Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Ha valamiért alszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ha valamiért alszik veletek egy lány, de nem történik köztetek semmi, elmondjátok a barátnőtöknek?

Figyelt kérdés
Igyekszem pontosítani a kérdést, csak röviden kellett feltenni. Szóval tegyük fel, hogy van barátnőtök, és egy másik lányt valamiért váratlanul el kell szállásolni, teszem azt, azért, mert kiderül, nincs hol aludnia, vagy valami ilyesmi. Elmondanátok a barátnőtöknek vagy inkább nem? Tisztában vagyok a hallgatás és a bevallás értelmével is, csak kíváncsi vagyok, mit gondoltok erről, volt-e ebből adódó félreértés már veletek. Válaszokat természetesen a nemek felcserélésével is szívesen fogadok, és lányoktól is. :o)
2011. dec. 10. 04:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
13%
Természetesen nem. Mit akarsz elérni azzal, hogy elmondod? Mondjuk lekoptató szövegnek hatásos lehet, csak nem elegáns.
2011. dec. 10. 05:20
 2/11 anonim ***** válasza:
79%

Őszintén szólva, ezt már az eset előtt mondanod kellett volna neki. Itt már egy ku*va nagy hibát elkövettél.

A másikat akkor követted el, mikor elkezdtél habozni ezen.

Nem kérdés, hogy tudnia kell róla. Ha ez később kiderül, mert elcsiripelik a madarak, te bizony olyan kosarat kapsz, hogy azt nem tolod el hazáig...

Egyébként pedig, miért volt kötelező veled egy ágyban aludnia? Nem volt fűtés?

Alap, hogy leb@szok egy pokrócot a földre, vagy egy hálózsákot és oda döglök le. Nem egy másik lány mellé ha van egy barátnőm.

Számomra ez kib@szott egyértelmű. Baj, hogy nálad nem...

21F

2011. dec. 10. 05:21
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

Én elmondanám neki. A jelentéktelensége nyomán hamar kiderül, hamar visszajuthat a barátnőd fülébe, amitől kombinálni kezdhet --mivel nem saját magadtól számoltál be róla.

Én a helyedben azon lennék, hogy a barátnőmet megismertessem vele, hogy ne legyenek kétségei felőlem.

2011. dec. 10. 06:33
 4/11 anonim ***** válasza:
83%

Elmondanám neki. Nem kell túlmagyarázni, hisz nincs is mit.

Csak annyi, hogy nem tudott hol aludni, befogadtam.

Nem értem ezen mit kell gondolkodni?

Ha a barátnőd magától (mástól) jönne rá, akkor becsapva érezné magát (jogosan) és még a végén nekiállna kombinálni, hogy miért nem mondtad el. Hisz csak az titkolódzik és magyarázkodik akinek takargatni valója van.

28/n

2011. dec. 10. 07:09
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ilyesmiket reméltem, örülök, hogy hasonlóan véleedtek! :o) A másodiknak üzenem, hogy nem történt ilyen, csak kíváncsi voltam, hasonlóan vélekedtek-e. Azt hiszem, természetes, hogy magam is elmondanám. Üdv
2011. dec. 10. 11:09
 6/11 anonim ***** válasza:
természetesen igen.
2011. dec. 10. 11:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem gondolkodás nélkül el kellett volna mondanod, de ez a barátnőd természetétől is függ.
2011. dec. 12. 17:54
 8/11 Macs1209 ***** válasza:
100%
Amikor már ismer a párom, akkor tudja, hogy akármelyik topmodel aludhatna az ágyamba, hozzá nem érnék (jó, hülye vagyok, de akkor se). Tehát igen, elmondanám. És már volt is ilyen eset.
2012. jan. 3. 02:48
 9/11 anonim ***** válasza:
31%

Akkor ezek szerint csak én jártam olyan palikkal, akik nem mondták el egyből, csak utólag, de azt maguktól, amúgy életben nem jövök rá.

És valamiért ez engem se exnél se mostani pasinál nem érdekelt... Nem vagyok féltékeny típus.

20L

2012. febr. 2. 17:44
 10/11 DonKartács ***** válasza:
100%
Ha ilyen dolgot nem beszéltek meg ott már bukott a bizalomtól kezdve minden !!
2012. febr. 18. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!