Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy ez idő alatt történik köztük valami?
8
Munkatársak és munkaugyben utaznak. Miért nyomulnak rá? Ha akarna, már rég megtehette volna.
Ez nem teljesen igaz.
Azt mondom, hogy remélhetőleg a nőnek nem is esik baja.
8
Bocs, de mi van?
Most vagy mégsem bízol a párodban, vagy erőszaktevőnek nézed a kollégát. Harmadik lehetőség nincs.
Egy jóképű domináns Férfi és egy szép nő munkaugyben külföldön?
Baromi nehéz lehet neked..
Hívd fel későn amikor már alvási idő van felveszi e?
16
Világbajok ötlet. Hívja fel, amikor alszik, hátha felveszi. BD
17 dislexias vagy?
Amikor még nem alszik
Többször voltam külföldön munkaügyben kollégával én is és a férjem is. Nyilván a férjemről nem tudok nyilatkozni, csak bízni tudok benne (bár semmi jelét nem adta a megcsalásnak és őszintén úgy gondolom, hogy nem is lépett félre), de én a többszöri, 1-1 teljes heti(! nem egy-két napos) távollétek alatt egyszer sem csaltam meg, pedig hát voltak jóképű kollégák, volt iszogatás is, aztán mégsem. Csak azért, mert külföld, nem valószínűbb -szerintem- egy megcsalás, mint itthon egy csapatépítőn vagy akár irodai környezetben. Aki hűséges, az hűséges marad kiküldetésen is. Aki meg akar csalni, az meg tud itthon is, munkaidőben is (volt már kellemetlen pillanatom, amikor váratlanul benyitottam egy üresnek hitt konferenciaszobába).
A hívogatással amúgy én nem feltétlenül próbálkoznék, ha többen mennek és kimozdulnak, akkor előfordulhat, hogy tényleg nem figyeli a telefonját, másokkal beszélget, táncol, éppen vacsorázik, utazik a metrón (nem tudom, hova mennek, metró-villamos-busz azért valami csak van abban a városban), nem hallja, stb, szóval ha fél órával később hív vissza, mert látja, hogy kerested, az még nem feltétlenül jelenti azt, hogy két perce hagyta abba a szexelést a kollégával. Ha TÉNYLEG bízol a párodban, akkor nem kell ellenőrizgetni, csak megbántod vele, hogy most hirtelen elkezded hívogatni a semmiből, ha amúgy ez nem szokásotok. Ha nem bízol benne, akkor meg érdemes elgondolkodni azon, hogy miért nem. Benned van a hiba, vagy ő adott rá okot? Utóbbi esetben aggódnék, előbbiben meg dolgoznék magamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!