Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Érzelmi megcsalást követtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmi megcsalást követtem el? Szerintem a párom brutálisan túlreagálja.

Figyelt kérdés

A barátom rajtakapott azon, hogy beszélgetek egy korábbi osztálytársammal (10 éve volt a gimi..). A rajtakapott elég nagy idézőjel, mert soha nem rejtegettem, csak nekem ő egy olyan személy, akinek hetente egyszer-kétszer visszaírok valamit illemből és mehet tovább a nap. Említésre sem méltó. Még a telefont is odaadtam neki, hogy pörgessen bele a beszélgetésbe, nincs mit rejtegetnem, és mutattam neki egy 10 éves insta fotót is, ahol ott vagyunk rajta mindketten. Az ő álláspontja az, hogy én egy számára tök idegen férfivel beszélgetek rendszeresen, amiről neki nem számoltam be. Ez így kisarkítva igaz, nem említettem neki, de utólag mindent megtettem, hogy visszanyerjem a bizalmát. Most duzzog és a kanapén alszik, azt mondja nem tud bízni bennem.

Csak én gondolom azt, hogy ez kontrollmánia? Vagy valóban igaza van, és el kellett volna mondanom, hogy írt nekem valaki a múltból?

26 évesek vagyunk mindketten, együtt élünk, 3 éves kapcsolat.

aug. 2. 18:40
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
47%
De nem erted, hogy a kerdezo parja errol nem tudott ? Hogyan fogadjon el valamit, amirol nem tud? Nyilvan mas lenne a felallas, ha tudott volna rola, igy jott volna ossze a csajjal es utolag problemazna ezen, de konkretan el lett titkolva elole egy barat.
aug. 2. 20:25
 12/52 anonim ***** válasza:
76%
Nem csaltad meg ha nem érzel az ismerős iránt semmit. De az baj, hogy hetente írsz vele és a párod nem tudott róla.
aug. 2. 20:42
 13/52 anonim ***** válasza:
75%

Tul van tolva.

Ez nem erzelmi megcsalas mert a sraccal nem flortolsz meg nem akarsz semmit. Dumaltok mint ket regi ismeros.

aug. 2. 21:13
 14/52 anonim ***** válasza:
59%
Ez nem megcsalas, a leirtak alapjan a srac sem allitott ilyet, csak hogy nem mondtad el neki, ki ez a csavo. Ha latnad, hogy egy random csajjal irogat a parod, te nem kerdezned meg, ki az? Vagy neked forditva hogy esne, ha kiderulne, hogy evek ota beszelget egy “jelentektelen” csajjal heti szinten, amirol “elfelejtett” neked beszamolni? Tovabbra is azon van a hangsuly, hogy nem meseltel rola neki, nem pedig azon, hogy dumalsz vele. A kontrollmaniatol pedig olyan messze esik ez, mibt Mako Jeruzsalemtol.
aug. 2. 21:15
 15/52 anonim ***** válasza:
61%
Ebből lesz később a dugás, egyik exem is így nyomta😬
aug. 2. 23:32
 16/52 anonim ***** válasza:
41%
Féltékeny a párod. A barátságnak nincs neme. Nekem is vannak ellenkező nemű barátaim, akikkel nincs szex. Fel se merül, hogy lenne. Féltékenykedni sokszor azok szoktak, akik azt hiszik, férfi és nő közt nem lehet barátság.
aug. 2. 23:36
 17/52 anonim ***** válasza:
37%
Beteg ostoba buta sötét ember. Az ilyenek csak megkeserítik az életet majd látod.
aug. 3. 01:01
 18/52 Noren1989 ***** válasza:
22%

De azért nem puncis képekkel vàlaszolsz a fricinek, nem?

Pàrod viselkedése qrvagàz.

aug. 3. 05:54
 19/52 anonim ***** válasza:
38%
Nem kell bocsánatot kérned meg a kedvében járni, mert nincs a párodnak igaza. Duzzogjon. Majd eldönti mit akar. Ha ennyire gyerekes, meg féltékeny, akkor jobb is ha lelép.
aug. 3. 08:02
 20/52 A kérdező kommentje:

Kétszer írtam ki a kérdést, különböző nézőpont alapján.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Érdekes, hogy mennyire mások a vélemények ugyanarról a problémáról..

Egyikben sem állítottam valótlant.

aug. 3. 08:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!