Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ha valamiért alszik veletek egy lány, de nem történik köztetek semmi, elmondjátok a barátnőtöknek?
Őszintén szólva, ezt már az eset előtt mondanod kellett volna neki. Itt már egy ku*va nagy hibát elkövettél.
A másikat akkor követted el, mikor elkezdtél habozni ezen.
Nem kérdés, hogy tudnia kell róla. Ha ez később kiderül, mert elcsiripelik a madarak, te bizony olyan kosarat kapsz, hogy azt nem tolod el hazáig...
Egyébként pedig, miért volt kötelező veled egy ágyban aludnia? Nem volt fűtés?
Alap, hogy leb@szok egy pokrócot a földre, vagy egy hálózsákot és oda döglök le. Nem egy másik lány mellé ha van egy barátnőm.
Számomra ez kib@szott egyértelmű. Baj, hogy nálad nem...
21F
Én elmondanám neki. A jelentéktelensége nyomán hamar kiderül, hamar visszajuthat a barátnőd fülébe, amitől kombinálni kezdhet --mivel nem saját magadtól számoltál be róla.
Én a helyedben azon lennék, hogy a barátnőmet megismertessem vele, hogy ne legyenek kétségei felőlem.
Elmondanám neki. Nem kell túlmagyarázni, hisz nincs is mit.
Csak annyi, hogy nem tudott hol aludni, befogadtam.
Nem értem ezen mit kell gondolkodni?
Ha a barátnőd magától (mástól) jönne rá, akkor becsapva érezné magát (jogosan) és még a végén nekiállna kombinálni, hogy miért nem mondtad el. Hisz csak az titkolódzik és magyarázkodik akinek takargatni valója van.
28/n
Akkor ezek szerint csak én jártam olyan palikkal, akik nem mondták el egyből, csak utólag, de azt maguktól, amúgy életben nem jövök rá.
És valamiért ez engem se exnél se mostani pasinál nem érdekelt... Nem vagyok féltékeny típus.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!