Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha ez így történik, akkor ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ez így történik, akkor ez örökre megváltoztathatatlan marad, és a lány bele is halhat, nem tud mit tenni?

Figyelt kérdés

Ha kiszeretett belőlem a barátom, de én még nagyon szeretem, akkor mi tévő legyek? Már nem akarja újrakezdeni, mert fél, hogy nem les szerelmes. Hiába szeret, vonzódik hozzám, és volt régen nagyon szerelmes.

15 éves fiúról van szó!

Bármit megtennék, hogy helyre hozzam a kapcsolatunkat, de ő nem akarja. Várjak, vagy mit tegyek?

2011. aug. 28. 11:02
 1/4 anonim ***** válasza:

ilyenbe nem lehet belehalni... -.- csak ha kinyírod magad.

így jártál, fogadd el, valószínűleg nem ok nélkül szeretett ki belőled.. legyél a barátaiddal és felejtsd el a srácot.

2011. aug. 28. 11:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

felejtsd el kiscsillag, jön a következő.

/▌\

/ \

2011. aug. 28. 11:06
 3/4 napietus ***** válasza:
100%

van ilyen, nem nyerhetsz mindig. szokd meg. pasiból meg kismillió szaladgál a világban.

és belehalni nem lehet, csak nyál filmekben van ilyen :D még ha megöngyilkolja magát a delikvens, akkor se a b*szottnagy szerelembe hal bele, hanem a szuicid hajlamaiba, ami betegség.

2011. aug. 28. 11:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy szánalomkapcsolatra még rábeszélheted. Ha engem lehetne, akkor őt is.
2011. aug. 28. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!