Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmi megcsalást követtem el? Szerintem a párom brutálisan túlreagálja.
A barátom rajtakapott azon, hogy beszélgetek egy korábbi osztálytársammal (10 éve volt a gimi..). A rajtakapott elég nagy idézőjel, mert soha nem rejtegettem, csak nekem ő egy olyan személy, akinek hetente egyszer-kétszer visszaírok valamit illemből és mehet tovább a nap. Említésre sem méltó. Még a telefont is odaadtam neki, hogy pörgessen bele a beszélgetésbe, nincs mit rejtegetnem, és mutattam neki egy 10 éves insta fotót is, ahol ott vagyunk rajta mindketten. Az ő álláspontja az, hogy én egy számára tök idegen férfivel beszélgetek rendszeresen, amiről neki nem számoltam be. Ez így kisarkítva igaz, nem említettem neki, de utólag mindent megtettem, hogy visszanyerjem a bizalmát. Most duzzog és a kanapén alszik, azt mondja nem tud bízni bennem.
Csak én gondolom azt, hogy ez kontrollmánia? Vagy valóban igaza van, és el kellett volna mondanom, hogy írt nekem valaki a múltból?
26 évesek vagyunk mindketten, együtt élünk, 3 éves kapcsolat.
Tul van tolva.
Ez nem erzelmi megcsalas mert a sraccal nem flortolsz meg nem akarsz semmit. Dumaltok mint ket regi ismeros.
De azért nem puncis képekkel vàlaszolsz a fricinek, nem?
Pàrod viselkedése qrvagàz.
Kétszer írtam ki a kérdést, különböző nézőpont alapján.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Érdekes, hogy mennyire mások a vélemények ugyanarról a problémáról..
Egyikben sem állítottam valótlant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!