Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm lefekszik azzal a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm lefekszik azzal a férfival, akitől elvileg viszolyog? Vagy erőszak történt, vagy mi történik köztük és mióta?

Figyelt kérdés

Ilyesmi kérdésekre keresek választ, mióta láttam őt eléggé félreérthetetlen helyzetben láttam őt azzal a pasassal.

Mindketten húsz éves lányok vagyunk, úgy hozta az élet, hogy albérletbe költöztünk, de menet közben beköltözött hozzánk a fent említett férfi is. Mit ne mondjak, nem semmi stílusa van, öntelt, agresszív, érzéketlen megmondóember, a külseje meg... Ápolatlan csimbókos haj, szőrös nagy pocak (nem egyszer volt, hogy alsógatyában mászkált előttünk is) és amúgy kábé 45(?) éves. Többször jeleztük már felé finoman is, meg picit nyomatékosabban is, hogy nem túl nyerő a stílusa. (A bunkóságtól kezdve a majdnem pucéran mászkálásig) Ilyenkor picit élcelődött, aztán visszavett magából egy-két napig, majd folytatódott ugyanaz.

Most szombaton későn értem haza, láttam, hogy sötét van, gondoltam, a pasi biztos el van megint valahol sörözni, barátnőm meg már biztosan alszik, ezért nem is akartam nagy zajt csapni, de akkor kuncogást hallottam a szobájából. Először azt gondoltam, biztos beszél telefonon valakivel, de aztán hallom, hogy az "kedvenc" lakótársunk is duruzsol valamit. Na akkor odaléptem az ajtóhoz és résnyire nyitottam. Azt láttam, hogy mindketten meztelenek, a pasi rajta fekszik a barátnőmön és fél kézzel lefogja a csuklóit, másik kezével csiklandozza, meg a nyakát harapdálja. Barátnőm csak nevetgél és közben mondja, hogy "Hagyd abba! Rossz vagy!" A pasi meg csak kéjesen fetreng, meg élvezkedik rajta tovább és magyaráz neki, hogy: "Tudom, hogy szereted, amikor rossz vagyok. Elkaptalak és az enyém lesz az illatos p*nád." (Azért írom így le, hogy kicsit demonstráljam az ő stílusát is.)

Egyszerűen ledöbbentem. Odébb álltam, aztán nem sokra rá meg már hallottam is az ágy nyöszörgését, meg a sóhajaikat, úgyhogy fogtam magam és inkább kimentem a szabadba sétálni egy kört. Egy jó nagy kört. Mire visszamentem, teljes csend volt, de mondjuk akkor már nem is volt kedvem újfent hallgatózni meg leskelődni, úgyhogy én is aludni mentem, már amennyire tudtam. Vasárnap óta minden úgy megy, ahogy eddig is (én egyelőre úgy döntöttem, igyekszem nem adni semmi jelét annak, hogy szem és fültanú voltam), a pasas változatlanul pökhendi tuskó, barátnőmmel pedig egy kávézóban sokadjára is megegyeztünk a pasi rossz tulajdonságaiban. Tehát még csak nem is történt olyasmi, hogy esetleg zavarba jött volna az említésétől, vagy terelte volna a témát, vagy ingerültté vált volna, vagy akármi, szóval tolonganak bennem a kérdések.

Titokban viszonyt folytatnak? Ha igen, mióta? A pasi valami úton-módon elcsábította őt? Vagy a barátnőm az, akinek titokban régóta bejött? Vagy akár lehetséges, hogy igazából erőszak történt azon az éjszakán? Netán zsarolva van a barátnőm? Vagy le volt itatva esetleg? Az is benne lehet a pakliban, hogy a pasi tudatosan mozgatja a szálakat, hogy mondjuk összeugrasszon minket? Lehetséges, hogy előbb vagy utóbb nálam is próbálkozni fog?

Tehát rengeteg sok minden felmerült bennem, amiket tudom, a barátnőmmel kellene megbeszélnem, de nem akarok ajtóstul rárontani, mert azt is furcsállom, hogy az eset óta semmi rendkívülit nem észlelek rajta, azt sem tudom hirtelen, hogy kezdjek neki, egyáltalán kell-e tudnom, jogom van-e tudni? Akárhogy is, úgy érzem, muszáj tudnom, mert amennyiben élvezetből engedi azt az embert a combjai közé, legalább elmondhatta volna, hogy te, figyelj, szerintem nem is olyan szörnyű alak, vagy azt mondhatná, igen szerintem is egy tapló valaki, de a szexet azért kipróbálnám vele, amennyiben pedig akarata ellenére történik a dolog, segíthetnék neki.

Nos, mindezek után ti mit tudtok hozzászólni, mit tudnátok javasolni?

2022. szept. 19. 14:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#10 mert a szex férfi és nő között történik. A két lány pedig nem leszbikus, csak lakótársak, jó barátnők.
2022. szept. 19. 21:52
 12/18 anonim ***** válasza:
#11 ha szimpla lakótársak akkor csak egy valamit tudok javasolni: ne foglalkozzon vele. Két felnőtt ember saját elhatározásából állt neki dugni, mi köze bárkinek is hozzá? A barinőjének úgy tűnik bejött a fószer, a leírás alapján nem volt semmiféle erőszak, kényszerítés, zsarolás, sem drog.
2022. szept. 19. 23:06
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak simán ez jön be a barátnődnek. Én is ismerek olyan csinos, önmagukra adó, igényes (legalábbis azt hittem azok) lányokat akik még férfi szemmel is igénytelen, gusztustalan férfiakkal jöttek össze.

Nem tudom mi lehet az oka, de valamiért vannak nők akiket ez vonz és ilyen partnerekkel jönnek össze. Valamiért a barátnőd is egy ilyen csaj... Az hogy miért alakult ki ez nála azt max egy pszichológus tudna kideríteni mert ez nem egészséges. Szóval ezen kár rágódnod, ha ne neki így jó akkor csinálja csak.

2022. szept. 20. 07:35
 14/18 A kérdező kommentje:
Nos, először is szeretném akkor tisztázni: Lány vagyok, a barátnőm pedig nem "úgy" a barátnőm, hanem normál értelemben, két hetero lány, aki jóban van egymással. Hogy miért őt szemelte ki, azt pláne nem tudom, hiszen még azt sem tudom, tulajdonképpen miként került rá sor a barátnőmmel, egyelőre csak a ti elképzeléseitekre tudok hagyatkozni, mert lassan el is megy a kedvem tőle, hogy megbeszéljem vele, de akkor is furdal a dolog. Én amúgy nagyjából egy kategóriának mondanám magamat és barátnőmet, bár soha nem jutott még eszembe hozzá hasonlítanom magam. Először ketten voltunk beköltözve, utána jött a pasi is, a tulajdonos mondta nekünk, hogy nem egy könnyű eset, de bírjuk ki, aztán meglátjuk, talán nem is marad sokáig. Neki is jeleztük párszor amúgy, hogy tényleg nem könnyű eset, de lényegében széttárta a karját, hogy kitartás. Nagy kár amúgy, mert egyetemhez közel van. De visszatérve, még mindig nem tudom, érdemes e beszélnem barátnőmmel az említett dologról, mert én mindenképpen kínosnak élem meg, ő meg vagy profi színész (ha igen, akkor mostanáig nagyon jól titkolta), vagy ő maga sem tud még mit kezdeni az új helyzettel, de még mindig azt mondom, az picikét bánt, hogy legalább megemlíthette volna, mi történt/mi történik vele, mert tényleg nem akarok vájkálni sem a dolgaiban, de legalább mondaná meg, hogy mégsem vagyunk egy véleményen a pasast illetően.
2022. szept. 20. 10:20
 15/18 anonim ***** válasza:

#14 bocs, de nagyon is vájkálni akarsz a dolgaiban. Szabad elhatározásából, kényszer nélkül döntött úgy hogy összeszűri a levet egy SZÁMODRA unszimpatikus fickóval. Két felnőtt ember döntése! Inkább fogadd el! El akarja hallgatni mert meg akar felelni a társadalmi elvárásoknak, nagyon nem örülne neki ha te direkt az arcába tolnád ááááá tudok ám róla, szerintem ez pfúj, pfúj.

A felsorolásodból egy kérdésre válaszolva: azért a barinőd szemelte ki mert kb. mindenkit is megbúbolna a tag és a barátnődön látta hogy lesz rá fogékonyság. Lehet a fickónak csimbókokban lóg a haja, harsány, pocakos, szőrös, sörözni jár, nagyhangú de van valamennyi csajozási rutinja észrevenni a lehetőségeket és élni vele.

Ha haladni akarsz akkor nem azok a fő kérdések számodra, hanem az hogy miért is akarod ennyire megérteni a dolgokat, miért is zavar téged ennyire?!

2022. szept. 20. 13:13
 16/18 kisördög1 ***** válasza:

Vagy kérdezz rá vagy taktikusan kezdj el beszélni a pasiról a bnőddel, mond neki hogy eljátszottál a gondolattal mi lenne ha..Vagy ilyesmi..

Hátha kibújik a szög és elmeséli..Bár ha a bnőd akkor szerintem amúgy is elmondja

2022. szept. 20. 13:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Vagy csak közöld a barátnőddel hogy egyik este kicsit sokat ittatok a pasival és szexeltetek egy jót, aztán figyeld hogy reagál:)
2022. szept. 20. 21:10
 18/18 kisördög1 ***** válasza:
17: Ez jó!! :))
2022. szept. 22. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!