Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm lefekszik azzal a férfival, akitől elvileg viszolyog? Vagy erőszak történt, vagy mi történik köztük és mióta?
Ilyesmi kérdésekre keresek választ, mióta láttam őt eléggé félreérthetetlen helyzetben láttam őt azzal a pasassal.
Mindketten húsz éves lányok vagyunk, úgy hozta az élet, hogy albérletbe költöztünk, de menet közben beköltözött hozzánk a fent említett férfi is. Mit ne mondjak, nem semmi stílusa van, öntelt, agresszív, érzéketlen megmondóember, a külseje meg... Ápolatlan csimbókos haj, szőrös nagy pocak (nem egyszer volt, hogy alsógatyában mászkált előttünk is) és amúgy kábé 45(?) éves. Többször jeleztük már felé finoman is, meg picit nyomatékosabban is, hogy nem túl nyerő a stílusa. (A bunkóságtól kezdve a majdnem pucéran mászkálásig) Ilyenkor picit élcelődött, aztán visszavett magából egy-két napig, majd folytatódott ugyanaz.
Most szombaton későn értem haza, láttam, hogy sötét van, gondoltam, a pasi biztos el van megint valahol sörözni, barátnőm meg már biztosan alszik, ezért nem is akartam nagy zajt csapni, de akkor kuncogást hallottam a szobájából. Először azt gondoltam, biztos beszél telefonon valakivel, de aztán hallom, hogy az "kedvenc" lakótársunk is duruzsol valamit. Na akkor odaléptem az ajtóhoz és résnyire nyitottam. Azt láttam, hogy mindketten meztelenek, a pasi rajta fekszik a barátnőmön és fél kézzel lefogja a csuklóit, másik kezével csiklandozza, meg a nyakát harapdálja. Barátnőm csak nevetgél és közben mondja, hogy "Hagyd abba! Rossz vagy!" A pasi meg csak kéjesen fetreng, meg élvezkedik rajta tovább és magyaráz neki, hogy: "Tudom, hogy szereted, amikor rossz vagyok. Elkaptalak és az enyém lesz az illatos p*nád." (Azért írom így le, hogy kicsit demonstráljam az ő stílusát is.)
Egyszerűen ledöbbentem. Odébb álltam, aztán nem sokra rá meg már hallottam is az ágy nyöszörgését, meg a sóhajaikat, úgyhogy fogtam magam és inkább kimentem a szabadba sétálni egy kört. Egy jó nagy kört. Mire visszamentem, teljes csend volt, de mondjuk akkor már nem is volt kedvem újfent hallgatózni meg leskelődni, úgyhogy én is aludni mentem, már amennyire tudtam. Vasárnap óta minden úgy megy, ahogy eddig is (én egyelőre úgy döntöttem, igyekszem nem adni semmi jelét annak, hogy szem és fültanú voltam), a pasas változatlanul pökhendi tuskó, barátnőmmel pedig egy kávézóban sokadjára is megegyeztünk a pasi rossz tulajdonságaiban. Tehát még csak nem is történt olyasmi, hogy esetleg zavarba jött volna az említésétől, vagy terelte volna a témát, vagy ingerültté vált volna, vagy akármi, szóval tolonganak bennem a kérdések.
Titokban viszonyt folytatnak? Ha igen, mióta? A pasi valami úton-módon elcsábította őt? Vagy a barátnőm az, akinek titokban régóta bejött? Vagy akár lehetséges, hogy igazából erőszak történt azon az éjszakán? Netán zsarolva van a barátnőm? Vagy le volt itatva esetleg? Az is benne lehet a pakliban, hogy a pasi tudatosan mozgatja a szálakat, hogy mondjuk összeugrasszon minket? Lehetséges, hogy előbb vagy utóbb nálam is próbálkozni fog?
Tehát rengeteg sok minden felmerült bennem, amiket tudom, a barátnőmmel kellene megbeszélnem, de nem akarok ajtóstul rárontani, mert azt is furcsállom, hogy az eset óta semmi rendkívülit nem észlelek rajta, azt sem tudom hirtelen, hogy kezdjek neki, egyáltalán kell-e tudnom, jogom van-e tudni? Akárhogy is, úgy érzem, muszáj tudnom, mert amennyiben élvezetből engedi azt az embert a combjai közé, legalább elmondhatta volna, hogy te, figyelj, szerintem nem is olyan szörnyű alak, vagy azt mondhatná, igen szerintem is egy tapló valaki, de a szexet azért kipróbálnám vele, amennyiben pedig akarata ellenére történik a dolog, segíthetnék neki.
Nos, mindezek után ti mit tudtok hozzászólni, mit tudnátok javasolni?
Itt nem volt elkábítás, vagy erőszak.
Sok embernek van olyan perverz szokása,hogy igénytelen emberrel szexel- persze nem vallja be. A másik ezt észrevette valamiből, barátnőd akaratgyenge és most a disznó kihasználja.És ez így is marad, a barátnőd szexfüggését nem tudod megváltozatni.
Van akit izgat ha olyannal megy el akitől amúgy nem vonz, sőt taszítja, de erről a barátnődet kéne megkérdezned, biztosan beavat. (aztán elmesélhetnéd nekünk is.)
Az mondjuk fura, hogy 2 huszonéves lány miért él együtt egy tök idegen 40es pasival...
Nem vagyunk Sherlockok hogy meg tudjuk mondani mióta kúr félre a csajod. Séta után neked úgy tűnt mint aki be van lőve, vagy szemrebbenés nélkül belehazudott a képedbe?
Totálisan lényegtelenek a kérdéseid! S nagyon is rosszul reagáltál. Itt egy út van csak: ha te bérled a lakást akkor kib.szod mindkettőt mint a macskát sz.rni, ha nem te vagy a fő albérlő akkor szépen összecsomagolsz és holnap elköltözöl. Bocs, de ha nem így teszel akkor k.rva nagy lúzer vagy!
A nők ilyenek.
nekem is volt csajismerősöm akivel együtt viszolyogtunk hogy mennyire legalja az a drogos csávó ott két asztallal odébb.
egy héten belül megbaszatta vele magát. :D :D :D
De miért a barátnődet szemelte ki?
Melyikőtök a jobb csaj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!