Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek az miért van,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az miért van, hogy szinte mindig azt álmodom, hogy megerőszakolnak? (18/L)

Figyelt kérdés

Szűz vagyok még és soha nem követtek el erőszakot ellenem, a családom is rendes. Egy ideje már nagyon kívánom a szexet, gyakorlatilag állandóan és a férfiaktól se félek.

Mégis utoljára akkor álmodtam szépet a szexről, mikor szerelmes voltam, az pedig 3 éve volt. Azóta az van, hogy random vagy épp nem is olyan random férfiak megerőszakolnak. Mindig egyszerre egy, a sablon a következő:

Vagy az ágyban fekszünk a takaró alatt, vagy a kádban, mindkettőnél meztelenül. A férfi sokkal nagyobb, mint én (bár nálam nem nehéz sokkal nagyobbnak lenni). Érzem, hogy akarom, hogy belém hatoljon, de mikor bent van, fizikailag ugyan nem fáj, de először nem érzek semmit, aztán pedig egy borzasztó érzés jár át, hogy én ezt nem akarom. Nem mondok semmit, mert képtelen vagyok, a tekintetemmel könyörgök, hogy hagyjuk abba, de ő csak csinálja, csinálja egész éjszaka. Nyilván az álom max pár perc, de nekem tényleg óráknak tűnik.

Még hozzáteszem azt is, hogy sokszor vagyok elégedetlen magammal a hétköznapokban. Ha egy gramm zsír rámkerül, már úgy érzem magam, mintha kétszáz kilós lennék, ezért általában nem nagyon eszek, csak gyümölcsöt és egy szendvicset egy nap, majd rá még sportolok is, bicikli és kosár. Így el tudtam érni, hogy annyira vékony legyek, amennyire csak lehet; csak így érzem már jónak, kívánatosnak magamat. A múltban többször volt olyan, hogy elájultam az alultápláltságtól, ma azért ezt már igyekszem kiküszöbölni, de még mindig szeretem az érzést, hogy teljesen üres a gyomrom, olyankor általában a libidóm is hatalmas. Sose hánytattam magam, igyekeztem nem beteg lenni (szval nincs semmilyen eating disorderem). Inkább igyekeztem valami egészséges súlyt megtartani, legutóbb 165/52 voltam, de arra most megint fogytam, olyan 50 kiló körül lehetek. Nem mérem annyira mániákusan magam, nekem csak az érzés számít, hogy nem vagyok elhízva = a férfiak nem fognak undorodni tőlem. Tudom, ez hülyén hangzik, de csak ez jár a fejemben.

Gondolkoztam rajta, hogy talán ez is okozhatja...de őszintén nem tudom. Nagyon nagyon szeretem a férfiakat, nem találok taszítónak a testükben semmit, sőt. Pont hogy hibákkal együtt szeretem a legjobban a férfitestet (nyilván a megfelelő belső mellett, nekem inkább ez a prioritás). De ha az az egyetlen vágyam, hogy végre lefeküdhessek valakivel, akkor miért álmodom újra és újra ezt? Már félek elaludni. Ja és amúgy szép álmaim egyáltalán nincsenek is. Menekülök, zuhanok, széttépnek, meghal valakim stb.

Bocsánat ha hosszú lett, aki válaszol, óriási köszönet❤

2022. szept. 2. 21:23
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Még annyit szeretnék hozzátenni, hogy nekem a megerőszakolás nem titkos vágyam, egyáltalán nem szeretném se szerepjátékban, se álomban, se igaziból :/

Anorexiás sose leszek, annyi eszem azért van; meg aztán nem vagyok olyan mentális állapotban és a családom is vigyáz rám, ciklusom is van.

Hogy szegény 2es miért lett lepontozva azt nem tudom, nyilván fiúként nem lehetnek ilyen félelmei az embernek, pláne ha rendszeresen veszélyben érzi magát :/

8asnak meg annyit, hogy ez most egy ilyen nesze semmi, fogd meg jól dolog volt, amit írtál és nem esett jól. Olyan, mintha kiírnád, hogy már élelmet se tudsz venni a szar munkád miatt, én meg odaírnám hogy akkor keress több pénzt. Vagy váltsál munkát. Gondolom az senki előtt nem titok ezek alapján, hogy nem csak nyáron nem eszek sokat, illetve maszturbálok is. "Nem ártana szerelembe esnem" jólvan😀 bekapcsolom magamon a "szerelembe esni gombot" és már mehet is a menet. Jesszus🤦‍♀️

Mindenki másnak viszont tényleg köszönöm, a privátosoknak is, már aki a témával kapcsolatos választ adott és nem izgult fel a félelmeimre. Ma éjjel is rosszat álmodtam, úgyhogy már tényleg csak annyit tehetek, hogy megpróbálok valahogy felejteni és kivárni. A barátaim sokat segítenek, de sajnos ők se elegek ahhoz, hogy szépet álmodjak. Talán majd egyszer :/

2022. szept. 3. 10:12
 12/19 Oldfire ***** válasza:
29%
Ne aggódj. Ha lesz állandó barátod és elkezded a szexuális életet,elfognak múlni ezek az álmok. Nem szükséges orvost meglátogatni.
2022. szept. 3. 11:31
 13/19 anonim válasza:
100%
Ha még gimis vagy menj el a suli pszichológushoz az ingyenes. Sokat fog segíteni! Szerintem magaddal nem vagy kibékülve. Én e helyedben nem is szexelnék amíg ez nincs rendben mert nagyon fogsz sérülni ha nem a herceg jön elsőre.
2022. szept. 3. 11:34
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát, így szűzikeként necces hogy élesben kipróbáld elsőre mert lehet trauma lesz.. de valamit erősen jeleznek az álmaid, csak össze kéne illeszteni, hogy mi az a vágy amit ez próbál jelezni.

Nincs vele nagy baj, de elsőre kipróbálni erőszakosabban hát, vagy egy életre elmegy a kedved a dugástól, vagy nagyon rákattansz, és más nem lesz jó. szerintem.

2022. szept. 3. 18:24
 15/19 A kérdező kommentje:
#14 nem szeretném elsőre erőszakosabban. Nyilván ha az embernek nagy a tapasztalata akkor már könnyebb több mindent bevállalni, nekem egyelőre az is elég lenne ha az álmok elmúlnának. Nem fogok mindenáron lefeküdni valakivel, csak ezért, de azért remélem, hogy a közeli jövőben rá fogok találni arra, akivel jó lesz, szeretem és nem kell többé félnem elaludni.
2022. szept. 3. 18:58
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az önértékelési gondjaidra lehet hogy visszavezethető.

Mindenesetre keríts egy palit aki amúgy normális de van benne kísérletező kedv, aztán adjatok a lepedőnek. :)

2022. szept. 3. 19:01
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem majd idővel úgyis megtalál, nem feltétlen kell keresni még. Én a közösségi média függésed nézném meg. Hogy milyen tartalmakat nézel és azt mennyire veszed komolyan? Vagy tudat alatt nem-e befolyásol? Nem ismerem az alvási szokásaid, de pl ha aránylag rendszeres időben fekszel le aludni fél-1 órával elalvás előtt már ne használj se telefont, se tv-t, se tabletet. Max olvass egy könyvet, olyan tartalommal ami tetszik, ugyanakkor békés. Vannak még elalvás előtt légzési technikák, amik segítenek mély álomba szenderülni. Többiekkel egyetértve nagyon magas elvárások vannak magaddal szemben vagy saját magadtól vagy a környezetedtől és ezt az álmaidban erőszak formájában éled meg. A szexuális túlfűtöttség érzeted az meg a stresszből ered. Nem kell neki jelentőséget adni. 31/F
2022. szept. 4. 08:16
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni, de ez:

"Ha egy gramm zsír rámkerül, már úgy érzem magam, mintha kétszáz kilós lennék, ezért általában nem nagyon eszek, csak gyümölcsöt és egy szendvicset egy nap, majd rá még sportolok is, bicikli és kosár. Így el tudtam érni, hogy annyira vékony legyek, amennyire csak lehet; csak így érzem már jónak, kívánatosnak magamat. A múltban többször volt olyan, hogy elájultam az alultápláltságtól, ma azért ezt már igyekszem kiküszöbölni, de még mindig szeretem az érzést, hogy teljesen üres a gyomrom,"

pont az eating disorder leírása.

Mi lesz ha legközelebb felszalad rád 2 kiló? Azt az egy szendvicset is elhagyod és napi 2 almával álsz neki sportolni?

Pszichológus, akár az iskolai is, ha nem tudtok fizetni. (És amit az egyik hozzászóló írt, hogy ezzel az álmokkal próbálod feldolgozni amit a szervezeteddel művelsz, még helytálló is lehet.)

2022. szept. 4. 15:46
 19/19 anonim ***** válasza:
62%

De kiváncsi lennèk hogyan nézel ki biztos szép lány lehetsz ,szivesen megőlelnélek😁

18f

2022. okt. 9. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!