Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy fiú és egy lány lakhat egy pici házban úgy hogy nem történik köztük semmi?
Figyelt kérdés
Van egy 3 hónapos kapcsolatom. Interneten ismerkedtem meg a fiúval. Szeretem őt, és állítólag ő is szeret engem. Még nem volt szex mivel 166 kmre lakik tőlem és egy héten csak egyszer találkozok vele vagy csak kéthetente.. Én még tanulok ő pedig rendőrként dolgozik. A baj csak az hogy nem régiben kapott egy lakótársat mivel szolgálati házban lakik, és még ez nem is lenne baj, ha nem egy lány lenne... Nagyon féltékeny vagyok.. egy fiú és egy lány egy pici lakásban össze zárva bármi megtörténhet.. A lány egy évvel idősebb is nálam. A pasim nem tudja megérteni hogy nekem ez kellemetlen.. hiszen olyan sok az esélye annak hogy ott lesz valami. Én meg még szűz is vagyok szóval annak a csajnak több esélye lenne. Félek hogy rá vetik egymásra magukat. A pasim se bírja már szex nélkül, én meg a szextöl félek és nem tudok így bízni benne hogy egy nővel lakik és ha ott történik valami és meg szeretik egymást ami nincs kizárva, én meg csak arra kellek akkor miért adjam oda magam :S ... Mit tegyek? segítsetek nekem léci :((2012. márc. 19. 16:21
1/7 anonim válasza:
90% hogy meg fogja dönteni a csajt.
2/7 anonim válasza:
hát én lennék a legboldogabb ha ez így menne, hogy 1 lakás.. na akkor vessük rá egymásra magunkat :D
sajnos (neked szerencsére) ez nem így megy
3/7 anonim válasza:
Igen, szinte biztos, hogy le fognak egymással feküdni.
4/7 anonim válasza:
A távkapcsolat nem működik. Ha a lakótársával nem is jön össze, előbb-utóbb lehet, hogy keres valakit, aki közel van.
5/7 Diavolino44 válasza:
En nem biztos h lefekudnek vele, ha egyaltaln nem az estem akkor meg kifejezetten nem tetszene a dolog ha kezdemenyezne.
26F
6/7 Pj0tr válasza:
"Van egy 3 hónapos kapcsolatom"
Ne haragudj, de ne nevezd kapcsolatnak. Az nem kapcsolat! Ez sértő azokra akik tényleg kapcsolatban élnek.
Egyébiránt attól, hogy együtt lakik egy fiú meg egy lány főleg, hogy nem "szabad akaratukból" hanem szolgálatilag vannak összezárva.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat! majd eldönti a jövő hogy mi lesz :)
2012. márc. 20. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!