Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az miért van, hogy szinte mindig azt álmodom, hogy megerőszakolnak? (18/L)
Szűz vagyok még és soha nem követtek el erőszakot ellenem, a családom is rendes. Egy ideje már nagyon kívánom a szexet, gyakorlatilag állandóan és a férfiaktól se félek.
Mégis utoljára akkor álmodtam szépet a szexről, mikor szerelmes voltam, az pedig 3 éve volt. Azóta az van, hogy random vagy épp nem is olyan random férfiak megerőszakolnak. Mindig egyszerre egy, a sablon a következő:
Vagy az ágyban fekszünk a takaró alatt, vagy a kádban, mindkettőnél meztelenül. A férfi sokkal nagyobb, mint én (bár nálam nem nehéz sokkal nagyobbnak lenni). Érzem, hogy akarom, hogy belém hatoljon, de mikor bent van, fizikailag ugyan nem fáj, de először nem érzek semmit, aztán pedig egy borzasztó érzés jár át, hogy én ezt nem akarom. Nem mondok semmit, mert képtelen vagyok, a tekintetemmel könyörgök, hogy hagyjuk abba, de ő csak csinálja, csinálja egész éjszaka. Nyilván az álom max pár perc, de nekem tényleg óráknak tűnik.
Még hozzáteszem azt is, hogy sokszor vagyok elégedetlen magammal a hétköznapokban. Ha egy gramm zsír rámkerül, már úgy érzem magam, mintha kétszáz kilós lennék, ezért általában nem nagyon eszek, csak gyümölcsöt és egy szendvicset egy nap, majd rá még sportolok is, bicikli és kosár. Így el tudtam érni, hogy annyira vékony legyek, amennyire csak lehet; csak így érzem már jónak, kívánatosnak magamat. A múltban többször volt olyan, hogy elájultam az alultápláltságtól, ma azért ezt már igyekszem kiküszöbölni, de még mindig szeretem az érzést, hogy teljesen üres a gyomrom, olyankor általában a libidóm is hatalmas. Sose hánytattam magam, igyekeztem nem beteg lenni (szval nincs semmilyen eating disorderem). Inkább igyekeztem valami egészséges súlyt megtartani, legutóbb 165/52 voltam, de arra most megint fogytam, olyan 50 kiló körül lehetek. Nem mérem annyira mániákusan magam, nekem csak az érzés számít, hogy nem vagyok elhízva = a férfiak nem fognak undorodni tőlem. Tudom, ez hülyén hangzik, de csak ez jár a fejemben.
Gondolkoztam rajta, hogy talán ez is okozhatja...de őszintén nem tudom. Nagyon nagyon szeretem a férfiakat, nem találok taszítónak a testükben semmit, sőt. Pont hogy hibákkal együtt szeretem a legjobban a férfitestet (nyilván a megfelelő belső mellett, nekem inkább ez a prioritás). De ha az az egyetlen vágyam, hogy végre lefeküdhessek valakivel, akkor miért álmodom újra és újra ezt? Már félek elaludni. Ja és amúgy szép álmaim egyáltalán nincsenek is. Menekülök, zuhanok, széttépnek, meghal valakim stb.
Bocsánat ha hosszú lett, aki válaszol, óriási köszönet❤
Hat konkretan en sem tudom megfejteni, de szerintem valahol belul buntudatod van, talan pont a nem eves miatt, es emiatt ugy bunteted magad almodban, hogy "megeroszakolnak". De amugy az is lehet, hogy valaki a kornyezetedben radkenyszerit valamit, amit te nem akarsz, es ez almaidban igy jelenik meg. Mikor a szuleimmel laktam, akik szigoruak es mergezoek voltak, akkor nekem is voltak olyan almaim, ahol egy dobozba vagyok zarva.
Sot, regen egy idosebb fazon allandoan stirolt a buszon, es ez olyan szegyen volt, hogy allandoan azt almodtam, h lekotoz es megeroszakol, pedig fiu vagyok. Szoval ez tenyleg olyasmi alom lehet, ami abbol fakad, hogy valaki radkenyszerit valamit. Gondolom mar vagysz nagyon a szexre, azert van az alom szexualis toltettel fuszerezve.
Ehhez tuti, hogy pszichológus kell.
Mielőbb menj el egyhez!
Az étrended sincs teljesen rendben, néhány (mondjuk 5) kg-ot felszedhetnél, mert ezt is el tudom képzelni, hogy ez okozza a bajt.
A ciklusod rendben van? Menj el hormonvizsgálatra is!
Neked szakemberre van szükséged
Nem szexre .
Érződik az írásodban hogy gondok vannak
Megfelelési kényszer
Anorexia hajlam.
Önsanyargatás..
Tényleg menj orvoshoz
Neked egy társ kell, aki elfogad, és megérteti veled, hogy nem két plussz kilótól lesz a nő "nem kívánatos".
Az erőszakolás pedig sok nő fantáziája, és vica-verza, a férfiak is vágyakoznak erre. A cél, hogy ne sérüljön egyik fél sem drasztikusan, egy ilyen helyzetben.
A vágyainkat meg kell élni(Persze ha nem ütközik törvénybe, és nem bánt másokat), ami mindkettőtök örömére van, az csak jó dolog lehet.
Egyél többet, és keresd az igazit, te sem minden jötmentet akarsz, aki erőszakol, hanem a FÉRFIT, aki a vágyálmod lehet.
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Neked súlyos mentális problémáid vannak. Valóban anorexia kezdődő tünetei jelentkeztek. És valószínűleg azért álmodsz erőszakos dolgokat, mert az egész életed erről szól. Hogy magaddal, a testeddel vagy erőszakos. Hogy folyamatosan mérlegeled magad és egy pozitív gondolatod nincs magadról ami hosszútávon megerősítene téged.
Pszichológushoz nem kellene menned mert azok csak pénzel lehúznak. Csak annyi a dolgod hogy kiazakadj a média befolyás alól és végre úgy kezd élni az életed, ahogy neked jó és nem úgy ahogy mások elvárják.
Belőled egy nagyon klassz szubmissziv barátnő lehetne. Ha nem lennék foglalt akkor én szólítanálak le mert imádom a pici törékeny lányokat.
De amíg ennyire labilis a mentális állapotod előbb szerintem segíteni akarnék és csak utána dobnám fel témának hogy "és mi lenne ha beverném..? 😀"
De viccen kívül. Kicsit lazulj el mert tönkre fogod tenni magad fizikailag és mentálisan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!