Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit szeretek, totálisan beleesett valaki másba, és minden, amiről azt reméltem, egy nap köztúnk lesz, most köztük történik. Több lenn. Mi a véleményetek?
Így jártál.
Minél előbb akadj le róluk, mert így csak magadat mérgezed, és lehet, hogy pont azt nem veszed észre, aki meg érted van oda.
Miért nem léptél időben?
Csak álmodoztál, csorgattad a nyálad, de közben csak barátod volt a srác.
Bármikor elé állhattál volna, hogy gyere szívi, igyunk meg valamit, vagy menjünk el egy jó filmre. Ehelyett te jobb esetben csak vártad a sült galambot, rosszabb esetben észre sem vetted, ha ő próbálkozott.
Hát kb. annyit tehetsz, hogy jó képet vágsz a dologhoz.
Én hasonló helyzetben vagyok, csak fordított nemi leosztásban. Belezúgtam egy lányba, randira is hívtam, de - mint akkor kiderült - van barátja. Hiába vagyok oda meg vissza érte, el kell viselnem, hogy mással jár. De ami fontos: nem kezdem el mérgezni magam, hogy "mért azzal a csávóval jár, miért nem velem", mert azzal sehova sem jutnék előbbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!