagyok. Nem lennék együtt olyan emberrel, akinek olyan dolgok esnek rosszul, ami nekem alap, hozzátartozik az életemhez. Értelemszerűen a havertól is megszabadulnék, ha ő kezdene el féltékenykedni a páromra. De nálunk nincs ebből gond, mert mindenki tudja, kivel milyen viszonyok vannak és senki nem problémázik semmin.

Nem azért dobok ki senkit, mert “rosszul esik neki” valami.😃 Nyilván erre voltak azért példák az évek alatt, hogy valami rosszul esett a másiknak. Csak általában egyszerűbben megoldható dolgok, minthogy ok nélkül szabadulj meg egy személytől.

aug. 2. 20:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!