Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmi megcsalást követtem el? Szerintem a párom brutálisan túlreagálja.
A barátom rajtakapott azon, hogy beszélgetek egy korábbi osztálytársammal (10 éve volt a gimi..). A rajtakapott elég nagy idézőjel, mert soha nem rejtegettem, csak nekem ő egy olyan személy, akinek hetente egyszer-kétszer visszaírok valamit illemből és mehet tovább a nap. Említésre sem méltó. Még a telefont is odaadtam neki, hogy pörgessen bele a beszélgetésbe, nincs mit rejtegetnem, és mutattam neki egy 10 éves insta fotót is, ahol ott vagyunk rajta mindketten. Az ő álláspontja az, hogy én egy számára tök idegen férfivel beszélgetek rendszeresen, amiről neki nem számoltam be. Ez így kisarkítva igaz, nem említettem neki, de utólag mindent megtettem, hogy visszanyerjem a bizalmát. Most duzzog és a kanapén alszik, azt mondja nem tud bízni bennem.
Csak én gondolom azt, hogy ez kontrollmánia? Vagy valóban igaza van, és el kellett volna mondanom, hogy írt nekem valaki a múltból?
26 évesek vagyunk mindketten, együtt élünk, 3 éves kapcsolat.
Ha heti szinten beszelsz vele, akkor hogy nem emlitesre melto? Ha meg nem emlitesre melto, akkor miert beszelgetsz vele? Nem az a gaz, hogy dumalsz egy ellenkezo nemuvel, hanem hogy ezt titkoltad a parod elott…
26N
4-es, az meredek, hogy akár még 9 évet is kidobnál az ablakon, ha a párodnak valami rosszul esne.
Nem állást foglalok, nem mondom, hogy igaza van, és azt se, hogy nincs.
Viszont egy párkapcsolatban előfordulhatnak olyan dolgok, amik a másiknak rosszul esnek. Erre nem az a megoldás, hogy kibaszni az egészet az ablakon, ha hibás a csap, akkor új házat keresni...
Ha kontrollmániát kéne megjelölni, akkor inkább azt nevezném annak, ahol a másik nem tűr ellentmondást, nem tűr negatív feedbacket.
Számomra nem létezik érzelmi megcsalás 🤷
Abban meg nincs semmi, ha szimplán beszélsz valakivel, de a vannak olyan témák amiken lehetne duzzogni
4-es vagyok. Nem lennék együtt olyan emberrel, akinek olyan dolgok esnek rosszul, ami nekem alap, hozzátartozik az életemhez. Értelemszerűen a havertól is megszabadulnék, ha ő kezdene el féltékenykedni a páromra. De nálunk nincs ebből gond, mert mindenki tudja, kivel milyen viszonyok vannak és senki nem problémázik semmin.
Nem azért dobok ki senkit, mert “rosszul esik neki” valami.😃 Nyilván erre voltak azért példák az évek alatt, hogy valami rosszul esett a másiknak. Csak általában egyszerűbben megoldható dolgok, minthogy ok nélkül szabadulj meg egy személytől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!